Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Kusnutie do PSP - NERVY

Midnight

Recommended Posts

tak to ja u jakykoliv akcni hry, kdyz delam misi a neudelam ji, okamzite PSP vypinam nebo bych mohl ublizit jak PSP tak i sobe :D...ale napr. u Smash court tennis prohru vydejcham..asi to bude tim, ze me ta hra fakt chytla..ale ze bych se nekdy chystal hazem PSPckem o zem o zed nebo dalsi ptakoviny, tak to ne..na to ho mam az moc rad, milaska myho :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 104
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

u PSP nervy nemám

JInak nas***re mně CS 1:6 když je tam nějakej zk***ej cheater nebo dement co dava TK a FF

6x rozfláknutá klávesnice < nervy

1x myš razer cena 2000 kč <vynechala v duležitém zápasu situace 1v2

2x rozlšlapaná sluchátka + mrda o zed cena dohromady 3500 kč -- senhesier PC 150, ICEmat sluchadla

:D keby som ja rozflakal svoje sennheiseri tak by som musel predat PSP aby som ich mohol zase kupit :D ...inak u PC hry moc nehram...ale ked mi zamrzne PC alebo nejaky program a uz ma to j**e, tak si zapestujem do sedacky ktora je vedla mna...na ktorej je makky potah a za nim je drevo..... :D teraz tam je par dier a nie drevo..nastastie diery nevidno..lebo je tam ten potah :D heh.a raz sa mi stalo ze som mal na stole polozeny 05 litrovy pohar s cajom a kopu papierov okolo neho..... po velkom tresnuti po stole pestou sa caj vylilal na klavesnicu aj na secky papiere...myslel som ze rozkopem PC.... ale vyreagoval som sa do vankusov :)

Odkaz ke komentáři

Cim sems starsi tim sem klidnejsi. drov sjem se nastval a dal pesti do skrinky malem vytrhl stul u PC(tkavoje ten vepredu nejsem zadnej silak)...

ale ted ted se jen ukidnim nebo zacnu rvat do obrazovky na nekoho ze je to Pípp...a jde to psp jenom hodim do polštáře ono se odrazi a pada z palandy..

Odkaz ke komentáři

OMG lidi vy me bavite :lol: .Fakt takovy pribehy :D U PSP nervim nejvic co to jde...Na PC neparim...U mobilu jsem si kvuli jedny JAVA hre rozmackl displej a druhej den putoval do kose :lol: .Vlastne u dvou :D .Ten prvni byl uz nepouzitelnej a u druhyho jsem ho promackl ale min...Uprostred se udelala takova skvrna :D .Do PSP jsem jednou kousl :D .Ale taky do nej nekdy mlatim min...Ale ovladam se...Jak tu nekdo psal...Cim starsi tim klidnejsi (i kyz ne moc) :D .U Xboxu moc nenervim...A u nej bych nic neudelal radsi haha :D

Odkaz ke komentáři

no ja jaknile zacnu mit u pspa nervy tak ho hned vypinam a uklizim :D a u pc sice moc nehraju ale kdyz se treba sekne komp pri nejakym stahovani nebo tak tak si poradne dam pestgi do klavesky a tohned pomuze :):D
tak to mas dobry, ja do ty klavesnice taky prastim, ale ono mi ten samej problem udela najust znova:)..fakt by to chtelo ale nakoupit 10 POP Stationu a jak bych se u GTAcka nastval, vzal bych POPa a svihl bych s nim o zed..jen pak jak ta zed by vypadala :)
Odkaz ke komentáři

Ja minule vazne uvazovl ,ze poslu PSP proti zdi ,kdyz me se v Ace Combat X asi po 20 sestrelil nejakej parchant ,kdyz jsem utocil na tu letajici pevnost....

Ale nakonec jsem se radsi ovladnul:-))

Presne ve stejnym bode v ace combatu sem si castecne rozflakal krytku umd mechaniky :) , at zije lepici paska

Odkaz ke komentáři

PSP mam od vcera takze u toho jsem zatim v klidu ale jednou jsem se snazil urvat diplay na me klavesnici (logitech g15) bohuzel nebo spis bohudik se mi to nepodarilo 8)
vsak to ja jsem byl prvni tejden taky v klidu, jako ze vsechno pujde atd. a ted bych d tim v zapalu hry klidne mrskl o zem :D..jen si chvilku pockej, nervy urcite budou:)
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu