kgsws Odesláno Červen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 Takže zase nový verze, no zpravil sem co se dalo, ale i něco rozhodil (zvlášť u PSP doma) Oba porty mají funkční AdHoc pro 2, a testovací verzi AdHoc pro 4 (mám jen 2 PSP takže to nevyskouším) Doom se při ukončení sekne (a sekne PSP, klasika jako vadný ISO), každopádně obě hry sem testoval ve škole po dobu 45 minut ( proč asi 45 :lol: ), a obě hry se ani jednou nesekly (prošlo se i několik levelů). PSP Doom http://zdoom.ic.cz/download/pspdoom06.rar PSP Heretic http://zdoom.ic.cz/download/pspheretic07.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 Nechces k tomu davat screeny? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 mal by si to vydavat aj na vacsich sajtach ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 hej kgsws, ten heretic je supr,hral jsem minulou verzi a mit nekoho proti komu to hrat dal bych si i tu s multiplayerem...btw vedels ze vysel port hexenu 2? taky dobra klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 Super. stáhnu obojí ;) btw kgsws, kolik ti je let? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Červen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 jj KG je borec skoda ze si nemam s kym zahrat toho heretica . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 kgsws mohu se zeptat kolik ti je? vim ze je to offtopic :) ale moc by me to zajimalo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 kgsws mohu se zeptat kolik ti je? vim ze je to offtopic :) ale moc by me to zajimalo :D Kolem 20 (21?) :D hadam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 ja tipuju tak 25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Červen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 Nechces k tomu davat screeny? :) Ok budou zachvilu jen to nafotím ... hej kgsws, ten heretic je supr,hral jsem minulou verzi a mit nekoho proti komu to hrat dal bych si i tu s multiplayerem...btw vedels ze vysel port hexenu 2? taky dobra klasika Jo hexen 2 sem viděl ale osobně se mě zdá lepší hexen 1, ale to bude asi tím že já mám takovou oblibu v DOOM enginu :lol: btw když "to" dobře půjde tak vydám PSP hexena (1) z AdHocem ... kolik ti je? Takový vysoký čísla :lol: No je mě 18 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 já tipuju 18... edit: omg...zrovna sem to napsal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Červen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 Screeny - multiplayer - deathmatch Doom: Heretic: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 Vidim dost dobra konverze :thumbup: Uz vim, co budem delat s kamosema o prestavkach (az pristi tyden - zkousky :( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niobe Odesláno Červen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 Jak to bude s muzikou u hry? Ve verzi 0.05 fungovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 Upnul by mi nekdo ty soubory potrebne ke spusteni Heretica? Ja se v tom vubec nevyznam - odmena jista ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 Upnul by mi nekdo ty soubory potrebne ke spusteni Heretica? Ja se v tom vubec nevyznam - odmena jista ;) očekávám aspoň 10k points :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 Brento: http://zdoom.ic.cz/index.php?id=stahuj ODMENA? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 Rychlost :thumbup: Oba mate 500 Points ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 Heeej Doom naprosto SKVELEJ!!!Ale nejde me sejvovat...A taky jsem dokoncil predpredposledni level a kdyz jsem chtel spustit predposledni tak se me to seklo a nemel jsem to ulozeny :() Grrrrrrrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Červen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 Musíš mít složku SAVE a vní Doom2 Plutonia TNT UltimateDoom, záleží co hraješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 Jinak tedka jsem ho hral znovu na obticnost NIGHTMARE! a udelal jsem 1.level a pak jsem sel na 2...Ten jsem udelal taky a dostal jsem se nakonec a zmackl tlacitko...Objevila se me ta mapa kde pra ve jsem a dal jsem START abych sel do levelu 3.Ale objevila se me tabulka s nejakou chybou a v ni ''The offending routine may be identified with:'' a nejaky kecy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Červen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 Ano na to sem zapoměl, když se ta chyba něke obějví (bluescreen) tak sem napište ten řádek pod tím "The offending routine may be identified with:", no vlastně stačí ty 3 čísla (začínají 0x) - pomůže mě to identifikovat kde je chyba kromě toho taky co je to za WAD (jaká hra) level (popřípadě aji episoda) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 kgsws.. co je tohle za typka???? :) nakej hacker bo jak?? sem videla uz hodne veci od nej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robertcz Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 Prosim o pomoc - mam Doom 0.6 a Heretic 0.7 rozrarovane v /PSP/GAME/ , doplnene originalnimi WADy (na Heretic ten s 5ti epizodami), v obou pripadech po spusteni dostanu The game could not be started (80020148) P.S. Koupil jsem to vcera pres internet, zda se, ze FW mam 1.52. Dekuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 s FW 1.52 nic neurobis. update na FW 2.0 a downgrade podla tutorialu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.