penthaler Odesláno Únor 22, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 22, 2010 Lidi někde sem slyšel že když máte v dsku flashkartu tak to znatelně snižuje výdrž baterie je to pravda ? Hele nevim jestli běžně, takovej průzkum sem nikdy neviděl, ale věř, že všechny tyhle romky jsou právě ze zahraničí, takže asi i tam je to běžný. Ale kdyby si všichni jenom kupovali romky a to nový, tak věřim, že bysme se měli líp (lepší ceny, lepší hry). asi ano, ale spis neznatelne.. ja si myslim ze ano.ja to nabiju a 1 hoka a konec.ale to bude asi aj baterii.us mam novou objednanou. jakou mas kartu? Drzme se tematu, nebo budu nucen vam vsem hodit minimalne upozorneni za OffTopic... Edit: tema promazano od OT Citovat
Salazar Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2010 Nintedo už má 2 roky , PSPčko jsem měl asi měsíc a pak jsem ho prodal :cheesygrin: prostě mě to PSP nijak neoslovilo je to zmenšený PS2 se zatraceně malou výdrží baterky zato DSko vydrží 2x-3x víc. Citovat
Mate Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2010 DSko právě narozdíl od PSP není v Evropě/US mainstream. U mě DSko jasně vyhrálo kvuli Pokemonum atd..Jinak pokud kupojícího tyhle hry(pkmn,zelda,chinatown,..) nechytnou tka je jasný, že ho DSko nebude bavit. Jiank já mám DS Lite taky přes rok - teď už si ho sice doma skoro nezapnu(jedu jen originálky a všechny prachy jsou do xboxu :) ), ale na cesty to je prostě boží :). No mam opačnej názor NDS je právě v Evropě víc mainstream než PSP. Na dovolené jsem viděl 3x NDS a žádnou PSP. Jinak PSP pobavila, ale šla pryč. Vyzkoušel jsem si vše, co jsem chtěl (MGS: Portable Ops, God of War) a poslal jsem ji dál. Doufám, že Penthalerovi slouží dobře. Teď mám NDS a hry jsou takové příjemně jiné. Dotykové ovládání je skvělá věc - třeba Big Bang Mini nemá chybu (až na záverečného bosse, na kterého nemám nervy :)) Po pravdě i to NDS mi teď leží v šuplíku a mám to jako doplněk k PS3 a využiju ho, jen když sedím někde v čekárně, někam jedu atp. Celkově ale je NDS pro mě lepší jak PSP, strašně mě ale štve jak tam dodrbali internet (neumí WPA, browser jen s slot1 kartou..) Citovat
marti1 Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 tak já měl PSP, chci ho prodat, po pár měsících mě nějak nebaví, na písničky a videa mám mp4player, a nenašel jsem tolik her co by mě bavily. NDS lite mám sice krátce, ale díky množství her si můžu vybrat a jsem spokojený s rychlostí nabíhání her, výběru, z her Nintendogs, Pokemoni, Sonic, Mario,Animal crossing atd., celkově pro mě je na NDS větší zábavnost Citovat
LOPO_X Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 NDS pouzivam casto protoze mam takovou praci kde mam na nej cas a tudiz hraju o 106. Zda se ze dsko pspcko v par vecech predci treba v dotykovem displeji a taky ve forme her ktere jsou na dsku vice stavene pro lidi co se chcou bavit a ne cumet na grafiku ale podle je dobra kombinace psp+ds protoze na psp jsou i jine hry ktere na dsku bohuzel nebudou a naopak na dsku je treba zase skvele guitar hero a podobne veci Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.