Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ochrana karty


rendysz

Otázka

Mám problém.Mám kartu AK2i a když chci na pamětovku nahrát hry a nebo je chci v PC odstranit z karty tak to nejde.Pří snaze překopírovat hru na pamětovou kartu mi vyskočí hláška(Disketa je chráněna proti přepsání,odstrante ochranu) Nevíte někdo kde a jak jí odstraním,hrabu se v tom a nemůžu najít nic kde bych to odblokoval,a ani nemám tušení jak se ta ochrana mohla zapnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Hadam, ze mas redukci na SD, zkus se podivat na ni, mozna ze tam je takova barevna packa a u ni nakresleny dva obrazky zamecku. Jeden je zamceny, druhy odemceny...

Pokud to tak je, tak staci posunout packu na spravny obrazek. (mel sem neco podobneho a taky to neslo)

Formatem nic nespravis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Že to znamena vyjmout a vložit to sice vím ale vypadá to jak kdyby tam byli k ničemu,nereagujou.Na tu češtinu se du podívat,tak doufám že to zvládnu.Ach jo asi budu mudset koupit novou pamětovku.

EDIT:Tak jsem zkusil stáhnout tu češtinu od tebe,ale hodí to hlášku že soubor je smazán.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Oba linky jsou funkcni, spatne kopirujes linky (nebo jsi zkusil starsi verze)

Bud stahni cele AKAIO 1.5.1 (prvni spoiler) a nebo jen cestinu (v tom samem spoileru) - k tomu ale budes muset mit bud AKAIO 1.5, nebo 1.5.1

EDIT: CUT a PASTE reaguji. Funguje to tak, ze oznacis jednu hru, das start, cut a vlezes DO JINE SLOZKY a das PASTE. Hra se presune. Kdyz to delas v jedne slozce, tak to nema cenu, jelikoz to nelze presouvat s puvodni slozky do puvodni... :D

EDIT2: Funguji veskere AKAIO linky v mem tematu... Takze chyba je opravdu pri kopirovani odkazu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak to mi řekni kam na to chodíš:wohow: Máš zase pravdu,strčil jsem mikro sd do jinyho adapteru,je sice od jinýho výrobce,ale funguje.Máme totiš v rodině 2 nintenda.Jedno má dcera a ktomu jsem neměl nárok se dostat tak jsem musel pořídit druhý.:cry:Tu pacičku bych měl najít kde? strčím mikro sd přes adaptér do čtečky a když jí otevřu tak se ukáže vše co mám na kartě,všechny hry a akaio,všechno jsem to prolezl ale nic.Tak ted mě to trklo,jsem fakt totální HLUPON :roll::roll::roll: Ten zámek je na tom adaptéru a já to hledal jak vocas.Ty bláho to je ostuda jak Brno.Tak ted du na tu češtinu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Aspon ze uz jsme doma :D :D

Me to delalo taky, ale ja jsem alespon vedel cim to je. Ackoli jsem si redukci "nezamykal" tak pri vkladani do ctecky se ta pacicka proste precvakla (staci spatny uhel vkladani) a uz sem nemohl kopirovat ani mazat...

takze pouha zkusenost - co clovek neprozije, tak neumi (aneb chybami se clovek uci :D)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Trápí mě malá záhada. Některé soubory jdou na kartu v pohodě nahrát, jiné tam zaboha nedostanu. Výběr je zcela náhodný, bylo to např. u romky 7wonders II, nebo Mario vs. Donkey Kong 2. Přitom u jiných souborů problémy opravdu nejsou. Nesnáším když nevím co se děje!!!! Neví někdo v čem spočívá tenhle zádrhel? Já pomalu začínám věřit na černou magii:?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Napis co mas za microSD (znacka, velikost, FATka), zkontroluj si, zda jen naaaahodou u tech souboru, ktere ti nejdou nakopirovat neni moc znaku (kdyztak je zkrat) a nebo neobsahujou DIVNE znaky.

Co by mohlo jeste zpusobovat problemy je "nedostatek" mista na karte, poskozeny soubor nds...

Mas tu tedy hodne moznosti, tak neco zkus a hlavne dej vedet, co mas za tu microSD (u nekterych typu jde vkladat do jedne slozky jen urcity pocet souboru --- jooo, zni to divne, ale kdyz jsem to sam na vlastni oci videl, tak jsem nechapal)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Takže popis karty : SanDisc 4GB, micro SDHC, FAT 32, obsazené místo 3,32 GB, volné místo 368 MB.

Pokud jde o přejmenování souboru, zkoušel jsem to ale výsledek byl stejný, divné znaky neobsahoval ani jeden ze zmíněných souborů - prostě klasické písmena a čislice. Stejně tak nepomáhá výměna čtečky, zkoušel jsem sice jen dvě, ale výsledek byl opět stejný. Nedostatkem volného místa to taky nebude, a omezeným počtem souborů taky ne, protože jiné romky a soubory jdou nahrát bez problémů.

A pak má být člověk v klidu; ne že by mi tak šlo zrovna o ty hry, ale opravdu si myslím že technika by měla člověku sloužit a ne ho vytáčet :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Pak jedine, co ti jeste muzu poradit je - zkusit jiny zdroj tech her. Treba jsou prave ty dve, ktere jsi vypsal, poskozene.

(karta je ok)

Jen tak mimochodem, 7 Wonders II mam na karte (zdroj romulation.net), pojmenovanou 7 Wonders II.nds (presne tento tvar) a s kopirovanim problem nebyl... Takze by me docela zajimalo, kde je jadro pulda :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu