bartokar Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2007 stratil se mi klobouček na yoistisk...vím je to prkotina,ale mám nervy.....poradte kde koupím novej.Díky
0 defuckto69 Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2007 bartokar napsal: stratil se mi klobouček na yoistisk...vím je to prkotina,ale mám nervy.....poradte kde koupím novej.Díky treba tady: http://www.playcentrum.cz/analog-stick-psp-260301.htm //nebo tohle: http://www.playcentrum.cz/analog-stick-armor-kit-psp-286901.htm , myslim si ze je to vyhodnejsi, kdyz je to drazsi jen o 40 kc a je tam o 4 kloboucky vic, ale zase to neni sony no, vyber je na tobe :)
0 myschoo Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2007 opravil som nazov threadu;) pise sa to joystick nie yoistick :D ;)
0 defuckto69 Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2007 bartokar napsal: stratil se mi klobouček na yoistisk...vím je to prkotina,ale mám nervy.....poradte kde koupím novej.Díky bartokar napsal: diky za odkazy nemas zac, jen pro zajimavost-jaky sis vybral? myschoo: taky sem se tomu trochu zasmal... :)
0 bartokar Odesláno Červen 16, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 16, 2007 kurna se smějete,ale já u toho než jsem to napsal dělal maturitu....a stejně blbě ,tak sorry,ale to jsou ty dnešní ****** výrazy co já neumím pomalu ani vyslovit!!!!!
0 defuckto69 Odesláno Červen 16, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2007 bartokar napsal: kurna se smějete,ale já u toho než jsem to napsal dělal maturitu....a stejně blbě ,tak sorry,ale to jsou ty dnešní pojebané výrazy co já neumím pomalu ani vyslovit!!!!! dyt o nic nejde, jen nas to trochu pobavilo, se hned nerozciluj.. ;) :)
0 bartokar Odesláno Červen 16, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 16, 2007 ne v poho....objednal jsem před chvíli ty dražší...tak uvidíme!!!
0 Angeloras Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2007 Zdravím. Zajímalo by mě, jak se dá klobouček z joysticku odstranit...stačí ho šikovně 'podebrat' a doslova utrhnout? Pokud možno ale aby pak šel dodatečně nasadit zpět...=)
0 tekken90 Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2007 Angeloras napsal: Zdravím.Zajímalo by mě, jak se dá klobouček z joysticku odstranit...stačí ho šikovně 'podebrat' a doslova utrhnout? Pokud možno ale aby pak šel dodatečně nasadit zpět...=) jo přesně tak...de potom i nasadit zpět ;)
0 8ndra Odesláno Červen 21, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2007 crazyosel napsal: tak si v pici debile kua to ma ale zasranejch omezeni vy debilove zkurveny podelany cvejbaany zjebove nemyslím si, že máš pravdu
0 bartokar Odesláno Červen 21, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 21, 2007 co to je za blbečka...crazyosel....hmm bud demment,nebo retart!!!!!každopádně to má v názvu OSEL!!!!
Otázka
bartokar
stratil se mi klobouček na yoistisk...vím je to prkotina,ale mám nervy.....poradte kde koupím novej.Díky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts