Moderators romeno Odesláno Květen 22, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 máte tady někdo patch na hry které jsou 2 vrstvé díky Tady je : http://www.mdscz.com/download/kodeky/ToxicDualLayerPatcher-v1.0/DLPatcher.exe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy007 Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Keby mal niekto zaujem nahram mu Free McBoot. Viac sukromna sprava alebo icq... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magoris Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Dobrý den, instalace FMCB proběhla úspěšně a vše funguje až do spuštění hry....konkrétně zatím první dvě vyzkoušeny (NFS: Undercover, Tekken5). Hry se nehorázně sekají (Nfs..vypadávají textury) a načítání je opravdu zdlouhavé....je možnost, že jsem někde udělal chybu..? Postupoval jsem až do posledního bodu dle návodu a FMCB funguje...Nemáte odkazy na vyzkoušené funkční hry..? děkuji za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 5, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 Spis to mas spatne vypalene bych rekl . Na jaka media vypalujes ? Ja mam nejlepsi zkusenosti se sony a verbatim + . Vypaluj v programu clone cd na nejnizsi rychlost . Pokud vypalujes rychle dela to tohle co rikas . NFS undercover me jede pres mc boot bez problemu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magoris Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Vypaluju v imgburn na nejpomalejsi rychlost na Verbatimky....zatim sem nemel cas vyzkouset dalsi hry...po vyzkouseni podam info.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 mam dotaz. Teda par dotazu. Kdyz mam Mc Boot tak kdyz stahnu hru tak kazdou musim opatchovat a teprve potom vypalit? Dal by me zajimalo jakym zpusobem vypalovat PS1 hry aby fungovaly. A posledni dotaz narazil sem na par prispevku kde debatovali o vypalovani 2 vrstvych DVD napriklad GoW tak by me zajimalo z jakeho duvodu to je jestli kuli tomu ze hra je tak velka nebo to ma jiny duvod. Predem dekuji za odpovedi a snad nejsem OT..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Červen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Ano, každá hra by měla být patchnuta, je to pak lehčí se spouštěním. PS1 hry jsem ještě nevypaloval, takže nevím jestli je tam něco extra. Na dvouvrstvé DVD vypálíš hru, která se nevejde na normální DVD ;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cause3 Odesláno Červen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2010 Dobrej, mám PS2+chip MODBO 760, snažím se přez něj udělat FMCB ale stale se mě nedaří smahnout uLaunchELF (CD verzi) pokaždé mě to hodí hlášku PlayStation2 cd a dál se nedostanu má někdo něakou radu? Pálím přez Nero - datové CD na imation CD-. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamgruf Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 nevite někdo proč mi ps2 nechce načíst externí hdd verbatim 250gb? jestli ho nepodporuje tak je špatné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Červenec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 A máš network adaptér ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chico Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Ahoj slo by to rozjed i bez swapmagic dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thrasher1468625138 Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Ahoj, teoreticky je možné Free McBoot inštalovať rôznymi spôsobmi, ale jednoznačne potrebuješ "nabootovať" či už USB kľúč s inštalačnými súbormi alebo napálené CD s inštalačnými súbormi. A to sa ti podarí jedine Swap Magicom alebo čipom. P.S. Ja osobne som Free McBoot inštaloval Swap Magicom 3.0, ktorým som nabootoval CD s napálenými inštalačnými súbormi. Ak niekto chce, pridám návod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Ja osobne som Free McBoot inštaloval Swap Magicom 3.0, ktorým som nabootoval CD s napálenými inštalačnými súbormi. Ak niekto chce, pridám návod. Ehm, na co by jsi chtěl psát návod ? Vše potřebné k nainstalovaní fmcb je na první stránce ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thrasher1468625138 Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Ehm, na co by jsi chtěl psát návod ? Vše potřebné k nainstalovaní fmcb je na první stránce ;) Mal som na mysli návod ako vytvoriť CD s inštalačnými súbormi Free McBoot. (napr. lebo Swap Magic 3.3 ešte nepodporuje čítanie z USB). :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Mal som na mysli návod ako vytvoriť CD s inštalačnými súbormi Free McBoot. (napr. lebo Swap Magic 3.3 ešte nepodporuje čítanie z USB). :idea: přes SM spustíš UlaunchElf a pak se dostanes na usb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Mal som na mysli návod ako vytvoriť CD s inštalačnými súbormi Free McBoot. (napr. lebo Swap Magic 3.3 ešte nepodporuje čítanie z USB). :idea: A SM3.3 ještě někdo má? Jestli se tu někdo takový ozve (kromě tebe) tak si ten tutoriál klidně napiš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Chci se zeptat jestli na na FMCB musim mít ten swap magic jak je v návodu nebo to de bez toho ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Kdyby být nemusel, nepsal bych to tam ;). Možnosti jsou tam napsané, stačí přečíst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Zdravim, skvelej postup. Pujcil jsem si od kamose PS2 s cipem a pustopoval podle navodu, vypalil si na CD ten uLauch a prepl se na flashku a pustil instalaci, pote konfiguraci. Mam jen dva dotazy: 1) Verze 1.8b se v hlavni obrazovce hlasi jako 1.8? 2) V hlavnim menu mi chybi uLauch... pry by tam mel byt automaticky nainstalovan. Jak se to da opravit popr. kde ho najdu? Diky Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 1) Mě se verze 1.8 značí na hlavní stránce jako verze 1.8, nevím jestli je s 1.8b změna, ale určitě ano. 2)uLaunchELF na hlavní stránce je, pokuď ho tam nemáš a potřebuješ ho tak to znovu nainstaluj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Ahoj,chci se zeptat zda všechno teda musím patchovat protože mám FMCB a od kamaráda mám hafo her a u všech mám chybu formatu mě píše červeně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Vypal si nějakou velkou hru a tu před vypálením patchni. Pak jí dáš do PS2 a načte se ti ERS, tam dáš to prostřední Launch APP, pak jen vyměníš DVD za hru, která není patchnutá a půjdeš do CDFS a dáš SLU(E)S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 A není nějakej elf spouštěč např že bych si ho dal na flashdisk? A startlo by to esr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Nevím o něm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 musim mít ten swap magic když mam chip jestli ne tak plsporaďte někdo jak to mam udělat jenom s chipem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts