Prometheus Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Narazil jsem na solidní kartu a když sem šel na ofiko web, tak sem se dočetl, že tuto kartu doporučuje KODAK a je vhodná i na natáčení HD videa, což by měl být předpoklad pro dostačujcí rychlost. Předem dík za komentáře. (PSP je na poště, tak teď řešim kartu - procestoval sem dost stran na tomto foru, tak už se těšim na flash, tedy pokud to pujde - PSP 3004 FW-nevim a snad menší než 5.o3) http://www.adshop.cz/vypocetni-technika/pc-komponenty/flash-pametove-karty/memorystick/lexar-memory-stick-pro-duo-karta-16gb-premium-series.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 photofast 2x 4gb (až na tomto fw půjdou iso hry tak to klidně změn na 2x 8gb nebo 2x 16hb :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakuja Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 muj nazor je ze kdyz je vhodna na nataceni HD zak bude mit rychlej zapis ale pro tebe na psp je podstatnejsi cteni mam sony no fake a take u ni bylo psano vhodna na HD ma zapis 10mb/s ale cteni take a nektere hry se proste sekaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Tak čím vyšší rychlost, tím by mělo být lepší načítaní, tvůj příspěvek trošku odporuje realitě:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakuja Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 :) mozna vasi ale ne moji :D ne-- delam si srandu sem to mylslel ze sou karty ktere maji tyto dve hodnoty dost vyrovnane a to si myslim ze sou ty kde je napsano ze sou na nataceni HD ze tam je to zamereny at to ma rychli zapis a cteni nechaj jen tak nak na stejno a pak maj nektery karty jako moje micro SD ta ma zapis jen 5mb/s ale cteni 16mb/s ze tam se zas snazili at je spis vysi cteni :D kdyztak me za moji teorii nekamenujte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Sonny nebo Sandisk 8GB uplne staci a je jedno jestli bude fake nebo ne na vykonu se ti to nijak vyditelne neodrazi ja mam fake a vubec mne to nevadi a navic ji koupoš levněji asi kolem 600 až 800 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 No záleží jaký fake si koupíš, jde tam markantně poznat ten rozdíl v rychlosti, jak u kterých karet:) a ty fake karty nejsou úplně spolehlivé, často se kazí, chovají se nepředvídaně nebo nemají takovou kapacitu jakou by měli mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 pravda ve vetsine obchodu jako Game centrum , play centrum atd ti daji fake kartu za cenu uvedenou výše pokud ovšem budeš kupovat kartu v tescu nebo v electroworldu nebo či ja vim v datartu tak te prijde na dvojnasobek ceny uvedene vyše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 No to je pravda, ale zase si můžeš být jistý že bude šlapat jak má:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 moje karta koupena v PlayCentru k flashi mne stala 650kč 8GB Sonny FAKE a doted mi šlape jak má a to už sou to asi dva roky jedine co mohu poradit je aby sis nekupoval original MS a nebo 16GB protože jestli nejsi tester her (zaměstnaní) tak ti to je na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Kluci mam problem, zakoupil jsem si z alzy tu redukci na 2x microsd a k tomu jsem si rovnou vzal 8gb microsd Kingstona ale kdyz do redukce vlozim 8gb+2gb a dam to do ctecky tak porad vidim jen tech 8gb a kdyz dam 8gb+8gb tak stale vidim jen 8gb. Koupil jsem si kvuli tomu i novou ctecku ale nepomohlo to. PSP tu jeste nemam, je na ceste postou. Nejaka rada? Karty jsem uz formatoval. Edit: prijde mi ze redukce nenacita obe pozice, pokud dam kartu do pozice 1 tak mi to ve ctecce pokazde nacte jen tu kartu co je vlozena v pozici jedna, ale kdyz dam napr 8gb kartu do pozice 2 a v prvni pozici nic neni tak se nacte i ta 8gb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 a skousel si do tej ctecky dat jenom jednu kartu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Jo zkousel, pokazde mi nacte jen jednu kartu a ne obe najednou. Ale co jsem koukal na youtube na videa tak se asi musi obe karty nejdrive vlozit do te redukce a pote naformatovat v PSP a potom by je snad ctecka mela videt, jestli jsem to z toho videa dobre pochopil. PSP mi snad prijde zitra nebo v pondeli, tak jsem zvedavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 hele jestli chces do PSP davat aji nejakou hudbu nebo filmy tak si kup tak 8 GB ale jestli to mas jen tak na savy a na par pisnicek tak ti 4 GB v klidku staci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERVISMAX Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 K prodeji karty Pro Duo Sony 8 GB - 590,-Kč nebo 16 GB - 990,-Kč.Poštovné v případě objednaní na dobírku činní 119,-Kč.V případě zájmu nás kontaktujte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.