Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

heh.... vcera som s kamaratom (so susedom, LukDM bude vediet kto :D) som hral THP8 a vsimol som si ze ma na displeji taky mozno 4mm skrabanec..pytam sa ho ze co sa mu stalo......

A ON NATO : hral som fifu a od nervoch som kusol do PSP :D potom mi ukazal aj zadny kryt a ten kruh zelezny je tez poskrabany :D

heh.... ked ja mam nervy a neviem daco prejst tak si vybijem zlost do periny alebo postele ale nikdy nekusnem do PSP....

vy robite co, ked mate nervy ???????????,

• Odpovědi 104
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

zrovna vcera, kdyz jsem hral 7 wonders tak jsem se dostal hodne daleko a musite tam proste dohrat 8 misi abyste mohli ulozit a jak jsem tam nekde na konci tak uz je to hooodne tezky a kdyz to 2x neudelate tak se vracite zpet nazacatek 1 mise z 8 ja to hral asi 5 a pak uz jsem mel takovy nervy, ze jsem si rikal, ze s tim hodim vo zem v metru, ale pak jsem se uklidnil pustil music a bylo to okey.....ale tim chci rict, ze mam take nervy jak svine! :D

Odesláno

mě sralo u tekena když sem byl v 600 levelu v arcade tak mě tam zabili a já to PSP vzal a třísknul s ním o zem....jediný co se s ním stalo že mi z toho odlítl kryt baterky a ulomila se umd mechanika kterou sem si nechal spravit...a teď se krotim protože i ta umd mechanika mě něco stála a nejsem milionář abych to tam na opravu nosil každý den ;)

Odesláno
u PSP nervy nemám

JInak nas***re mně CS 1:6 když je tam nějakej zk***ej cheater nebo dement co dava TK a FF

6x rozfláknutá klávesnice < nervy

1x myš razer cena 2000 kč <vynechala v duležitém zápasu situace 1v2

2x rozlšlapaná sluchátka + mrda o zed cena dohromady 3500 kč -- senhesier PC 150, ICEmat sluchadla

OT: narlizo tys hral nekdy na GP ze jo? myslim ze sem te parkrat videl

Odesláno

Ja sem po tom takovy napruzeny zalezi na tom jestli hraju:

Spickovou hru...prekousnu a s krvavou radosti, ze zase parim bajecnou games - jedu dal, ono to povoli ;) priklad: GTA, Daxter, Killzone L, zavodni hry

Lehce nadprumernou hru....zkousim zkousim ne tak nadsene jak u hry spickove, pokud to fakt nejde (treba diky bugu, spatnemu ovladani) seru na to, hru smazu (ne hned, zkusim forum) a v lepsim pripade si ji po case nahraju na kartu.....

Spatnou hru.....nezajimam se :D :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu