bartokar Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 stratil se mi klobouček na yoistisk...vím je to prkotina,ale mám nervy.....poradte kde koupím novej.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 stratil se mi klobouček na yoistisk...vím je to prkotina,ale mám nervy.....poradte kde koupím novej.Díky treba tady: http://www.playcentrum.cz/analog-stick-psp-260301.htm //nebo tohle: http://www.playcentrum.cz/analog-stick-armor-kit-psp-286901.htm , myslim si ze je to vyhodnejsi, kdyz je to drazsi jen o 40 kc a je tam o 4 kloboucky vic, ale zase to neni sony no, vyber je na tobe :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Červen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 diky za odkazy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 opravil som nazov threadu;) pise sa to joystick nie yoistick :D ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 stratil se mi klobouček na yoistisk...vím je to prkotina,ale mám nervy.....poradte kde koupím novej.Díky diky za odkazy nemas zac, jen pro zajimavost-jaky sis vybral? myschoo: taky sem se tomu trochu zasmal... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Červen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 kurna se smějete,ale já u toho než jsem to napsal dělal maturitu....a stejně blbě ,tak sorry,ale to jsou ty dnešní ****** výrazy co já neumím pomalu ani vyslovit!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 kurna se smějete,ale já u toho než jsem to napsal dělal maturitu....a stejně blbě ,tak sorry,ale to jsou ty dnešní pojebané výrazy co já neumím pomalu ani vyslovit!!!!! dyt o nic nejde, jen nas to trochu pobavilo, se hned nerozciluj.. ;) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Červen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2007 ne v poho....objednal jsem před chvíli ty dražší...tak uvidíme!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Angeloras Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 Zdravím. Zajímalo by mě, jak se dá klobouček z joysticku odstranit...stačí ho šikovně 'podebrat' a doslova utrhnout? Pokud možno ale aby pak šel dodatečně nasadit zpět...=) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 Zdravím.Zajímalo by mě, jak se dá klobouček z joysticku odstranit...stačí ho šikovně 'podebrat' a doslova utrhnout? Pokud možno ale aby pak šel dodatečně nasadit zpět...=) jo přesně tak...de potom i nasadit zpět ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 8ndra Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 tak si v pici debile kua to ma ale zasranejch omezeni vy debilove zkurveny podelany cvejbaany zjebove nemyslím si, že máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Červen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2007 co to je za blbečka...crazyosel....hmm bud demment,nebo retart!!!!!každopádně to má v názvu OSEL!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bartokar
stratil se mi klobouček na yoistisk...vím je to prkotina,ale mám nervy.....poradte kde koupím novej.Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts