Panther Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Koukal jsem po netu jsem temer zavisly na skype ale na slimku nemam sanci si pokecat kdyz nema mikrak a projel sem DX a tam meli ale to je DX a ja bych chtel nekde z ceskyho obchodu ale nikde sem to nevidel nevite kde koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Nevidím důvod proč to neobjednat na DXku =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHD Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Já si koupil sluchátka v datartu s jackem . A v Iphone to běhá v pohodě, takže si myslím, že to možná pojede ve skypeu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepa1468623586 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 tady sem neco nasel, ale je to jenom se sluchatkama http://www.gamelineworld.cz/sony-psp-slim-communicator-headset-p-247.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 díky ale to radsi si to objednam z dx 500 za obycejny sluchatka se mi zda opravdu zbytecna kdyby mely aspon nejaky slusny vykon tak bych koupil ale tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brizap Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 díky ale to radsi si to objednam z dx 500 za obycejny sluchatka se mi zda opravdu zbytecna kdyby mely aspon nejaky slusny vykon tak bych koupil ale tohle uvazuju taky o koupi... z jakyho DX.. to je nejaky e-shop? asi sem lama, ale fakt nevim co to je :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepa1468623586 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 uvazuju taky o koupi... z jakyho DX.. to je nejaky e-shop? asi sem lama, ale fakt nevim co to je :-D je to tohle ne? http://www.dealextreme.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Panther
Koukal jsem po netu jsem temer zavisly na skype ale na slimku nemam sanci si pokecat kdyz nema mikrak a projel sem DX a tam meli ale to je DX a ja bych chtel nekde z ceskyho obchodu ale nikde sem to nevidel nevite kde koupit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.