Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Kusnutie do PSP - NERVY

Midnight

Recommended Posts

heh.... vcera som s kamaratom (so susedom, LukDM bude vediet kto :D) som hral THP8 a vsimol som si ze ma na displeji taky mozno 4mm skrabanec..pytam sa ho ze co sa mu stalo......

A ON NATO : hral som fifu a od nervoch som kusol do PSP :D potom mi ukazal aj zadny kryt a ten kruh zelezny je tez poskrabany :D

heh.... ked ja mam nervy a neviem daco prejst tak si vybijem zlost do periny alebo postele ale nikdy nekusnem do PSP....

vy robite co, ked mate nervy ???????????,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 104
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Mel jste nekdo jeste Amigu?

U te jsem mel takovy obyc joystick a u nejake hry (myslim ze Prince of Persia) kde se ten dement furt na neco nabodaval jsem ho chtel zlomit.

Nejdrive vzteky ,ale pak uz cilene jsem se ho pokousel zlomit.

Ta plastova mrcha to vsechno vydrzela:-)

To svemu dnesnimu joy bych nedal ani 5sec....

Odkaz ke komentáři

PSP zvladam v poho, proste ho vypnu :P, ale kompl... to dopadlo i hur... treba u prince of persia 1 sem v 8levelu snedl tu lahvicku s obracenim obrazovky, tak sem otocil monitor a od te doby umel jenom zelenou barvu, jinak par klavesnic, a u kazde druhe vylomena tlacitka WINDOWS atd...

Odkaz ke komentáři

zrovna vcera, kdyz jsem hral 7 wonders tak jsem se dostal hodne daleko a musite tam proste dohrat 8 misi abyste mohli ulozit a jak jsem tam nekde na konci tak uz je to hooodne tezky a kdyz to 2x neudelate tak se vracite zpet nazacatek 1 mise z 8 ja to hral asi 5 a pak uz jsem mel takovy nervy, ze jsem si rikal, ze s tim hodim vo zem v metru, ale pak jsem se uklidnil pustil music a bylo to okey.....ale tim chci rict, ze mam take nervy jak svine! :D

Odkaz ke komentáři

mě sralo u tekena když sem byl v 600 levelu v arcade tak mě tam zabili a já to PSP vzal a třísknul s ním o zem....jediný co se s ním stalo že mi z toho odlítl kryt baterky a ulomila se umd mechanika kterou sem si nechal spravit...a teď se krotim protože i ta umd mechanika mě něco stála a nejsem milionář abych to tam na opravu nosil každý den ;)

Odkaz ke komentáři

to ja si chtel koupit popstation a v pripade nakyho nasirani se u her na psp s nim mrdnout vo zed, jenze nenasel sem nikoho kdo by mi to prodal... jen nakej typek nabizel pop a ze za to chce 2k... :D:D:D
tet uz se to asi neprodava ale nevim ale driv to dost prodavali cinani
Odkaz ke komentáři

u PSP nervy nemám

JInak nas***re mně CS 1:6 když je tam nějakej zk***ej cheater nebo dement co dava TK a FF

6x rozfláknutá klávesnice < nervy

1x myš razer cena 2000 kč <vynechala v duležitém zápasu situace 1v2

2x rozlšlapaná sluchátka + mrda o zed cena dohromady 3500 kč -- senhesier PC 150, ICEmat sluchadla

Odkaz ke komentáři

u PSP nervy nemám

JInak nas***re mně CS 1:6 když je tam nějakej zk***ej cheater nebo dement co dava TK a FF

6x rozfláknutá klávesnice < nervy

1x myš razer cena 2000 kč <vynechala v duležitém zápasu situace 1v2

2x rozlšlapaná sluchátka + mrda o zed cena dohromady 3500 kč -- senhesier PC 150, ICEmat sluchadla

OT: narlizo tys hral nekdy na GP ze jo? myslim ze sem te parkrat videl

Odkaz ke komentáři

Ja sem po tom takovy napruzeny zalezi na tom jestli hraju:

Spickovou hru...prekousnu a s krvavou radosti, ze zase parim bajecnou games - jedu dal, ono to povoli ;) priklad: GTA, Daxter, Killzone L, zavodni hry

Lehce nadprumernou hru....zkousim zkousim ne tak nadsene jak u hry spickove, pokud to fakt nejde (treba diky bugu, spatnemu ovladani) seru na to, hru smazu (ne hned, zkusim forum) a v lepsim pripade si ji po case nahraju na kartu.....

Spatnou hru.....nezajimam se :D :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu