Skyt Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 tak to ja u jakykoliv akcni hry, kdyz delam misi a neudelam ji, okamzite PSP vypinam nebo bych mohl ublizit jak PSP tak i sobe :D...ale napr. u Smash court tennis prohru vydejcham..asi to bude tim, ze me ta hra fakt chytla..ale ze bych se nekdy chystal hazem PSPckem o zem o zed nebo dalsi ptakoviny, tak to ne..na to ho mam az moc rad, milaska myho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 u PSP nervy nemám JInak nas***re mně CS 1:6 když je tam nějakej zk***ej cheater nebo dement co dava TK a FF 6x rozfláknutá klávesnice < nervy 1x myš razer cena 2000 kč <vynechala v duležitém zápasu situace 1v2 2x rozlšlapaná sluchátka + mrda o zed cena dohromady 3500 kč -- senhesier PC 150, ICEmat sluchadla :D keby som ja rozflakal svoje sennheiseri tak by som musel predat PSP aby som ich mohol zase kupit :D ...inak u PC hry moc nehram...ale ked mi zamrzne PC alebo nejaky program a uz ma to j**e, tak si zapestujem do sedacky ktora je vedla mna...na ktorej je makky potah a za nim je drevo..... :D teraz tam je par dier a nie drevo..nastastie diery nevidno..lebo je tam ten potah :D heh.a raz sa mi stalo ze som mal na stole polozeny 05 litrovy pohar s cajom a kopu papierov okolo neho..... po velkom tresnuti po stole pestou sa caj vylilal na klavesnicu aj na secky papiere...myslel som ze rozkopem PC.... ale vyreagoval som sa do vankusov :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 No u PSP se krotim, ale dřív... u PS1.. to toten ovladač odnášel.. a on zmetek byl nezničitelnej, to mě sralo jště víc... Zato podlaha nebyla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 Cim sems starsi tim sem klidnejsi. drov sjem se nastval a dal pesti do skrinky malem vytrhl stul u PC(tkavoje ten vepredu nejsem zadnej silak)... ale ted ted se jen ukidnim nebo zacnu rvat do obrazovky na nekoho ze je to Pípp...a jde to psp jenom hodim do polštáře ono se odrazi a pada z palandy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dooky Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 tak to ja jsem u psp docela v klidu :) ale u kompu jsem jednou naschval (při hraní CoD) vylil caj do klavesnice :) samozrejme byla ihned nefunkcni :) a taky ji davam docela casto pesti :) a o myši ani nemluvim ta taky pravidelne dostava (Logitech MX518 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 ja se snazim u psp klidnit ale stve me to kotel tak spis nadavam do lehkych děv a tak.u compu je to horsi nejdirv to byli pesti do stolu pak do klavesnice a potom mlaceni mysi o stul a skrin pc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 OMG lidi vy me bavite :lol: .Fakt takovy pribehy :D U PSP nervim nejvic co to jde...Na PC neparim...U mobilu jsem si kvuli jedny JAVA hre rozmackl displej a druhej den putoval do kose :lol: .Vlastne u dvou :D .Ten prvni byl uz nepouzitelnej a u druhyho jsem ho promackl ale min...Uprostred se udelala takova skvrna :D .Do PSP jsem jednou kousl :D .Ale taky do nej nekdy mlatim min...Ale ovladam se...Jak tu nekdo psal...Cim starsi tim klidnejsi (i kyz ne moc) :D .U Xboxu moc nenervim...A u nej bych nic neudelal radsi haha :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 ja u psp nervim dost,vetsinou busim do perin,ale kdyz me neco permanentne toci tak vrham i s psp (do tech perin samozrejme :) ) jednou se mi to ale vymstilo a psp udelalo od postele krasny oblouk primo na zem...no mel jsem slusny bobky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 no ja jaknile zacnu mit u pspa nervy tak ho hned vypinam a uklizim :D a u pc sice moc nehraju ale kdyz se treba sekne komp pri nejakym stahovani nebo tak tak si poradne dam pestgi do klavesky a tohned pomuze :):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 no ja jaknile zacnu mit u pspa nervy tak ho hned vypinam a uklizim :D a u pc sice moc nehraju ale kdyz se treba sekne komp pri nejakym stahovani nebo tak tak si poradne dam pestgi do klavesky a tohned pomuze :):Dtak to mas dobry, ja do ty klavesnice taky prastim, ale ono mi ten samej problem udela najust znova:)..fakt by to chtelo ale nakoupit 10 POP Stationu a jak bych se u GTAcka nastval, vzal bych POPa a svihl bych s nim o zed..jen pak jak ta zed by vypadala :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 u PSP nikdy nemam nervy, vacsinou ked hram PC tak nadavam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 2skyt:no takhle ono to bouchnuti do klavesky nevyresi ten problem :D:D ono mi tojen da pocit zadostiucineni :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 2skyt:no takhle ono to bouchnuti do klavesky nevyresi ten problem :D:D ono mi tojen da pocit zadostiucineni :D:Dsi to pochopil jinak, ale to je jedno ;).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 Já mlátim myší o stůl, občas hodim kemra na monitor a mlátim hlavou do stlolu(CS:S). O počtu myší co sem měl ani nemluwim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 Já mlátim myší o stůl, občas hodim kemra na monitor a mlátim hlavou do stlolu(CS:S). O počtu myší co sem měl ani nemluwim. kemra ?? omg..to co je . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 Ja minule vazne uvazovl ,ze poslu PSP proti zdi ,kdyz me se v Ace Combat X asi po 20 sestrelil nejakej parchant ,kdyz jsem utocil na tu letajici pevnost....Ale nakonec jsem se radsi ovladnul:-)) Presne ve stejnym bode v ace combatu sem si castecne rozflakal krytku umd mechaniky :) , at zije lepici paska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 kemra ?? omg..to co je .LOL flusanec :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dooky Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 LOL flusanec :D:D Tak to jsi dobry prase :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 k tomu se da jenom dodat at zijou cistici hadriky :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 Tak to jsi dobry prase :wohow:ty voe ja po svym monitoru neflusam, ja jsem jen prekladal z hantyrky;):D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alert03 Odesláno Červen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 PSP mam od vcera takze u toho jsem zatim v klidu ale jednou jsem se snazil urvat diplay na me klavesnici (logitech g15) bohuzel nebo spis bohudik se mi to nepodarilo 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Červen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 PSP mam od vcera takze u toho jsem zatim v klidu ale jednou jsem se snazil urvat diplay na me klavesnici (logitech g15) bohuzel nebo spis bohudik se mi to nepodarilo 8)vsak to ja jsem byl prvni tejden taky v klidu, jako ze vsechno pujde atd. a ted bych d tim v zapalu hry klidne mrskl o zem :D..jen si chvilku pockej, nervy urcite budou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Červen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 koukam ze to nejak dost prozivate..:)to ja max. s psp mrsknu o postel.u pocitace vubec, jelikoz mam notebook:D a u xbox360 to vzdycky, kdyz mne neco stve vypnu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jizz Odesláno Červen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 Flusat ne, kdo by to čistil. Jednou jsem málem rozbil kláveskou okno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2007 Flusat ne, kdo by to čistil. Jednou jsem málem rozbil kláveskou okno.... :D :D radsej utrem flusanec jak rozbit okono :D heh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.