Davee Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Hrozně se mi líbí podsvícení R a L tlačítek... Kdo s tím má zkušenosti... Je to těžký "zákrok"? :cheesygrin: Nebo to zvládne průměrný pspčkář? :psp: Prosím odpovězte kdo má zkušenosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladisak Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Je to pěkný mno... ale osobně bych se do toho nepouštěl :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 nevim jak pspčkář ale průměrnej mikropájkař to zvládne. stači koupit smd diody, vyvrtat dirku do L a R tlačítek, diody nacpat dovnitř a napojit (paralelně) na power ledku/repráček, můžeš eště všechno napojit na HOLD spínač, zkrátka fantazii se meze nekladou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 To se nějak rozmontuje to PSP, potřebuješ led diodky, potom to tam nak das pak pájkou připojíš ty drátky. Nic víc nevím taky bych to chtěl, ale ja radsi neriskuju a nekoho kdo to dela taky ne. Zkus naky tut na youtube... Se mi zda ze sem to tam videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Hmm...tk co toe mikropájka? Ale to je jedno....ani elektrikář nejsem...nebudu se v tom hrabat ani vrtat díry do R a L :D Zkrátka na to kašlu radši... A na youtubu jsem viděl jak někdo místo UMD mechaniky měl dva malý repráčky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 keci to si musis koupit novy flexpasek podsviceny musis rozebrat cele psp a vymenit ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Taky se mi to mrtě líbí .... ale nemám odvahu se do toho pustit :D .... Toto se mi honě líbí : http://www.youtube.com/watch?v=jQXfWb8N0DY&feature=related Fakt mazec :D .... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 To je tak přehnaný, až se mi to nelíbí... ale chtěl bych to blikání R a L podle rytmu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 To je tak přehnaný, až se mi to nelíbí... ale chtěl bych to blikání R a L podle rytmu.. Aby ti to blikalo podle rytmu stačilo by to jen připájet na repráček... Já jsem se do toho chtěl taky pustit, ale když jsem viděl ty plošný spoje na který se to má napájet, tak jsem to vzdal. Ale jinak na tom nic těžkého není. Stačí zvládat micropájku a je to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Ne....já se do toho zase taky pouštět nebudu... co kdybych něco po*ral? No a měl bych po pspčku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Konečně správná řeč...:D Radši nemít, než mít podělaný PSP...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michelito1996 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 souhlasim s Crashmanem a navíc ti to ubírá víc baterku...myslim si ze je to k nicemu...PSP je na hraní a ne na krásu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Tjn, ale kdyby bylo hranatý jak první PS jak bych ho ale nechtěl.. měl jsem PS1 ale tu novější verzi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Mootooa ti to udělá. Budu mu tam něco posílat, tak mi napiš. Pokusím se na něj sehant kontakt.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cihiman Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 je to lehke jak facka co takhle se kouknout na psp typy dozahranici ja sem vydel psp s podsvicenym krouzkem na umd mechanice a to logo psp bylo reflexni. nebo se skus podivat na kryty sou taky pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Hrozně se mi líbí podsvícení R a L tlačítek... Kdo s tím má zkušenosti... Je to těžký "zákrok"? :cheesygrin: Nebo to zvládne průměrný pspčkář? :psp: Prosím odpovězte kdo má zkušenosti... Nic lehké to asi nebude..Jestli se už někdo o to pokoušel tak bych se ho zeptal jak to udělal, nebo našel bych si nějaký návod na internetu..! Jestli je to,ale jen lehká práce odšroubování krytu tak by si to měl zvládnout i ty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 No ne....lehká práce odšroubování krytu to neni, a už jsem psal, že na to kašlu...nechci si po*ebat pspčko... lepší mít nějaký a obyčejný, fungující, než hezký a nefungující... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 mozna by ti mohl pommoci muj navod : http://console-forum.net/showthread.php?p=834947#post834947 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rygi Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Nic lehké to asi nebude..Jestli se už někdo o to pokoušel tak bych se ho zeptal jak to udělal, nebo našel bych si nějaký návod na internetu..!Jestli je to,ale jen lehká práce odšroubování krytu tak by si to měl zvládnout i ty.. je to lehké jako facka nic na tom není. Sám jsem si to dělal na svym psp a nedá se na tom nic sku**** ale musíte být opatrní jinak můžete zníčit konektory a to je pak že si můžete rovnou koupit novou desku, ale jak tu bylo řečeno člověk co už měl v ruce pájku tak to hravě zvládne ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 na tom nen moc co posrat.. rozebrat psp dokáže každej a složit taky :-) a L a R si koupíš nové abys nemusel dělat otvor do těch co tam máš stojej pár korun :-) a pájku má každej děda :-D někde v garáži atd :-).. a drát na to může bejt v podstatě každej obvodovej :-) .. těch má každej taky plnou garáž :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 na tom nen moc co posrat.. rozebrat psp dokáže každej a složit taky :-) a L a R si koupíš nové abys nemusel dělat otvor do těch co tam máš stojej pár korun :-) a pájku má každej děda :-D někde v garáži atd :-).. a drát na to může bejt v podstatě každej obvodovej :-) .. těch má každej taky plnou garáž :-D je to lehké jako facka nic na tom není. Sám jsem si to dělal na svym psp a nedá se na tom nic sku**** ale musíte být opatrní jinak můžete zníčit konektory a to je pak že si můžete rovnou koupit novou desku, ale jak tu bylo řečeno člověk co už měl v ruce pájku tak to hravě zvládne ;-) jj není to težké a pokud si nejses jistej s tou pajkou rekni nekomu z rodiny nebo z pratel :) a abyjsi nic moc nezkazil pomůže toto: můj návod : http://console-forum.net/showthread.php?p=834947#post834947 návod na podsvícení : http://www.llamma.com/PSP/psp_led_lighted_trigger_buttons.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester61 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 to jako i pocitace a auta sou na delani prace a ne na hrani a auto je na jezdeni a ne na tuning, to sou keci, proste to skusim a kdyz to nevyjde, vyjde to priste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.