marecek5 Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 ta nevim keby som kusol do psp ja co bi som robil(mozno by som kusol) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2007 vy ste nervní ja teda neměl nervy ničeho snad jen u ps1 a ja mel hned za telkou zed tak sem dycky hodil ovladac o zed a von mi prilit z5 a do ted je tam rozmrdan* zed ale von ps2 a vejs sem uz v klidu ale driv kdyz sem byl jeste mensi tak sem kopal do kompu a taky mlatis mysi o klavesnici ale jak rikam os 9 uz sem fpoho tzn 4 roky bez nervu kdyz sem treba na chtae fak nasrane* tak sednu na kolo jedu 20km a prijedu uz v klidecku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BloodEye Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 ja tiez poznam toho chlapca co to urobil a dost skaredy skrabanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 no ja spis mlatim klavesnici u pc ale kdyz hraju na psp tak se to snazim rozdejchat a nebo zarvu(vykriknu) a nebo mlatim do desky z taekwonda. Jo a me se to moc neseka me treba nase-- kdyz mi to nejde.Napr.Hraju call of duty rtv a furt me zabijej. tak to me nas--- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigis Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 Mě se jednou stalo, že jsem chtěl prohodit monitor oknem, ale jen tak tak jsem ho nepustil. Kamarád (Defuckto ho bude znát, Mirek P) má vždy u stolu novou klávesnici a používá starou, protože když ho chytne nerv, tak tu starou co používá rozfláká pěstí apod... a napíchne tu novou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 Mě se jednou stalo, že jsem chtěl prohodit monitor oknem, ale jen tak tak jsem ho nepustil. Kamarád (Defuckto ho bude znát, Mirek P) má vždy u stolu novou klávesnici a používá starou, protože když ho chytne nerv, tak tu starou co používá rozfláká pěstí apod... a napíchne tu novou :) jj znam :) jinak me tu dostava jak nekdo napsal ze fluse na monitor, to je dobrej hukot :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazyboy Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 já sem se jednou nasr.. a hodil sem PSP na zem ale asi jen z 30cm a u PC si to vzdycky rozmyslim driv nez si neco udelam s klavesnici protoze za tu co mam sem dal osm stovek a jinou nemam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altichy Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 zarvu si sproste slovo a na podruhy se mlatim pestema do nohy to vas hned prejde kdyz date pestovku do stehna!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 hehe:D tak tenhle by PSP mit nemohl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 :lol:tak fakt asi ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 hej ty vo*e to je halda jak svin :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 u pareni na psp me dokazaly vyvest z miry jen dve veci... 1) hrat Monster huntera... ta hra je proste tezka takze si pri ni sem tam bouchnu pesti do zdi a hned se citim mnohem lip :) 2) kdyz po nekolik dnu hraju dungeon siege, vesele skilluju svoji postavu a najednou mi psp zamrzne a pak si uvedomim, ze jsem hru zapomnel savevovat ...v tu chvili proste vyboucnu a zurive kricim svoje oblibene "vymr*dej" a s dungeon siegem je na par dni konec nikdy jsem ale na tom nebyl tak spatne, ze bych na psp pustil kemra... to je fakt hard core :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 Ja sem obvykle vypustil kemra na monitor ale predtim ho skurvim pesti, jinak u PSP me stve Tekken gdyz si hraju teken dojo na tu tezsi obtiznost a proseru tak mlatim do postele a vzdy mi ruka pekne vylitne a peruje mi, jinak me nejvic stve gdyz hraju tekkena kamosem ve skole a von je nasranej ze prohral - to me taky stve se se mnou pak nebavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duri Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 nejlepsi je si poradne zarvat ... a potom rad mlatim madrace.. jinak dobry tema !!! (non ironic) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 S pspckem se krotim ikdyz sem ho uz taky parkrat poradne svihnul vo zem, ale u kompu to pravidelne ods*ere klavesnice a mys, a kdyz je to uz vakt moc tak si do nej obcas kopnu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 No kdyz sem u naky hry nervozni...tak je do minuty moje PSP totalne mokry potem....a kdyz se neco nepovede, tak PSPckem hazim vozem (naposled u patapona) nebo nehorazne tlacim na analog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sw!tch Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Hej sem si myslel jakej nejsem nerv ,ale koukam,ze tu sou taky dobry kousky :DD.. Jinak psp nemam tak dlouho abych stihl byt opravdu nasranej.. u kompu..klasika pestma do kalvesnice a mysi..a taky pomerne casto vylitne proud takovych ne moc slusnych slov. Jinak pamatuju jednou sme parili s mladou Q3 a ja byl na notasu a mel sem tam mys ktera je(byla) opravdu na hovno..ja uz ji nekolikrat varoval,ze jestli bude vynechavat tak pude..no nedala si rict..vyrval sem ji z usb, chytl za ocas a roz**dal o zem a musim rict,ze se mi fakt ulevilo :D.. mluvim o mysi ne o mlady :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Ja mlatim starou. Prece bych si neznicil PSP nebo PS3......kecam, vzdicky kdyz chcu z necim mrd.. vo zem tak si vzpomenu jak sem se na to v praci nadrel ,ze me to nekoupil zalovenej fotrik a hned se uklidnim. Popripade si to vyliju na ruzovym kralikovi co ho š...... naš čokl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desainerr Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 my mněli ve škole zrovna dílny a ja pařil snad nfs most.. a uz asi po 17 sem delal jednoho bosse a mel sem po ruce kladivo umíte si to predstavit tak mam v psp uz 2 dysplay a od te doby se krotim ...jo a jednou sem paril na ps2 tekkena a zabil me "heihachi" nebo nak tak a mel semslima (ps2) a rozlomil sem to vo rohy postele no... alejinak sem klidnej a vyrovnanej clapec lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 no, kdyz me PSP nastve, tak ho jenom vypnu a nesetrne s nim majznu na stul na gelovej obal.. a kdyz me nas*re, tak s nim svihnu na postel.. a vetsinou si od te hry dam chvili pokoj a mezitim hraju jinou :) ^^ ale tohle je fakt extrem, to je treba kdyz me na posledni rovince z prvniho mista dozenou na posledni a ja to uz hraju napodesaty, nebo kdyz boss ma posledni kousicek zivota a najednou na me sesle neco a je po me, ci treba kdyz hraju patapona, jsem do toho zabranej a nekdo v trhne do dveri a je to nejaka brutalni mise... vetsinou to dopada tak ze si jenim "pod fousy" zanadavam a zatnu zuby :D kousat do PSP rofl... jisty vedec mel asi pravdu, jsme jen opice, co se dokazali sami ochocit.. EDIT: to desainerrr: to myslis vazne? Jestli ano, tak je cas na to, aby sis promluvil s doktorem.. taky viz. tvuj "skvelej" podpis.. ono asi nebude hnusny to PSP, ale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 ja si len ponadavam,obcas do niecoho kopnem a hotovo.Urcite by som ho nehadzal o stenu.Co sa tyka PC,tak to raz som az hokejkou do PC isiel,ale prezil to bez skrabanca.A este mam aj klavesnicu odolnu proti vode,takze take veci,ze sa mi daco na nu rozlialo sa mi nemozu stat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Nedavno jsem mel Qtek9000, ale protoze se pri prehravani MP3jek neustale sekal a von se vlastne sekal porad tak sem se nas*al a napalil sem to do něj airsoftkou. Mobil skrz na skrz a nakonec sem ho prodal na aukru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 my mněli ve škole zrovna dílny a ja pařil snad nfs most.. a uz asi po 17 sem delal jednoho bosse a mel sem po ruce kladivo umíte si to predstavit tak mam v psp uz 2 dysplay a od te doby se krotim ...jo a jednou sem paril na ps2 tekkena a zabil me "heihachi" nebo nak tak a mel semslima (ps2) a rozlomil sem to vo rohy postele no... alejinak sem klidnej a vyrovnanej clapec lol ty musis byt hodne energicky kluk ... tak psp se ti nerozbilo ale tys ho rozbil ... mno to nechapu,kvuli takovym pitomostem si rozbit psp ... nechtel bych byt tvoje budouci manzelka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Nedavno jsem mel Qtek9000, ale protoze se pri prehravani MP3jek neustale sekal a von se vlastne sekal porad tak sem se nas*al a napalil sem to do něj airsoftkou. Mobil skrz na skrz a nakonec sem ho prodal na aukru to bych chtěl vědět co to bylo... ? ta airsoftka... AEG se 160tkou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 to bych chtěl vědět co to bylo... ? ta airsoftka... AEG se 160tkou ? JJ byla to MP5tka od CAcka s M150 brkem, novou vzduchotechnikou, silikonovej hop, kovova komora, pokud se postesti jeste nekde mozna najdu fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.