penthaler Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Jeste jsme se ani nedockali hry Duke Nukem: Critical Mass a uz se muzem tesit na dalsich nekolik dilu. RLS Date: 31.12.2010 (podle me to ale bude pozdeji) Duke Nukem Trilogy: Chain Reaction http://ds.ign.com/objects/142/14266980.html Duke Nukem Trilogy: Proving Grounds http://ds.ign.com/objects/142/14266983.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 neni k tomu nejake video? puvodni duke nukem (dily 1 a 2) byla 2D akcni plosinovka :) pak vysel duke nukem 3D (FPS, to asi vsichni znate) a nejake updaty jako atomic edition. na playstation 1 jeste pak vysly hry duke nukem land of babes a duke nukem time to kill, coz je zase z pohledu 3. osoby, dost podobne tomb rider, akorat je tam vic akce (mimochodem time to kill je vcelku dobra hra, kterou stale rad hraju). jinak nevim jestli vyslo jeste neco dalsiho na jine konzole. zajima me k cemu tohle bude mit nejblize a co se mysli tou trilogii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 snad si do tý doby opravím DSko :roll: nukenovky mě vždy bavily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 je skvele ze Duk znova oziva uz Criticall mass nevypada spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 zpráva dobrá? ani vám nevím s nukem byli vždy problémy a má to vyjít za rok? co řešíte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 neprd nam do toho ja jsem sice asi dost naivni ale podle toho co jsem videl za videa tak by to mohlo vyjit. Taky jsem ze zacatku byl skeptik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Ja jen doufam, ze prijde alespon ten Critical Mass, ktery ma byt jiz rok na svete a stale se odklada... A videa stali fakt za to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 muzete si ukratit cekani hrou Duke Nukem Advance pro GBA ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Duka z gba jsem hral na psp pres emulator a je docela povedeny ( v ramcich mezi GBA ) takovy lepsi doom ale proc hrat duka z gba kdyz je HB predelavka http://nintendo-ds.dcemu.co.uk/duke3ds-duke-nukem-3d-for-nintendo-ds-released-56734.html i kdyz pravda ze nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 nemate nejake novinky ohledne teto hry? ja jsem se tak dival a nekde se pise ze je to zrusene, na gamefaqs zase maji psano datum vydani 22. 2. 2011. docela by me to zajimalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 To mas jak s Duke Nukem Forever... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 No nevím nevím jestli budou vývojáři makat přes 10 let na DS verzi jak na PC...:D náááhodou, oficiálně by DNF měl vyjít tento rok :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 ja myslim ze tech 10 let se na PC verzi DNF nedela. spis to rozdelali, pak to zrusili/pozastavili, pak zase zacali znova. to ze ma vyjit letos samozrejme vim :) myslim ze by to mohlo byt i uspesne, protoze to ma reklamu jako zadna jina hra. ale ted me zajima duke pro DS, protoze mam duka rad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Oni během těch +10 let myslím stále měnili enginy na aktuálnější a aktuálnější, tak se to holt protáhlo...Ale jsem rád že na DSku bude, Come get some! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 me by uplne stacila predelavka stareho duka 3D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Jejdamane, na DSTT není ještě fix :-/ Come get some bude později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwaf Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Jen podotykam, ze na DSTwo hra jede :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Ono to fakt vyslo? o_o Ja myslel, ze to byl jen blby "vtip" ve stylu Duke Nukem Forever... I kdyz ten nakonec taky podle vseho vyjde, no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 na R4i funguje bezproblemov :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 I hate pigs! a tuhle hru taky! :) to je jak vysmech vsem fanouskum DN :) je to dost spatna hra teda, ale hraju ji ze zvedavosti. libi se mi hlasky a ty obcasne animace mezi levelama, ale jinak to za moc nestoji. cekal jsem neco lepsiho. jsem ted v oblasti 51. dost mi dal zabrat ten vzdusny souboj na jetpacku a nasledna boss bitva byla hodne divna. prijde mi ze se to stylusem neda vubec ovladat. a taky si porad pletu skok a vystrel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Duben 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Ovladani je opravdu dost pokopany a udelat z 3D akcni hry napul 3D hopsa arkadovku -> jsem docela zklamany. Menu se jim ale povedlo a nektere napady jako treba zamerovani a schovavani za zdmi taktez. Jinak - trilogy netrilogy, dost ztrata casu. Come get some a podplaceni tanecnic z duvodu obnazeni "prednosti" mi celkem bude chybet (navic nasledne rozstreleni brokovnici a tech penez kolem - ououououuuu) Na druhou stranu, co bych tak mohl ocekavat od kapesni konzole, ktera se vice mene zameruje na mladsi rocniky... No blood, no more bloody action, no stripteeeeez :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick_dickhouse Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Kdyby jen udelali port z PC Duke Nukem Manhattan Project tak bych byl radsi nez tuhle splacaninu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwaf Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Ja to hral cca 5 minut a pochybuju, ze to jeste nekdy zkusim... pro me hra absolutne o nicem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 penthaler: duke nukem byl puvodne 2D plosinovka (1. a 2. dil) - az treti dil byl duke nukem 3d, ten ktery ty myslis. DN manhattan project byla taky v podstate plosinovka. co se tyce podplaceni spore odenych divek, to je ve hre je :) v jednom levelu je bar, do ktereho muzete vlezt. tam se odehraje jakoby cutscena, kdy duke zastreli jedno prase a pak da penize stripterce a rekne "shake it baby!". vsechno je to z pohledu duka. pak se zase hraje dale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sesss Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 neprd nam do toho ja jsem sice asi dost naivni ale podle toho co jsem videl za r4videa tak by to mohlo vyjit. Taky jsem ze zacatku byl skeptik jinak nevim jestli vyslo jeste neco dalsiho na jine konzole. zajima me k cemu tohle bude mit nejblize a co se mysli tou trilogii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.