Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Upload hudby na Music-Forum.cz

Recommended Posts

Udělám to hned ,když mě helpneš. Označ mě ty skladby a já ti to udělám.

Napiš v jakých to říká a já už to nějak vystříhám..

Sága pokračuje 00:46

VErejný nepriatel 00:25

Na toto siom čakal 1:24,2:55

Nigdy sa nezavdacis 00:20

Daj mi ještě jednu šancu 00:26

Salalaj 00:09

Všetko má svoj konec 2:35,2:42

Nevím ejstli to je všechno,jestli ještě něco oběvíš tak to ta taky šoupni

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sága pokračuje 00:46

VErejný nepriatel 00:25

Na toto siom čakal 1:24,2:55

Nigdy sa nezavdacis 00:20

Daj mi ještě jednu šancu 00:26

Salalaj 00:09

Všetko má svoj konec 2:35,2:42

Nevím ejstli to je všechno,jestli ještě něco oběvíš tak to ta taky šoupni

Tak tady to máš, škoda že nemáš credits..

5r4d31kv.png

...........................................

Aha já jsem to zase nepochopil...

Za chvíli to bude..

Tak tady to máš ještě jednou...

A chceš to dohromady spojit,nebo z každé písně si zabil do mp3 po jednom. Tedy 7 krát si zabil?

Odkaz ke komentáři

Tak tady to máš, škoda že namáš credits..

5r4d31kv.png

tyvole vždyť to sou celý písničky !!! já z těch písniček nechtěl VYMAZAT SI ZABIL ale chtěl sem dát hlášky "si zabil" do mp3 udělat s toho 2 sekundovou mp3ku kde řiká si zabil :D:D:D

Odkaz ke komentáři

Ano to je možné.. napiš mě třeba na mail (v levo v rohu ten žlutej panáček) a nějak se dohodnem.

cau chtel bych soundtrack z filmu mizerove( bad boys) a ten jak je uplne na konci pri scence kdy johny tapia drzi bouchacku u palice smithovi... je to taky orchestr, je to mozny? jo a sehnal by si mi instrumentalky??? dyztak nakou od three days grace, skillet ,thousand foot krutch - new design

Odkaz ke komentáři

cau chtel bych soundtrack z filmu mizerove( bad boys) a ten jak je uplne na konci pri scence kdy johny tapia drzi bouchacku u palice smithovi... je to taky orchestr, je to mozny? jo a sehnal by si mi instrumentalky??? dyztak nakou od three days grace, skillet ,thousand foot krutch - new design

Máš to tam na http://music-forum.cz/ v Obsah fóra » Download » Soundtracky

..Na to se ještě podívám,ale tyto kapely nemám,ale už jsem to sehnal, takže ti to tam dám. Co myslíš tím instrumentálně?

Z orchestrem,nebo se smič.hud nástoji atd.. V jiném pádě. V jiném znění..

Mám Nightwish, Kamelot , Laibach ,Root

edith.gif

Máš tam Three Days Grace na http://music-forum.cz/ v Obsah fóra » Download » Metal a jeho odvětví

edith.gif

Máš to tam Skilled na http://music-forum.cz/ v Obsah fóra » Download » Rock / Punk / SKA

Odkaz ke komentáři

ještě sem našel jednu "si zabil" je to v songu 03. Rytmus feat. Mad Skill – Zostalo ticho Hiphop pojde dole

je to v albu 20 ers newskool

A chceš to spojit s předešlými hláškam nebo to chceš všechno rozdělit?

Jinak líbilo se? Nechtěl by ses naučit vytvářet hudbu profesionálním programem? Třeba HipHop? Já jsem vtom pořád na začátku, protože je to na dlouho..Mohl by ses střeba potom pochlubit ostatním, nebo i něco víc...

Odkaz ke komentáři

Prosím o The Killers - I've Got Soul But I'm Not A Soldier :cheesygrin: Pls Full děkuji :cheesygrin::cheesygrin:

edith.gif

Písnička se jmenuje "All These Things That I've Done?" I've Got Soul But I'm Not A Soldier je jenom pseudonym , protože je to v refrénu. Je to na The Killers - Hot Fuss.

Diskografie The Killers http://music-forum.cz/ v Obsah fóra » Download » Rock / Punk / SKA

Mp3 The Killers - All These Things That I've Done

Videoklipy The Killers - All These Things That I've Done

Odkaz ke komentáři

Jo super díky,nějak tak sem si to představoval ! ;)

ještě bych tě chtěl popprosit o vystřihnutí refrénu z alba BENGORO z písničky jediné čo mám

"Tony bicie basy hajtry rytmus hlas ........jediné čo mám je hudba,jediné čo mám je hudba "

Odkaz ke komentáři

Jo super díky,nějak tak sem si to představoval ! ;)

ještě bych tě chtěl popprosit o vystřihnutí refrénu z alba BENGORO z písničky jediné čo mám

"Tony bicie basy hajtry rytmus hlas ........jediné čo mám je hudba,jediné čo mám je hudba "

Tady to máš

První 1 má 22 setin a je bez skreč na konci. Další jen 20 s . Druhá 1(1) má na konci skreč a třetí 1(2) a čtvrtá 1(3) také. Třetí 1(2) a čtvrtá 1(3) jsou zesílené a zeslabené na začátku a na konci . Třetí 1(2) má ten konec horší než čtvrtá 1(3) je docela dobrá. První 1 taky.

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
dám ti všechny svý credits pokud mi seženeš písničku: The Rumor Mill - Run along uncharted space

Ahoj. Rád bych ti pomohl,ale tuto skladbu sehnat nemohu možná časem se uvidí.

Tato písnička asi neexistuje jako samotná skladba ,ale jen jako hudba do reklamy.. Našel jsem jen něco o interpretovy a kdo jí složil.

Music

Artist

J. Ralph (Rumour Mill records)

Title

Run Along Uncharted Space'

[url]http://www.visit4info.com/advert/Davidoff-Adventure-Ewan-McGregor-Davidoff-Fragrances/56336[/url]

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu