Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Duke Nuken Trilogy (wheeee)


penthaler

Recommended Posts

Jeste jsme se ani nedockali hry

Duke Nukem: Critical Mass

a uz se muzem tesit na dalsich nekolik dilu.

RLS Date: 31.12.2010 (podle me to ale bude pozdeji)

Duke Nukem Trilogy: Chain Reaction

http://ds.ign.com/objects/142/14266980.html

Duke Nukem Trilogy: Proving Grounds

http://ds.ign.com/objects/142/14266983.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neni k tomu nejake video? puvodni duke nukem (dily 1 a 2) byla 2D akcni plosinovka :) pak vysel duke nukem 3D (FPS, to asi vsichni znate) a nejake updaty jako atomic edition. na playstation 1 jeste pak vysly hry duke nukem land of babes a duke nukem time to kill, coz je zase z pohledu 3. osoby, dost podobne tomb rider, akorat je tam vic akce (mimochodem time to kill je vcelku dobra hra, kterou stale rad hraju). jinak nevim jestli vyslo jeste neco dalsiho na jine konzole. zajima me k cemu tohle bude mit nejblize a co se mysli tou trilogii.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Duka z gba jsem hral na psp pres emulator a je docela povedeny ( v ramcich mezi GBA ) takovy lepsi doom ale proc hrat duka z gba kdyz je HB predelavka http://nintendo-ds.dcemu.co.uk/duke3ds-duke-nukem-3d-for-nintendo-ds-released-56734.html i kdyz pravda ze nic moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 11 months later...

ja myslim ze tech 10 let se na PC verzi DNF nedela. spis to rozdelali, pak to zrusili/pozastavili, pak zase zacali znova. to ze ma vyjit letos samozrejme vim :) myslim ze by to mohlo byt i uspesne, protoze to ma reklamu jako zadna jina hra. ale ted me zajima duke pro DS, protoze mam duka rad :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 months later...

I hate pigs! a tuhle hru taky! :)

to je jak vysmech vsem fanouskum DN :) je to dost spatna hra teda, ale hraju ji ze zvedavosti. libi se mi hlasky a ty obcasne animace mezi levelama, ale jinak to za moc nestoji. cekal jsem neco lepsiho. jsem ted v oblasti 51. dost mi dal zabrat ten vzdusny souboj na jetpacku a nasledna boss bitva byla hodne divna. prijde mi ze se to stylusem neda vubec ovladat. a taky si porad pletu skok a vystrel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ovladani je opravdu dost pokopany a udelat z 3D akcni hry napul 3D hopsa arkadovku -> jsem docela zklamany. Menu se jim ale povedlo a nektere napady jako treba zamerovani a schovavani za zdmi taktez. Jinak - trilogy netrilogy, dost ztrata casu.

Come get some a podplaceni tanecnic z duvodu obnazeni "prednosti" mi celkem bude chybet (navic nasledne rozstreleni brokovnici a tech penez kolem - ououououuuu)

Na druhou stranu, co bych tak mohl ocekavat od kapesni konzole, ktera se vice mene zameruje na mladsi rocniky... No blood, no more bloody action, no stripteeeeez :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

penthaler:

duke nukem byl puvodne 2D plosinovka (1. a 2. dil) -

az treti dil byl duke nukem 3d, ten ktery ty myslis.

DN manhattan project byla taky v podstate plosinovka.

co se tyce podplaceni spore odenych divek, to je ve hre je :) v jednom levelu je bar, do ktereho muzete vlezt. tam se odehraje jakoby cutscena, kdy duke zastreli jedno prase a pak da penize stripterce a rekne "shake it baby!". vsechno je to z pohledu duka. pak se zase hraje dale.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 8 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu