ondrejsetina Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Nabízím vám upload hudby.Na vaše přání. Tzn, že jestli sháníte hudbu v MP3 a bude v mé sbírce,tak vám jí z radostí nahraji. Nahrávám na ulož.to. (po dohodě i jinam). Všechno o co si zažádáte budete mít na http://music-forum.cz/ (Za tuto službu si účtuji dobrovolný příspěvek Credits) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 tak já bych chtěl kapelu Masturbace, song Otec přistižen s prstem v zadnici své nezletilé dcery. P.S. pokud byste si mysleli ze si delam prdel, tak ten song vazne existuje a ja ho chcu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Ahoj Je to na http://music-forum.cz/ ... Obsah fóra » Download » Rock / Punk / SKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 tak já bych chtěl kapelu Masturbace, song Otec přistižen s prstem v zadnici své nezletilé dcery.P.S. pokud byste si mysleli ze si delam prdel, tak ten song vazne existuje a ja ho chcu :lol: Máš to tam.. Obsah fóra » Download » Rock / Punk / SKA Děkuji za Credits..Perry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 čau sežen me všeci songy z prci prci 3,díkes :-D a můžeš i z prci4 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Maxim Turbulenc ČECHO DECHO ... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 z alba Rytmus-Král vystříhat všechny "hlášky" kde řiká "si zabil" všechno zvlášť do MP3,šlo by to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 čau sežen me všeci songy z prci prci 3,díkes :-D a můžeš i z prci4 :-D Tak to tam je. Najdeš to na http://music-forum.cz v Obsah fóra » Download » Soundtracky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Maxim Turbulenc ČECHO DECHO ... díky Ahoj. Tak, tuto super kompilaci 4DVD a 6CD bohužel nemám. Promiň,ale bohužel. (později snad) Mám ,ale Maxim Turbulenc - Máme rádi zvířata :wohow: Tak jestli chceš tak to najdeš na http://music-forum.cz/ v Obsah fóra » Download » Ostatní styly . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Existuje nějaká reálná možnost zažádat si o hudbu, a neregistrovat se při tom na fórum? :lol: ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Existuje nějaká reálná možnost zažádat si o hudbu, a neregistrovat se při tom na fórum? :lol: ;) Ano to je možné.. napiš mě třeba na mail (v levo v rohu ten žlutej panáček) a nějak se dohodnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 z alba Rytmus-Král vystříhat všechny "hlášky" kde řiká "si zabil" všechno zvlášť do MP3,šlo by to? Je to zajímavá nabídka,ale necháme to na jindy? Jestli ho už máš tak to budeš muset snést jestli ne tak ho máš na http://music-forum.cz/ v Obsah fóra » Download » Hip-Hop / Rap / RnB (je super deska) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Je to zajímavá nabídka,ale necháme to na jindy?Jestli ho už máš tak to budeš muset snést jestli ne tak ho máš na http://music-forum.cz/ v Obsah fóra » Download » Hip-Hop / Rap / RnB (je super deska) nespěchám na to,ale aby to taky netrvalo měsíc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Nevím to jistě ale někde jsem slyšel nákej song a zpívali tam něco : Já jsem malý gina a nemam kde spát.... nevím to teda jistě ale jestli ji znáš tak mi ji upni dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Je sice hezký, že tam uploaduješ, ale uploaduješ tam celkem špatně - KAŽDEJ ZPĚVÁK A SKUPINA má jedno TÉMA a ne, aby byl Eminem v deseti topicách...., náš to nebaví furt přesouvat tvoje topici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Mužů jen souhlasit.! Dnes jsem to s Cartman(em) dávali dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Zrušeno cartman byl rychlejší ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Je sice hezký, že tam uploaduješ, ale uploaduješ tam celkem špatně - KAŽDEJ ZPĚVÁK A SKUPINA má jedno TÉMA a ne, aby byl Eminem v deseti topicách...., náš to nebaví furt přesouvat tvoje topici No tak dobře ,už chápu jak se to má správně řadit do topicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Dyť to je v pravidlech :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Mužů jen souhlasit.! Dnes jsem to s Cartman(em) dávali dohromady. Špatně jsem to pochopil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Dyť to je v pravidlech :D Ano přečetl jsem si to ještě jednou. už to chápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 V pohodě :), příště se poučíš aspoň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Asi víte kdo jsem.. (a přišel jsem o 1.kšeft) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 nespěchám na to,ale aby to taky netrvalo měsíc! Udělám to hned ,když mě helpneš. Označ mě ty skladby a já ti to udělám. Napiš v jakých to říká a já už to nějak vystříhám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Nevím to jistě ale někde jsem slyšel nákej song a zpívali tam něco : Já jsem malý gina a nemam kde spát.... nevím to teda jistě ale jestli ji znáš tak mi ji upni dík :) Tak to si neumím vspomenout? A jaký je to hudební styl ? Vspomínáš si ještě na něco z oné písničky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.