Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Mám slabou chvilku tak Vám tady napíši pár řádek.

Už je to skoro pět let co sem měl v ruce první PSP z Japonska s tenkrát neprolomitelným 1.5 FW. Začínal sem na homebrew Kartrace z bůhví čeho (Sega?). O pár měsícu dýl si užíval Wipeout a RidgeRacer až mě nakonec unavilo čekání na Gran Tourismo a psp strelil.

Dnes sem si pučil na test karet "nový slimko" a čumim jak puk. Váha desetinová, úzké, barva nehezká stříbrná ... Moje fatko v roce 2005 byla skoro kilová cihla a todle na mě působí dojmem tetrisu z třžnice, ale co - grafika porad stejna ne li lepsi.

Pamatuju když Sony vyrábělo PSP za cenu okolo 11tis. kč a dotovalo ji snad na 8tis. kč aby se rozšířilo. Jejich dnešní náklady odhaduju na 1900kč.

Pred PSP zde v handheldech bylo Nintendo a GameBoy. DSko prislo myslim zaroven s PSP a vitez je dnes absolutní ..

CONGRATZ SONY

Edit: Zdravim vsechny z AndrewSM fóra !

• 2 weeks later...
Odesláno

Už je to skoro pět let co sem měl v ruce první PSP z Japonska s tenkrát neprolomitelným 1.5 FW. Začínal sem na homebrew Kartrace z bůhví čeho (Sega?). O pár měsícu dýl si užíval Wipeout a RidgeRacer až mě nakonec unavilo čekání na Gran Tourismo a psp strelil.

Dnes sem si pučil na test karet "nový slimko" a čumim jak puk. Váha desetinová, úzké, barva nehezká stříbrná ... Moje fatko v roce 2005 byla skoro kilová cihla a todle na mě působí dojmem tetrisu z třžnice, ale co - grafika porad stejna ne li lepsi.

Pamatuju když Sony vyrábělo PSP za cenu okolo 11tis. kč a dotovalo ji snad na 8tis. kč aby se rozšířilo. Jejich dnešní náklady odhaduju na 1900kč.

Pred PSP zde v handheldech bylo Nintendo a GameBoy. DSko prislo myslim zaroven s PSP a vitez je dnes absolutní ..

CONGRATZ SONY

Není se čemu divit. Je to ,tak vývoj jde do předu..

O peníze jde ,ale především. Takže, to omílají dokola a čekají co to vysype za miliardy..

Odesláno

CONGRATZ SONY

no ja mel prvni PSP nekdy v roce 2007 myslim v kvetnu...kamarad si ho koupil a ja hned den po nem(strasne se mi to libilo)driv sem na tom hral u kamarada obcas a fakt super...bylo to PSP FAT(1004)s FW 2.71myslim...vubec jsem nevedel ze musi bejt nejakej FW na hrani her z karty..proste jsem si myslel ze to de rovnou hezky...no neslo:Dmel jsem tu verzi s Ridge Race 2 pak jsem mel puceny WRC a SSX a prvni hru jsem si koupil liberty city stories.....no a ted uz jsem po 2 PSP(obe FAT)a jiny bych nechtel(muj nazor)videl jsem to SLIM a moc nepadne do ruky...podle me 2K a 3K vubec nemeli bejt(je to to same)misto toho melo bejt porad FAT..a pak vydat nejaky poradny PSP2 a ne blby PSP GO ktery je fakt husny......a kdybych ted jeste chtel nejaky PSP tak jedine FAT(cerny)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu