Midnight Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 heh.... vcera som s kamaratom (so susedom, LukDM bude vediet kto :D) som hral THP8 a vsimol som si ze ma na displeji taky mozno 4mm skrabanec..pytam sa ho ze co sa mu stalo...... A ON NATO : hral som fifu a od nervoch som kusol do PSP :D potom mi ukazal aj zadny kryt a ten kruh zelezny je tez poskrabany :D heh.... ked ja mam nervy a neviem daco prejst tak si vybijem zlost do periny alebo postele ale nikdy nekusnem do PSP.... vy robite co, ked mate nervy ???????????, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 ja se to vetsinou snazim rozdejchat, nebo si vzdechnu, pri horism i zarvu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shi-So Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 Ja minule vazne uvazovl ,ze poslu PSP proti zdi ,kdyz me se v Ace Combat X asi po 20 sestrelil nejakej parchant ,kdyz jsem utocil na tu letajici pevnost.... Ale nakonec jsem se radsi ovladnul:-)) Jinak u PC rezu pravidelne do klavesnice..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 já mám občas chut hodit s nim o zem ale pak si říkám: neni to ovladač od ps2... :D (ten to už zažil) (pozn.: LukDM ví kdo ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 v posteli s tim mrsknu do peřin to se mu nic stát nemůže...jenom občas se odrazí do zdi no, ale psp je bytelný ;) jinak já když mam nervy tak se mi potěj ruce ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 u PSP se krotim, ale u PC to někdy nezvládám: 1x hod myší proti zdi 1x přelomená klávesnice o hranu stolu :cheesygrin: 1x ukopnutej šuplík CDROMky :blink: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 to já sem se kdysi strašně nasrá*al u tekkena. jednou sem byl asi na 99 urovni v arcade modu a najednou mě tam porazí ten největší shit. mi jeblo a skoro sem pramáčkl displey. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 ja takhle nervym prevazne jen u pro eva ... vetsinou s psp hazim do perin nebo do madracek ale vzdycky se pekne odrazi a vylitne me zase spatky do rukou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shi-So Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 Mel jste nekdo jeste Amigu? U te jsem mel takovy obyc joystick a u nejake hry (myslim ze Prince of Persia) kde se ten dement furt na neco nabodaval jsem ho chtel zlomit. Nejdrive vzteky ,ale pak uz cilene jsem se ho pokousel zlomit. Ta plastova mrcha to vsechno vydrzela:-) To svemu dnesnimu joy bych nedal ani 5sec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 PSP zvladam v poho, proste ho vypnu :P, ale kompl... to dopadlo i hur... treba u prince of persia 1 sem v 8levelu snedl tu lahvicku s obracenim obrazovky, tak sem otocil monitor a od te doby umel jenom zelenou barvu, jinak par klavesnic, a u kazde druhe vylomena tlacitka WINDOWS atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanDanDan Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 vytsinou sem klidas ale jakmile delam neco vic jak po 5 tak se neznam ,zacnu PSP drtit v ruce nebo se mlatit do hlavy atd. zatim sem ho nevislal do zdi a ani vo zem ale jenou me to nemine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 no já se teď často nervuju u F1 :D...to pak PSP litá po celým pokoji ..... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 me stve puzzle quest, jak to tam AI pada - z toho fakt nemuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 zrovna vcera, kdyz jsem hral 7 wonders tak jsem se dostal hodne daleko a musite tam proste dohrat 8 misi abyste mohli ulozit a jak jsem tam nekde na konci tak uz je to hooodne tezky a kdyz to 2x neudelate tak se vracite zpet nazacatek 1 mise z 8 ja to hral asi 5 a pak uz jsem mel takovy nervy, ze jsem si rikal, ze s tim hodim vo zem v metru, ale pak jsem se uklidnil pustil music a bylo to okey.....ale tim chci rict, ze mam take nervy jak svine! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 mě sralo u tekena když sem byl v 600 levelu v arcade tak mě tam zabili a já to PSP vzal a třísknul s ním o zem....jediný co se s ním stalo že mi z toho odlítl kryt baterky a ulomila se umd mechanika kterou sem si nechal spravit...a teď se krotim protože i ta umd mechanika mě něco stála a nejsem milionář abych to tam na opravu nosil každý den ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 ja jen dycky reku kur** uz zase a bud psp vypnu nebo to hraju dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 Ja jsem klidas ale když hraju GTA LCS a dneska jsem delal TAXI mise a u 89 zákazníka mě vyndal nákej **** z auta ty voe ja sem byl tak nakakanej, že jsem ho málem rozstřískal, ale ovládl jsem se...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 to ja si chtel koupit popstation a v pripade nakyho nasirani se u her na psp s nim mrdnout vo zed, jenze nenasel sem nikoho kdo by mi to prodal... jen nakej typek nabizel pop a ze za to chce 2k... :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanDanDan Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 to ja si chtel koupit popstation a v pripade nakyho nasirani se u her na psp s nim mrdnout vo zed, jenze nenasel sem nikoho kdo by mi to prodal... jen nakej typek nabizel pop a ze za to chce 2k... :D:D:Dtet uz se to asi neprodava ale nevim ale driv to dost prodavali cinani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 u PSP nervy nemám JInak nas***re mně CS 1:6 když je tam nějakej zk***ej cheater nebo dement co dava TK a FF 6x rozfláknutá klávesnice < nervy 1x myš razer cena 2000 kč <vynechala v duležitém zápasu situace 1v2 2x rozlšlapaná sluchátka + mrda o zed cena dohromady 3500 kč -- senhesier PC 150, ICEmat sluchadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 sem taky zazil 'akovy nervy, ae ulozil jsem vcas do PlayGearu pocket kdyby mi nestacilo kopani do zdi:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 u PSP nervy nemám JInak nas***re mně CS 1:6 když je tam nějakej zk***ej cheater nebo dement co dava TK a FF 6x rozfláknutá klávesnice < nervy 1x myš razer cena 2000 kč <vynechala v duležitém zápasu situace 1v2 2x rozlšlapaná sluchátka + mrda o zed cena dohromady 3500 kč -- senhesier PC 150, ICEmat sluchadla OT: narlizo tys hral nekdy na GP ze jo? myslim ze sem te parkrat videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 OT: narlizo tys hral nekdy na GP ze jo? myslim ze sem te parkrat videl sry za OT: ano hral pojd na shout pokecáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 no tak dneska sem si při gta lcs urval analog ale dáse tam dát nazpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 Ja sem po tom takovy napruzeny zalezi na tom jestli hraju: Spickovou hru...prekousnu a s krvavou radosti, ze zase parim bajecnou games - jedu dal, ono to povoli ;) priklad: GTA, Daxter, Killzone L, zavodni hry Lehce nadprumernou hru....zkousim zkousim ne tak nadsene jak u hry spickove, pokud to fakt nejde (treba diky bugu, spatnemu ovladani) seru na to, hru smazu (ne hned, zkusim forum) a v lepsim pripade si ji po case nahraju na kartu..... Spatnou hru.....nezajimam se :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.