Splintex Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 mel sem..ale uz nemam _______________________ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 ok ja ho klidne upnu ale nemam vsechno na perfect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 ok ja ho klidne upnu ale nemam vsechno na perfectDiki ;) poslem nejake points... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 tady je ten slibovany save Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 tady je ten slibovany savePoslane slubene 3000 points... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Červen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2007 dekuju moooc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurtík Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 jak mám lidi projet pres toho 3 bosse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ulrik_Decado Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 Takový nadšení mě překvapuje, ta hra mi naprosto nesedla, děsivě jsem se u toho nudil a to jsem tomu dal celou půlhodinu:) Aspoň je vidět, jak maj lidi různej vkus:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 Takdohrano komplet...V MEDIUM mam vse na perfect a v tech ostatnich mam tak polovinu...Snad brzy vyjde nova hra na stezeni :) Asi nej hra mesice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 dobra hra ale kratka ... kdybych mel umd s touhle hrou tak bych asi osobne zasel do ubi a narval jim to vy-vite-kam jenom kvuli delce ... kdyby to byl homebrew tak bych nic nerekl ... ale ja ji mel fakt dohranou za 20 min ... tohle fakt ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 Od dnes mozete stahovat z http://www.hotpxl.com/ 70 novych minihier :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 me to bavilo tak 10 min vic ne prislo mi to jako naprosta p*covina :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 Od dnes mozete stahovat z http://www.hotpxl.com/ 70 novych minihier :D hey super ! dakujem :) ;):wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 jj suerp ;) Konecne pridali...Ale necekal jsem ze 70 :) Wow to se pochlapili...Snad to bude stat za to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 tak hosi dneska na to vysla recenze na hrej...ehmmm 3/10 trosku prisny, ja bych dal 4,5/10 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloaka Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 ja by som dal 9 za originalitu a graficky styl akym to je pojaté :) ale ta kratkost je brutalna.. tak aspom 7 :) ale keby si to mam kupit tak fakt asi 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 skvela hra.. mam stazene i rozsireni.. jen skoda ze je to tak kratke.. chtelo by to druhej dil :) ale originalita je tam skvela.. hned s loco roco a star wars ktere ted hraju a se smart bomb, je to asi nej hra :) :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.