FreeMan Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Jsem si říkal, že to byla nějaká blbost s tim HD2 :D Jinak na rezistivní displej určitě je dobrá kvalitní fólie. Podle mě je nejlepší si i ten rezistivní displej před koupí vyzkoušet pokud s nim nemá zkušenost. Setkal jsem se s rezistivníma displejema s odlišnou dotyk. vrstvou. Něco jde snáž a něco je tužší, takže proto je dobrý to vyzkoušet abys věděl do čeho jdeš. OT: zuzkys: OK zítra si tě přidám teď už jdu spát a neboj o symbianu tě přesvědčovat nebudu :D ale pokecat o tom snad můžem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Nó, že se ten 1ghz nevyužije s tím nesouhlasím. Mobil je daleko svižnější, zvlášť v browseru.. Ale jinak mezi HD a HD2 je hlavní rozdíl v tý veliksoti displeje :D. Já bych volil něco s androidem - Hero, nebo líp - počkat na Bravo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 mě osobně se moc Android nelíbí.... HD 2 je asi zatím nej, ale diamond 2 a touch pro 2 taky :D Jeden z těhle tří.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Tak pokud chceš multimédia tak jednoznačně ten HD2. Touch Pro 2 je prostě pro dlouhé psaní (což si myslím, že u tebe není - jinak bys uvažoval jinak). Diamond 2 je jen prostě levnější. Pokud máš peníze na HD2 tak o ničem jiném neuvažuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Player99: Pokud jseš rozhodnutej pro telefon s WM a je ti jedno jakej to má displej, tak ber HD2 nic lepšího teď neni. Diamond 2 je spíš víc telefon v porovnání s HD2. Sice toho umí stejně, ale HD2 je víc multimediální mašinka kvůli výkonnému hardwaru a velkému displeji. Nevim proč do finálního výběru dáváš Touch pro 2 to si musíš napřed ujasnit jestli chceš klávesnici nebo ne, protože pokud ne, tak jenom zbytečně přidává na tloušce zařízení. Jestli ti nezáleží na ceně a nevadí ti velikost, tak kup HD2. Psal jsi, že Android se ti moc nelíbí. Kdyby jsi náhodou třeba změnil názor, tak by možná stálo za to počkat si na Xperii X10. Vím, že jsi se ptal na HTC tohle uvádím jenom jako konkurenta HD2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 dík všem, vezmu bud diamond 2 nebo HD2, záleží jak na tom budu finančně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.