penthaler Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Trailer: http://ds.ign.com/dor/objects/14288428/again-fbi-chou-shinri-shousakan/videos/tgs09_again_trl_trailer_92309.html Info: http://ds.ign.com/objects/142/14288428.html Hra od tvurcu HOTEL DUSK... Textova-adventura novych rozmeru... Zda se, ze to bude docela zajimave krimi s kapkou scifi (prolinani se minulosti s pritomnosti), z pohledu "prvni osoby"... A hrani "na stojaka" - stylusem (dle obrazku) Jsem na to zvedav. RLS DATE: Nekdy v breznu 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Parada, vypada to dobre. Hotel Dusk je super adventura, ackoliv jsem se pak nemel k tomu ji dohrat uplne do konce.. Tesim se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 zajimave. hotel dusk sem ale taky nedohral, vadily mi ty nekonecne dialogy, to byla nocni mura. snad tohle bude rozumnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Tyhle hry mám nejraděj a kloudnejch jich je málo, trailer vypadá dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Duben 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Je duben a hra je na svete... RLS nr 4831... link ale stale nikde... davam tomu den, maximalne dva :D Hazim zatim dalsi video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 hmm, tak na to se těšim... jenom se bojim, že to zas bude moc keců málo puzzlů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 No rozhodně to stojí za zkoušku.Vypadá to moc pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Duben 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Jak by rekl basnik -> sosejte :D :D :D (romulation) EDIT: Zatim jede bez problemu na AKAIO 1.6 RC2, mam ale divny pocit, ze budou problemy se savy... (pri spusteni hry se nastavuje, kterou rukou hrajete, svetlost atd... pri pokusu o vstup do SETTINGS ve hre se mi zobrazila hlaska -> save is corrupt... ale zatim hraju a nikde nic) EDIT2: SAVE IS CORRUPTED - OLD SAVE DELETED... Takze zatim smula, damy a panove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Diky za pripomenuti! Musim se fakt mocne vysmat vam, majitelum AKAIA , jakozto "pry nejlepsiho fw".. Ja si na svem SC DS One tuto hru v pohode parim :) Zatim jede sleep mode i save pres SC Save state (k opravdovemu save ve hre jsem se jeste nedostal, nemel jsem cas to hrat tak daleko). ;-) Hra vypada zatim dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Hotel dusk byla jedna z mála her, co mě na dsku fakt bavila, že bych zase na chvíli dsko pořídila? :) Je ta hra fakt dobrá jak vypadá - hoďte někdo bližší info přímo ze hry pokud to někdo hrajete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Duben 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 PREPATCHED ROM DL :D (cracked - pozmenena par obrazku) http://nds.naspev.com/2010/04/xxxx-again-cracked-usa.html To byla ale rychlost. THX to suxxors Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 anoymous > hehe, po dlouhy dobe jsi pustiil hru, tak ses "nam" musel mocne vysmat? no dobre, ja to beru, prcijen by byl trapas mit 2x drazsi kartu a nic na ni nespustit ;) jinak on topic > co ty prumerny az podprumerny recenze? mam jim verit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 no ja bych rekl silne podprumerne: http://www.gamerankings.com/ds/954424-again/index.html a docela bych tomu veril, kdyz je to nezavisle na vice strankach :) zkusim zahrat, ale zadnou slavu od toho necekam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.