patdevast Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Nevím, ale Ja koupil FAT bez analogu a furt to táhlo nahoru a doleva. Tak jsem sel do servisu, objednal novej analog a spravili to. Takze nejak to asi půjde. Ale jak to provedli, to bohužel nevím :( Jestli jsi z Liberce, zkus zajit do Game overu, tam mi to dali dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy007 Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Mam problem, ze anlog mi beha kde chce. Potrebujem zohnat gumicku, ta by to mala na 90% vyriesit. Tu predavaju tie gumicky za 0,99$ http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380173498369&ssPageName=STRK:MEWAX:IT , ale ja bohuzial nemam paypal :( Keby niekto kupoval nech mi napise... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lonar Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Takže Vážení PSP hráči, odcházel mi na psp joystick,jako správný kutil jsem rozebral psp a při manipulaci s joystickem se mi podařilo kontaktní gumičku roztrhnout!!!:_( Šel jsem tedy do prodejny koupil nový joyistick,ale tam gumička nebyla.Po pár přelouskání vašeho fora jsem se rozhodl pro řešení náhrady z kalkulačky.Doma ovšem všechny měli pod displeyem pásky.Tak jsem hledal dál a našel starou digitální hru,a hurá ji rozebrat.Zde byly gumičky dokonce dvě,tak jsem si kousek stříhnul ,aby mi zapadla do joysticku,opatrně odklopil displey a zasunul joysticka přiklopil displey.Chvilka napětí a funguje tooooo,předtím bez gumičky mi to běhalo nahorů,a ted vše jede jak má.Takže hurá na stříhání a montáž,opravdu s trochou šikovnosti na tom nic není.Hezký den:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 [ATTACH=CONFIG]9623[/ATTACH]Takže Vážení PSP hráči,odcházel mi na psp joystick,jako správný kutil jsem rozebral psp a při manipulaci s joystickem se mi podařilo kontaktní gumičku roztrhnout!!!:_( Šel jsem tedy do prodejny koupil nový joyistick,ale tam gumička nebyla.Po pár přelouskání vašeho fora jsem se rozhodl pro řešení náhrady z kalkulačky.Doma ovšem všechny měli pod displeyem pásky.Tak jsem hledal dál a našel starou digitální hru,a hurá ji rozebrat.Zde byly gumičky dokonce dvě,tak jsem si kousek stříhnul ,aby mi zapadla do joysticku,opatrně odklopil displey a zasunul joysticka přiklopil displey.Chvilka napětí a funguje tooooo,předtím bez gumičky mi to běhalo nahorů,a ted vše jede jak má.Takže hurá na stříhání a montáž,opravdu s trochou šikovnosti na tom nic není.Hezký den:D v prve rade velky cg :) nicmene upozornuju ze opava s nejvetsi pravdepodobnosti nebude trvala. tzn jednou za cas zase zacne zlobit staci rozebrat ocistit lihem a zase jede jak ma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 [ATTACH=CONFIG]9623[/ATTACH]Takže Vážení PSP hráči,odcházel mi na psp joystick,jako správný kutil jsem rozebral psp a při manipulaci s joystickem se mi podařilo kontaktní gumičku roztrhnout!!!:_( Šel jsem tedy do prodejny koupil nový joyistick,ale tam gumička nebyla.Po pár přelouskání vašeho fora jsem se rozhodl pro řešení náhrady z kalkulačky.Doma ovšem všechny měli pod displeyem pásky.Tak jsem hledal dál a našel starou digitální hru,a hurá ji rozebrat.Zde byly gumičky dokonce dvě,tak jsem si kousek stříhnul ,aby mi zapadla do joysticku,opatrně odklopil displey a zasunul joysticka přiklopil displey.Chvilka napětí a funguje tooooo,předtím bez gumičky mi to běhalo nahorů,a ted vše jede jak má.Takže hurá na stříhání a montáž,opravdu s trochou šikovnosti na tom nic není.Hezký den:D joy na psp slim se prodava jedine s gumickou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Na eBayi se da za par korun sehnat i kompletni analog pro fat, nevim, co tu resite... (Zrovna tak i pro slim atd..) Ze jsou ceske shopy omezene je vec druha. Hacko: pis prosimte jako clovek a ne jako kokot, diky. To "Shkoda" atd. je tak na pesti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Pokud má někdo zájem, nechám za levno analogy pro Fat a Slim mám skladem pár kusů =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Na eBayi se da za par korun sehnat i kompletni analog pro fat, nevim, co tu resite...(Zrovna tak i pro slim atd..) Ze jsou ceske shopy omezene je vec druha. Hacko: pis prosimte jako clovek a ne jako kokot, diky. To "Shkoda" atd. je tak na pesti. a ja nevim co resis ty....tady se resi gumicka pod analog a ne gumicka. A pokud si koupi novej analog k FATku tak je ti na prd porotze ta gumicka tam neni. teprve u slimek se zacaly gumicky davat jako soucast analogu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 a ja nevim co resis ty....tady se resi gumicka pod analog a ne gumicka. A pokud si koupi novej analog k FATku tak je ti na prd porotze ta gumicka tam neni. teprve u slimek se zacaly gumicky davat jako soucast analogu.... "tady se resi gumicka pod analog a ne gumicka." eh? Vazne se neda kontaktni guma sehnat na ebayi? Hmmm tak to asi spatne ctu popisky: Original PSP 1000 Analog Joystick Stick Contact Rubber Takze priste, nez budes chtit rejpat a snazit se mne shodit, tak si over fakta ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max_007 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 mne sa tiež raz pokazil analog, pouzil som tam gumu z cinskej kalkukacky (pod displayom je ta guma) staci ju trocha z noznicami obstrihat podla potreby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 "tady se resi gumicka pod analog a ne gumicka."eh? Vazne se neda kontaktni guma sehnat na ebayi? Hmmm tak to asi spatne ctu popisky: Original PSP 1000 Analog Joystick Stick Contact Rubber Takze priste, nez budes chtit rejpat a snazit se mne shodit, tak si over fakta ;) rejpat sem se rozhodne nesnazil ale tj asi jedno proste na PSP fat kdyz si koupis analog je to k nucemu gumicka neni soucasti na psp slim je gumicka soucasti analogu cili to problem vyresi....za prepsani se omlouvam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester61 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 www.konzole-prislusenstvi.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.