jorkmut Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Zdravím, mám xbox připojený k televizi přes HDMI, obraz v pohodě, ale zvuk ne. Přitom by HDMI měl přenášet i zvuk. Mám revizi Jasper. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 aky TV? model Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jorkmut Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 No to už teď nezjistím, ale vyřešil jsem to vypnutím Display Discovery. Zvuk pak běžel v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Ty uz ten TV nemas doma? Kazdy TV ma vyrobny stitok a tam mas aj uvedeny model. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPoon1468626538 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Jenom sem přidám moji zkušenost. Koupil jsem LCD monitor s HDMI konektorem, který má audio výstup na Jack. Takže mi z XBOXu leze HDMI do monitoru a z monitoru vede zvuk do repro. Vše funguje parádně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mefi Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 Zdravím mám problém s xboxem připojil sem xbox do televize samsung LCD model teď z hlavy nevím přes HDMI kabel a vše fungovalo OK. Pak přes ten samý kabel jsem připojil xbox na Panasonic VIERA TX-L32U2E a obraz šel ale zvuk ne mohl by mi někdo poradit jak tento problém vyřešit? děkuji na xboxu mám Dashboard 2.0.16197.0 a zkoušel sem už projet nastavení zvuku jak v televizi tak i v xboxu a nikde sem nic nenašel. Volal sem i na tech. podporu panasonic a tam mi taky neporadili že nebude chyba v TV ale v xboxu tak už vážně nevím děkuji za každou radu nebo pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 a neměl jsi zvuk z TV veden do domácího kina a HDMI z domácího kina jsi nepřepojil na Xbox? Prostě před zapojením Xboxu, jsi na TV nic neodpojil aby jsi to dal do Xboxu nebo tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 mefi pokud máš PC s HDMI výstupem zkus zda to opravdu není TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mefi Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 Televize je samotná bez DVD bez kina čístá tv a do ní zapojený koax na DVB-T a xbox do hdmi zdířky zkusil sem už obě zdířky HDMI v ani jedné xbox zvuk nejde :(když to připojím přes žlutý červený bílý fakčí pohoda ale obraz hrůza prostě co si budem povídat. čistá tv bez jakýchkoliv kin DVD a nwm čeho všeho přes stejný HDMI co je použit šel ten samý xbox v jiné TV LCD SAMSUNG bez problémů a jel i obraz i zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mefi Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 bohužel nemám jiné zařízení na HDMI abych vyzkoušel jestli to opravdu není TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 No já mám doma taky Panasonic Viera a zapojil jsem PS3 přes HDMI a zvuk šel napoprvé bez prolébů, takže bych se spíše díval na problém u TV.Já tomu moc nerozumím, možná je tam s tím HDMI něco poškozené ale nejlépe bude když zajdeš ke kámošovi s tím samým HDMI kabelem a XBOXem a zkusíš to připojit u něj, pokud půjde tak je to na TV, pokud nepůjde tak je to v kabelu nebo v BOXu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mefi Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 Šak sem psal že s tým samým HDMI sem to měl připojené v jiné LED TV SAMSUNG a tam to šlo bez problémů aj zvuk aj obraz prostě dokonalost sama jen sem prostě předělal kabel z TV do jiné TV z jedné značky do druhé v první jde ve druhé ne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 Já myslel ale že už to bylo dávno nebo něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mefi Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 Vyřešeno podle návodu kdesi na anglické stránce jsem se dostal na video na youtube a zkusil sem problém vyřešit podle videa a ejhle xbox šlape se zvukem problém byl v nastavení xboxu záložka display a display discovery stačilo přepnout na disabled a xbox šlape jako hodinky i se zvukem divná to chyba ale pokud bude mít někdo někdy v budoucnu stejný problém doporučuju zkusit tuhle možnost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 Jo tak stačilo něco vypnout, častý problém no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 Pude mi s tímhle zvuk Xbox (scart) - tohle - sluchátka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Leden 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2014 (upraveno) Pro sluchátka asi toto, ale nejsem ji jistý jaké má zakončení výstupu SCART XBOXu - http://www.czc.cz/premiumcord-jack-3-5mm-2xcinch-f-m-1-5m/88101/produkt?utm_source=srovname.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Kabely&utm_term=PremiumCord_Jack_3_5mm_2xCINCH_F_M_1_5m Pokud používáš toto, tak by neměl být problém - Upraveno Leden 31, 2014 uživatelem Consolero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.