Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP Doom 0.06 (a PSP heretic 0.7)

kgsws

Recommended Posts

Takže zase nový verze, no zpravil sem co se dalo, ale i něco rozhodil (zvlášť u PSP doma)

Oba porty mají funkční AdHoc pro 2, a testovací verzi AdHoc pro 4 (mám jen 2 PSP takže to nevyskouším)

Doom se při ukončení sekne (a sekne PSP, klasika jako vadný ISO), každopádně obě hry sem testoval ve škole po dobu 45 minut ( proč asi 45 :lol: ), a obě hry se ani jednou nesekly (prošlo se i několik levelů).

PSP Doom http://zdoom.ic.cz/download/pspdoom06.rar

PSP Heretic http://zdoom.ic.cz/download/pspheretic07.rar

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechces k tomu davat screeny? :)

Ok budou zachvilu jen to nafotím ...

hej kgsws, ten heretic je supr,hral jsem minulou verzi a mit nekoho proti komu to hrat dal bych si i tu s multiplayerem...btw vedels ze vysel port hexenu 2? taky dobra klasika

Jo hexen 2 sem viděl ale osobně se mě zdá lepší hexen 1, ale to bude asi tím že já mám takovou oblibu v DOOM enginu :lol:

btw když "to" dobře půjde tak vydám PSP hexena (1) z AdHocem ...

kolik ti je?

Takový vysoký čísla :lol:

No je mě 18 :)

Odkaz ke komentáři

Jinak tedka jsem ho hral znovu na obticnost NIGHTMARE! a udelal jsem 1.level a pak jsem sel na 2...Ten jsem udelal taky a dostal jsem se nakonec a zmackl tlacitko...Objevila se me ta mapa kde pra ve jsem a dal jsem START abych sel do levelu 3.Ale objevila se me tabulka s nejakou chybou a v ni ''The offending routine may be identified with:'' a nejaky kecy...

Odkaz ke komentáři

Ano na to sem zapoměl, když se ta chyba něke obějví (bluescreen) tak sem napište ten řádek pod tím "The offending routine may be identified with:", no vlastně stačí ty 3 čísla (začínají 0x) - pomůže mě to identifikovat kde je chyba

kromě toho taky co je to za WAD (jaká hra) level (popřípadě aji episoda)

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Prosim o pomoc - mam Doom 0.6 a Heretic 0.7 rozrarovane v /PSP/GAME/ , doplnene originalnimi WADy (na Heretic ten s 5ti epizodami), v obou pripadech po spusteni dostanu

The game could not be started (80020148)

P.S. Koupil jsem to vcera pres internet, zda se, ze FW mam 1.52. Dekuji moc.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu