Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cau, mam dost zajimavej nalez (mozna to je uz davno provarena zalezitost) nasel sem na jednech strankach ( http://zedomax.com/blog/2006/12/09/ps3-hack-ps3-six-axis-controller-can-be-used-in-windows/ ), ze se da PS3kovej ovladac pripojit ke compu. Nejsem vlastnik PS3 ( i kdyz se k tomu trochu chystam) ale tahle vec by me dost lakala.

Uz jste to nekdo zkousel? Jak vam to slo? Zkouseli jste wireless verzi ovladace? Za jakykoliv postrehy vam moc dekuji

Posted
slyšel jsme o tom ale nezkoušel jsme to, o víkendu možná skusim a pak napíšu a udělám návod ok ?

To by bylo skvely... pac si rikam, ze kdyz si kupovat gamepad, tak od playstationu - ti je maj desne vychytany a pak ho muzu normalne az budu mit PS3 vyuzivat i pro PS3 :) a hlavne ten wireless SIXAXIS se da sehnat priblize kolem 1200 coz se jeste da.

Posted
To by bylo skvely... pac si rikam, ze kdyz si kupovat gamepad, tak od playstationu - ti je maj desne vychytany a pak ho muzu normalne az budu mit PS3 vyuzivat i pro PS3 :) a hlavne ten wireless SIXAXIS se da sehnat priblize kolem 1200 coz se jeste da.

tak vyzkoušeno, funguje pouze připojeným USB kabelem ketrý vlastně ten Sixaxis napájí , Na gamepadu nefunguje naklánění a nejspíš i vibrace :(

Posted

Nebudu ti lhat, ikdyz mam radsi (uz prece) Playstation, Xbox ma ovladac lepsi - navic si koupis PC verzi ovladace X360 a mas to nejlepsi na trhu ;)

Kbybych si u PS3 mohl vybrat 2 ovladace, beru Xkovy :wohow:

Posted

Tak to konečně přišlo...:D

dnes jsem poprvé zkusil PS3 a abych řekl pravdu,moc mě nedostalo.Hrál jsem Motorstorm.Řekl bych naprostej průměr,ale co mě nejvíc zklamalo byl ovladač,i přes to naklánění atd...se blbě držel,nehledě na to,že když se mi za chvíli zapotili ruce,málem mi vypadl..

To Brento:Xbox ovladač je lahoda :)