Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

tak to ja u jakykoliv akcni hry, kdyz delam misi a neudelam ji, okamzite PSP vypinam nebo bych mohl ublizit jak PSP tak i sobe :D...ale napr. u Smash court tennis prohru vydejcham..asi to bude tim, ze me ta hra fakt chytla..ale ze bych se nekdy chystal hazem PSPckem o zem o zed nebo dalsi ptakoviny, tak to ne..na to ho mam az moc rad, milaska myho :D

• Odpovědi 104
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
u PSP nervy nemám

JInak nas***re mně CS 1:6 když je tam nějakej zk***ej cheater nebo dement co dava TK a FF

6x rozfláknutá klávesnice < nervy

1x myš razer cena 2000 kč <vynechala v duležitém zápasu situace 1v2

2x rozlšlapaná sluchátka + mrda o zed cena dohromady 3500 kč -- senhesier PC 150, ICEmat sluchadla

:D keby som ja rozflakal svoje sennheiseri tak by som musel predat PSP aby som ich mohol zase kupit :D ...inak u PC hry moc nehram...ale ked mi zamrzne PC alebo nejaky program a uz ma to j**e, tak si zapestujem do sedacky ktora je vedla mna...na ktorej je makky potah a za nim je drevo..... :D teraz tam je par dier a nie drevo..nastastie diery nevidno..lebo je tam ten potah :D heh.a raz sa mi stalo ze som mal na stole polozeny 05 litrovy pohar s cajom a kopu papierov okolo neho..... po velkom tresnuti po stole pestou sa caj vylilal na klavesnicu aj na secky papiere...myslel som ze rozkopem PC.... ale vyreagoval som sa do vankusov :)

Odesláno

OMG lidi vy me bavite :lol: .Fakt takovy pribehy :D U PSP nervim nejvic co to jde...Na PC neparim...U mobilu jsem si kvuli jedny JAVA hre rozmackl displej a druhej den putoval do kose :lol: .Vlastne u dvou :D .Ten prvni byl uz nepouzitelnej a u druhyho jsem ho promackl ale min...Uprostred se udelala takova skvrna :D .Do PSP jsem jednou kousl :D .Ale taky do nej nekdy mlatim min...Ale ovladam se...Jak tu nekdo psal...Cim starsi tim klidnejsi (i kyz ne moc) :D .U Xboxu moc nenervim...A u nej bych nic neudelal radsi haha :D

Odesláno
no ja jaknile zacnu mit u pspa nervy tak ho hned vypinam a uklizim :D a u pc sice moc nehraju ale kdyz se treba sekne komp pri nejakym stahovani nebo tak tak si poradne dam pestgi do klavesky a tohned pomuze :):D
tak to mas dobry, ja do ty klavesnice taky prastim, ale ono mi ten samej problem udela najust znova:)..fakt by to chtelo ale nakoupit 10 POP Stationu a jak bych se u GTAcka nastval, vzal bych POPa a svihl bych s nim o zed..jen pak jak ta zed by vypadala :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu