Sim3to Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Dneska Apple predstavil svuj dalsi vyrobek, ktery vyplnuje mezeru mezi iPhonem a Macbookem. Pamatujte ze jde o 1. generaci. Takze jako kazda novinka od apple je to dost orezane a pak se to bude pridavat s kazdou dalsi generaci. Update 20:37 ======================================= Update 20:30 ======================================== Update 20:23 ============================================== Update 19:37 ============================================= Aktualni info co jsem odposlouchal: Co muze : 16/32/64GB pamet 9.7" screen 1,27 cm tlustý 680 gramů nkova wifina bluetooth reproduktory HD displej 1GHz procesor 10hodin baterky podporuje aplikace od appstore - 3 miliony aplikaci. Bude se zobrazovat jako male okenko v originalnim rozliseni, nebo maximalizovat ale kvalita uz nebude stejna. (zajimalo by me jak by se na tom hralo neco co pouziva senzor pohybu) 32/64bit OS 3G Kompass GPS Moznost cist online noviny Zoom az 32x Co nema : Bez kamery Nepodporuje flash - napr online hry, youtube atd. USBcko SD slot Novinky kolem iPad: Novy store - iBook store Diskuse kolem iPadu: Kazdy se smeje :D Jen maaaalokdo rekne : Ja si to koupim.... tohle je zatim docela trapas :X Apple musi zacit vyrabet iPants (iKalhoty) , kde by byla 10" kapsa, kde by se iPad vesel Proc bych si mel poridit iPad kdyz mam iPhone : Ehmm.... Hmmmm Heh... :D New color? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Welcome to the world of nonsence crap... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Welcome to the world of nonsence crap... :D totální souhlas....jenom 1GHz?? htc hd2 má stejne (a cenu očekávám u ipadu podobnou, ne-li vyšší), stejne tak vyuižítí iPhoneOS je uplná blbost, ''roztahování'' iphonáckejch aplikací na full screen bude vypadat hrozne,....fakt pro todle by se mnohem víc hodilo uplne nový ''MacOS Mobile''...a ted když sem si ještě přečet, že chybí podpora flashe, tak už se mužu jenom smát :D .... ikdyž díky tomu nakouslýmu jablíčku zezadu to budou lidi stejne kupovat.... btw, odkaz na idnes http://technet.idnes.cz/apple-predstavil-ocekavany-trumf-novy-tablet-se-jmenuje-ipad-ptp-/hardware.asp?c=A100127_183613_hardware_kuz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Vlastne to je takovej velkej iPod Touch, nic vic nic min, tak ale je to prvni generace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 vypada to hnusnej xDD jen jeden GHZ? to se moc nepochlapili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 jako apple mám rad hodně, ale tohle je FAIL! určitě si to ale své zákazníky najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Může mi to někdo vysvětlit? :) iPad je iSlate nebo něco jinýho? Nebo byl iSlate fake? Mě to připadá uplně stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Leden 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Může mi to někdo vysvětlit? :) iPad je iSlate nebo něco jinýho? Nebo byl iSlate fake? Mě to připadá uplně stejný. o iSlate teda nic nevim. Ale tohle je poprve co apple verejne predstavuje neco takoveho. Do vcerejska rikalo ze nic takoveho nechysta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 jako apple mám rad hodně, ale tohle je FAIL!určitě si to ale své zákazníky najde však jasne určitě se najde spousta iDiotů co prostě musí mít všechny novinky od applu doma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Leden 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 však jasne určitě se najde spousta iDiotů co prostě musí mít všechny novinky od applu doma :D Kazdej se tomuhle akorat vysmiva :D Podle vseho se rikalo ze kdyz apple zacne vyrabet tablety, tak to bude znovuzrozeni tabletu, ale tedka to vypada ze tablety na sebe jeste nechaji pockat. Me osobne se libi jenom 10hodin vydrze a vaha - 650 gramu, jinak je to nic moc :D Moderator a moderatorka : I am going to buy the iPad - Why? - My cat must have a "ï" Device Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 však jasne určitě se najde spousta iDiotů co prostě musí mít všechny novinky od applu doma :D tak v Čechách si to asi nikdo nekoupí... národ socek co chtěj vše zadarmo, ale pro člověka co pravidelně nakupuje aplikace filmy a písničky na iTunsu je to zařízení celkém vhodné ten tablet by měl cenu pouze kdyby tam byl mac osx v nějaké mobilní verzi nebo nějak osekanej, ale prostě takhle to nemá smysl... prostě velkej iPhone o iSlate teda nic nevim.Ale tohle je poprve co apple verejne predstavuje neco takoveho. Do vcerejska rikalo ze nic takoveho nechysta.. iSlate se to mělo puvodně pry jmenovat, ale tak nakonec iPad Kazdej se tomuhle akorat vysmiva :D Podle vseho se rikalo ze kdyz apple zacne vyrabet tablety, tak to bude znovuzrozeni tabletu, ale tedka to vypada ze tablety na sebe jeste nechaji pockat. Me osobne se libi jenom 10hodin vydrze a vaha - 650 gramu, jinak je to nic moc :D Moderator a moderatorka : I am going to buy the iPad - Why? - My cat must have a "ï" Device váha a výdrž pecka, ale ten OS je shit kdyby tam opravdu dali mac osx tak by to byl celkem trhak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Osobne se mi to libi cena 16gb 499$ a i drzak nadoma a ja bych to rad nosil do skoly kde by mi to na moji praci uplne stacilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Leden 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Update 20:23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Leden 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Vypada to ze tento iPad budete moct pouzivat jako mini iMac..... Co na to rikate? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Leden 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 konec prezentace :) Tak co, jak se vam nova vecicka libi? Ode me tady konci prace s reupem fotek az bude nejaky lepsi info tak to editnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 mám z toho smíšený pocity na jednu stranu dobrá věc kdybych měl Imac a ipoda nano tak bych to vzal na doma do křesla nebo jen tak ale když mám MacBook Pro tak mi to přijde asi k ničemu ikdyž není macbook tak přenosný jak tohle. Spíš bych preferoval novou verzi iphona docela by se mi líbilo aby měl tělo z hliníku jak ipad. Pokud to někdo využije naplno tak to doporučuji ale pokud bych si to měl koupit jen tak, tak by to byli zbytečný peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belomin Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Tykravo dyt je to husty, proc to sichni kritizujou, sice je pravda ze to neni zrovna moc uzitecny, ale je to skok do budoucnosti, vzdyt to uz pomalu vypada jak ty plochy dotykovy tabulky ze SCI FI filmu, myslim ze cena o mne rozhodne o nekoupeni, ale dyby to bylo za cenu jak iphone tak nevaham, perfektni vec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Leden 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Tykravo dyt je to husty, proc to sichni kritizujou, sice je pravda ze to neni zrovna moc uzitecny, ale je to skok do budoucnosti, vzdyt to uz pomalu vypada jak ty plochy dotykovy tabulky ze SCI FI filmu, myslim ze cena o mne rozhodne o nekoupeni, ale dyby to bylo za cenu jak iphone tak nevaham, perfektni vec :) hmm nechapu to... iphone mas asi za 13-15 tisic. Tenhle pocitac by mel stat neco kolem 10 tisic. Tady v CR podle me bude neco kolem 12 tisic. Takze JE levnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Zajímalo by mě kolik bude cena u nás .. Ale rozhodně každá novinka se mi zamlouvá :D ^^ jo už čtu poslední příspěvek, 12k, to celkem jde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Abych řekl pravdu, sem "trošku" zklamaný.. Ale na druhou stranu, podle mě je to dobrý tah. 9000,- není moc, ani málo, je to taková normální cena za netbook - psaní a prohlížení netu, to tahle věcička celkem obstojně splňuje. Myslím, že bude i docela dobré, koukat se na něm na filmy. Teď mi de jen o to, aby šel také jailbreak., až podle toho se rozhodnu, jestli o něm začnu přemýšlet, nebo jestli zůstanu u netbooku. EDIT: "A nyní to, na co jsme všichni čekali. Cena bude začínat na $499 (asi 9500 Kč) u 16GB verze s Wi-Fi. Verze s 3G modulem budou o něco dražší. Lze předpokládat, že u nás bude cena tabletu začínat na 499 €, což by činilo nějakých 13 000 Kč bez daně." (zdroj: http://www.zive.cz/clanky/apple-predstavuje-novinky-prubezne-aktualizovano/sc-3-a-150658/default.aspx) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deyf1468623793 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Me se to libi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 OMG...strašný ůlet a zas přehnaná cena jakbysmet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Leden 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 OMG...strašný ůlet a zas přehnaná cena jakbysmet nemyslim ze cena je prehnana. Nahodou dost normalni na apple - za takovou vecicku jsem cekal ze da cenu 15 tisic... Jestli je podle vas 10 tisic za netbook hodne... Tenhle netbook je zatim jen takova novinka a pocitam s tim ze do roka/mozna i min bude druha generace kde uz pridaji napr kameru a mozna i USBcko, ale to mozna u 3. generace. Mozna nikdy... 10tisic za 10" notebook, co vydrzi 10 hodin a s takovou velikosti + je to od applu takze strasne moc aplikaci = vychytavek... Urcite to budoucnost ma, ale tahle verze je dost orezana, aspon druha generace by mela prinest kameru atd... Ohledne psani na SW klavesnici - na ipodu jsem si taky zvykal, ale tedka ani moc nemusim koukat na klavesnici a minimalne se spletu, takze to bude podle me jen otazka zvyku. A kdo by si nezvyk, je tady ta HW klavesnice - sice bude stat asi 2 tisice ale co.. :D Navis ten obal co na to je? Luxusni :D 1, ochrani 2, podrzi netbook na sledovani fotek/filmu 3, podrzi netbook na psani Pokud se vam tohle nezda, ok, ukazte mi jiny netbook s velikosti 10" a vydrzi 10 hodin s 2x vetsi velikosti za podobnou cenu = nic takoveho asi nenajdes... dalsi generace uz bude urcite o dost drazsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 nevím mi se to dost líbí a jestli vývojáři začnou dělat aplikace a hry přímo na tohle myslím si že to nebude špatná investice. uvidíme co řeknou první recenze a jak to bude s JB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Kdy bude k prodeji? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.