Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fallout New Vegas


tekken90

Recommended Posts

Platformy: Playstation 3, Xbox 360, PC

Datum vydání: podzim 2010

První informace o Fallout: New Vegas

Jak původní Fallout, tak jeho next-gen verze, si získaly nejednoho fanouška. Faktem je, že hru buďto milujete nebo nenávidíte. Pro fanoušky přinášíme několik radostných zpráv, v podobě menšího infa k nadcházejícímu Fallout: New Vegas. Na hře pracuje studio Obsidian, přičemž hra nese mnoho poznávacích prvků z minulých her. Novinkou ale je, že si při tvorbě postavy budete moci vybírat mezi několika druhy obyvatelstva této planety, což se projeví i na začátku hry, stejně jako tomu bylo například v Dragon Age: Origins. Jako příklad uvedeme například povolání čínského agenta, který byl vyslán v doprovodu několika kolegů z jednotky Crimson Dragoons, na sabotáž přehrady Hoover Dam. To bylo ještě před tím, než se stala katastrofa v podobě svrhnutí několika atomových bomb. Jenže při operaci došlo k menším nepřesnostem a tak byli agenti napadeni americkými vojáky, před kterými se ukryli kdesi v jeskyni. Všichni si vzali pilulku, aby se zasebevraždili, ovšem na vaší postavu nezafungovala až tak, jak by měla. Následuje probuzení a zároveň těžké procitnutí, kdy se hráč probouzí jako radiací nasáklý ghoul, poté co byly svrhnuty atomové bomby. Každou z postav bude samozřejmě možné extrémně editovat, co se týče vzhledu, zároveň ale bude mít každá postava několik unikátních vlastností, přičemž zrovna ghoulové nebudou terčem útoků ostatní ghoulů, kteří neměli to štěstí, a stala se z nich absolutní zvířata. Hráč si samozřejmě bude také moci nastavit, v jakých dovednostech bude vynikat, což známe z minulosti. Zmiňme, že jednou ze tříd je také Lone Wanderer, bez jakéhokoliv počátečního, příběhového zabarvení.

Režim SPECIAL, ve kterém si hráč může zvyšovat základní dovednosti, jako je výdrž, přesnost a tak podobně, bude ve hře také přístupný, ale už nebude možné docílit toho, že by jedna postava byla na plno vylepšená naprosto ve všech ohledech. Dle vývojářů je ale na tomto přizpůsobení stále ještě nutné hodně zapracovat. Co tu máme dále? Ano, vozidla, díky kterým se budete moci přepravovat po obrovské herní ploše, přičemž se potkáte například i s bandity používající vozidla, obchodními karavanami a tak podobně. Výhry utržené v závodech, questech, či prostě koupené předměty, bude možné vrazit do vylepšování vašich motorových zabijáků, ve kterých ovšem nejste ani zdaleka v bezpečí. V neposlední řadě bude možné své peníze vrážet do hazardu. Jsme přece v postapokalyptickém Las Vegas, tak se peníze musí točit. Díky speciálním schopnostem navíc budete moci podvádět, hackovat výherní automaty a tak podobě, prostě vše, co tak rádi děláte i doopravdy. N nezní to lákavě? Doufejme, že hra dopadne minimálně stejně dobře, jako předchozí Fallout 3 a samozřejmě o třídu lépe po stránce technické.

Fallout: New Vegas Teaser

Bethesda včera na svém twitteru oznámila, že dnes hodlá oznámit něco nového ohledně hry Fallout: New Vegas. Jak včera Bethesda slíbila, tak dneska učinila a spustila oficiální stránku http://fallout.bethsoft.com/index.html . Daleko zajímavější je ovšem první Teaser trailer, který naleznete v novince. Sice neobsahuje žádné ingame záběry, ale určitě ho ocení každý fanoušek této série. To je zatím vše. Doufejme, že se prvních informací dočkáme co nejdříve. Ihned jak nějaké informace vypátráme, dáme vám ihned vědět.

Fallout: New Vegas vyjde na podzim pro PS3 a Xbox 360.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fallout: New Vegas informace a obrázky

V posledním čísle magazínu PC Gamer byl kompletně odhalen Fallout: New Vegas. Díky tomuto plátku se tak nyní můžeme podívat na některé detaily.

Samotný příběh hry bude zaměřen na New California Republic – NCR vs. Caesar’s Legion vs. obyvatele New Vegas.

Ve hře bude přítomná Hardcore obtížnost. Bude zde ale i normální, která bude podobná té z Falloutu 3.

Postavy se neléčí okamžitě, ale budou potřebovat pít vodu.

Hlavní hrdina není obyvatelem vaultu, ale Pip-Boye dostanete od někoho, kdo obyvatelem vaultu je.

NCR je letiště McCarran, Caesar’s Legion je ve Vegas Strip a super mutanti (vrátí se i Nightkin) mají sídlo v místě pojmenovaném jako Black Mountain. Dále se na mapě nachází městečka Fremont a Primm. Ve hře bude i přehrada Hoover Dam, která dodává městu elektřinu.

Když ve hře zachráníte ghoula, bude vás moci hrou následovat.

Někteří Super mutanti byli přebráni ze třetího dílu, ale najdou se i noví mutanti. Třeba ženský mutant, který zřejmě celé tlupě velí.

K systému Karma bude přidán i systém Reputace. Díky němu vás všechny tři frakce uvidí buď jako hodného nebo jako zlého.

Obrazovka s vývojem postavy ukazuje stroj vigor místo knihy schopností. Dovednosti mají rovněž větší vliv na rozhovory.

http://www.konzolista.cz/seznam-her/karta/fallout-new-vegas_1339.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

Fallout: New Vegas informace a gameplay video

Ti z vás, kteří netrpělivě vyhlížejí příchod apokalypsy v podobě Fallout: New Vegas, určitě ocení následující krátký sestřih gameplay ukázek, jejichž obsah jsme vám popsali v našem nedávném preview. A co na několika krátkých záběrech zahlédnete? Krom obyčejných a dokonce inteligentních supermutantů si lze všimnout staronových Nightkinů, kteří se umí efektivně zneviditelňovat a velice rádi vám život okoření tím, že do vás budou z nenadání tlouct hlava nehlava. Určitě potěší také flusačka granátů, kterou byste pokud možno neměli používat na krátké vzdálenosti, rozumějte centimetry. Magazín Gamestar ale zmínil několik nepříliš podstatných, leč pro fandy zajímavých novinek a tj. například přítomnost zlatých a ohnivých leguánů, kteří jsou samozřejmě silnější jak standardní verze, nebo tzv. Big Horn nepřátele, kteří nejsou od přírody agresivní, ovšem jednoduchým šťouchnutím spustíte dominový efekt, který se nemusí vyplatit vám, ale ani vašim nepřátelům. Plamenomet už je tentokrát řazen pod energetické zbraně, přičemž jsme měli možnost vidět i rukavici s velkými drápy, která je jakousi kopiíí Deathclaw Gauntlet z Fallout 3. Kovbojská opakovačka snadno prostřelí lehké brnění, přičemž puška Varmint je daleko účinnější na dílčí končetiny. Pokročilé vylepšování zbraní pak bude vyžadovat určitý skill, přičemž novinkou v tomto oboru je například skill Survival, který vám umožňuje výrobu vlastních jídel a léčivých prostředků. A na závěr několik novinek ohledně míst – Freemont je místo, kde se shromažďují všichni chudí, zatímco raketovou továrnu Repcon obývá kolonie ghoulů. Chcete se opět podívat do Vaultu? Samozřejmě, ve hře je i Vault 21, ovšem jako hotel.

http://www.youtube.com/watch?v=9fpjdP6DsV0&feature=player_embedded

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...
  • 2 months later...

Zdarec, pro keho musím dělat abych dostal trofeje za questy?

-The legend of the star

-Arizona killer

-No gods no masters

-Eureka

-Veni vidi vici

Teď sem udělal questy Mr. House always wins, You'll know it when it happens a All or nothing.

Kdyžtak mě to tu nejak podrobnějc rozepište, jestli už to nekdo udělal všecko... Dík moc...

EDIT:

For the republic, Render unto Caesar a Vild card vím u koho začat, ale jestli jsou nejak propojené stema potřebnýma, abych jich zaq hru zfoukl co nejvíc tak mě sem taky onich neco napište...

EDIT2:

Napíše mě sem nekdo návod na tu hru karavana? Co sem pochopil jen je, že v každé kopce musím mět karty v rozmezí 21-26 jestli se teď nepletu. Ale to je jediné co vím :( ...

EDIT3:

Našel sem ve hře hi-fast level bug, mám vám ho sem napsat? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 year later...
  • 3 weeks later...
  • 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu