tekken90 Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 Tak co hraje to někdo?? mě se to teda hooodně líbí i když je to tak krátký ........co vás baví nejvíc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 Parádní hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 mě teda nejvíc baví to s tim potápěčem to nemá chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 no koukám že nejsem sám kdo propad týhle úchylár*ě :D.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanDanDan Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 co to je treba me to taky chytne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 Použij hledat... ale nedá se to popsat... jestli jste orpavdu nedočkavý tak sem můžu dát link ale neni k tomu screen, atd.. http://czshare.com/download_file.php?id=76609&file=C_____Documents_and_Settings____V_tek____Dokumenty____PSP____Hry____Hork__pixely.7z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 lol vsak tato hra je lepsia ako Vegas :) aj ked niekedy neviem co mam robit o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 jn taky si rikam :D ale tech 10 urovni jsem dohral na posezeni takze nic moc dlouhe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 lol vsak tato hra je lepsia ako Vegas :) aj ked niekedy neviem co mam robit o_O myschoo já taky nevím co dělat.......se vždycky něco ukáže a nenapíše co mačakat..:D........ale hrál sem to díl než vegas :D jn taky si rikam :D ale tech 10 urovni jsem dohral na posezeni takze nic moc dlouhe :D tjn..ale je tam muťák tak uvidíme co to umí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 je to naprosto úžasná věc :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 btw, ty hry jsou teď fajnovky, nejdřív Crush a ted tohle.. wow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Červen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2007 Nechcete dát nějaký screeny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 tu mas nejake screeny ... hot pxl je takovej soubor miniher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BartTOPO Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 velmi dobra hra najviac ma bavi to tretie kolo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 nejak mi to blbne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 nejak mi to blbne... nic........sem neviděl bartův příspěvek...jinak super hra...mě se líbí páka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 mockrat se omlouvam dneska sem uplne mimo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 Ta hra me strasne chytla, ale nemuzu se dostat pres treti uroven:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 Ja mel nejvetsi problem s hrani na kytaru (BOSS)...Ale jinak sjem to prosel v pohode :) .Ale stejne to na Wario Ware Inc na NDS nema...Ale jinak je to mega husty ;) .Snad vudou davat hodne her na stahnuti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 hmm...tak jako nevim, ja z tehle prkotiny zas az tak odvarenej nejsem...proste minihry dobry na odreagovani,ale ze bych si treba nekdy neco takovyho koupil,tak to sotva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 Tak to ne ale je to dobry na pobaveni...Nektery jsou fakt ulitli a dost se u nich smeju...Zajimava hra... :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 Ja ale proste nemuzu z toho borce :D .Takovej mega demnt :D Nevim jestli to hraje nebo je fakt tak dementni :D Ale kazdopadne to hraje dobre a smeju se mu blbovi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 Ja ale proste nemuzu z toho borce :D .Takovej mega demnt :D Nevim jestli to hraje nebo je fakt tak dementni :D Ale kazdopadne to hraje dobre a smeju se mu blbovi :D asi tak nějak :D strašně se mi líbí v druhym kole(když ho uděláš) tak jak má ten dalekohled a udělá ten zvuk :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 Nemate niekto save kde su otvorene vsetky hry? Po treti krat na urovni Tricky sa mi to uz prechadzat nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.