Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Které PSP koupit?

Otázka

Odesláno

Ahoj lidičky, jsem rád že jsem našel toto forum, které vypadá docela dobře.

Mám dotaz k nákupu PSP. Na trhu je už nějak moc verzí a já se v tom vůbec nemůžu zorientovat. Chtěl bych si konzoli pořídit, tak bych poprosil o radu, kterou verzi si mám vybrat.

Psp chci hlavně na hraní her a občasné sledování filmů. Rád bych hry stahoval z netu. Třeba na aukru je plno pspček za rozumný peníze, ale nerad bych něco koupil a pak si trhal vlasy, že jsem mohl mít tamto lepší.

Tak prosím o srovnání verzí, zápory a klady atd. Mockrát děkuji...

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Ahoj lidičky, jsem rád že jsem našel toto forum, které vypadá docela dobře.

Mám dotaz k nákupu PSP. Na trhu je už nějak moc verzí a já se v tom vůbec nemůžu zorientovat. Chtěl bych si konzoli pořídit, tak bych poprosil o radu, kterou verzi si mám vybrat.

Psp chci hlavně na hraní her a občasné sledování filmů. Rád bych hry stahoval z netu. Třeba na aukru je plno pspček za rozumný peníze, ale nerad bych něco koupil a pak si trhal vlasy, že jsem mohl mít tamto lepší.

Tak prosím o srovnání verzí, zápory a klady atd. Mockrát děkuji...

http://console-forum.net/showthread.php?t=53990

Doporučuji přečíst

EDIT: Zinglbee rychlejší...

• 0
Odesláno

Bylo mi jasný že mě hned odkážete na hledání, taky znám tyhle začátečnický dotazy z RC fora, kde jsem často. Chtěl jsem hlavně číst tohle nekupuj a tohle je nejlepší volba...

Co třeba to PSP go? A kyž to psp 3000 fw 5.03 třeba, tak jaká je jeho průměrná hodnota bez příslušenství? Zatím díky za reakce...

• 0
Odesláno

Já osobně teďka kupuji fatko s nefunkční UDM, USB, L a JOY + dalši úplně funkční deska - todle vš za 1200,-Kč. Překrytuji ho (cca 600,-Kč), JOY vyměním (cca 100,-Kč) a UDM nepotřebuji (je to Fatko :cheesygrin: :arrow: plnohodnotnej flash) takže celkem dám za PSP přibližně 2 litry a vyjde mě to levnějc než nějaká aukce, kde nemám jistotu, že je to flashnutelný)

• 0
Odesláno
Já osobně teďka kupuji fatko s nefunkční UDM, USB, L a JOY + dalši úplně funkční deska - todle vš za 1200,-Kč. Překrytuji ho (cca 600,-Kč), JOY vyměním (cca 100,-Kč) a UDM nepotřebuji (je to Fatko :cheesygrin: :arrow: plnohodnotnej flash) takže celkem dám za PSP přibližně 2 litry a vyjde mě to levnějc než nějaká aukce, kde nemám jistotu, že je to flashnutelný)

Jj, to vyjde na pěkný penízky, ale kde tohle seženu já. Kde si to sehnal?

• 0
Odesláno

To já si radši přidam litr a koupim plně funkční s příslušenstvím Slim/3000 než nějakej zgarb.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu