destroy Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Našel jsem tyhle videa třeba a normálně nepobírám...jak třeba udělat tohle ? To je speciální kryt nebo jak ? a pak třeba tohle nechápu,...muže pls někdo vysvětlit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 průhlednej kryt z dealerextreme.com a zbytek jsou jen teploušský diodky,ty se daj dát kamkoliv...je to HNUS EDIT: vypadá jak od rákosek, fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 acidmods.com :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaNkeR2 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Neni tam toho uz nejak moc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 při hraní by mě asi z toho bolely oči jak by mi to blikalo do xichtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 při hraní by mě asi z toho bolely oči jak by mi to blikalo do xichtu To jde vypnout ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HAcko Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 mno pokud se ty diody napojej na repráky coš myslim že sou tak bud vypnout zvuk nbo si nechat vyblikat voči :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 mno pokud se ty diody napojej na repráky coš myslim že sou tak bud vypnout zvuk nbo si nechat vyblikat voči :D:D no tak můžeš si tam udělat "vypínač", např místo HOLDU a nebo tam prostě přidělat nějakej exerní čudlík :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Netron Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Hmmm vypada to jako americkej dum na vanoce krizenej s kolotocem xD Bal bych se na tom hrat, abych nahodou z toho blikani nedostal epileptickej zachvat xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M0tion Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Ale tak ten poslední nevypadá zas tak strašně,a přijde mi, že jestli PsP člověk používá hlavně na hudbu, tak je to pěkný zpestření, napojit to na bedny, zhasnout, vohulit to a pak kalit. :D tj. docela pěkná představa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 M0tion Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 sry spatnej topic (delete) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Verthandy Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 No tu UMD mechaniku bych si klidně nechal vytunit tak jak je v tom 2 videu. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
destroy
Našel jsem tyhle videa třeba a normálně nepobírám...jak třeba udělat tohle ?
To je speciální kryt nebo jak ?
a pak třeba tohle nechápu,...muže pls někdo vysvětlit ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.