deiv Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Jenom jsem se chtěl zeptat, v čem jsou Platinum hry na PS3 horší od normálních her. Každý kdo si tady kupuje hry píše doufám že to není platinum verze, tak se ptám v čem jsou teda horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Platinum http://playstationlifestyle.net/wp-content/uploads/2009/09/metal-gear-solid-4-platinum-300x344.jpg Normální verze http://www.onlinegamesfreedownload.com/wp-content/uploads/2009/03/download-mgs4-cover-259x300.jpg Platinum je tuším u her, které mají prodáno nad 1 mil. kusů... někdy se v nich objeví bonusy jako jsou všechny DLC balíčky atd. a jsou za celkem nízkou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 taky to nechapu.. proc tak lidem zalezi na tom, aby byla ne-platinum? vzdyt to stejne za pul roku prodavate.. ja mam platinum radsi prave z duvodu, ze je novejsi, enbude tak poskrabana jako starsi edice a je levnejsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Já to teda docela chápu, když si chce někdo nechat hru do sbírky, protože ten žlutej obal je otřes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 proc? tak se koukni na ten prebal, ten je doslova a do pismene hnusnej, lacinej. Seda krabicka a zluty napisy, hnus. A ze ty hry koupis a pak je prodas neznamena ze to tak dela kazdej, nekdo je proste sbira a proste neprodava, napr. ja, nikdy sem zadnou hru neprodal a ani neprodam. Hry mam serazeny v policce a mezi nimi jednu Platinum a vypada to osklive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 hh ja mam doma zas naopak pomalu samy platinum verze. A hry kupuju abych je hral, ne abych se na ne koukal...A prave vyhoda nizke ceny a "nove" vydaneho starsiho titulu, coz oceni hlavne novy majitele PS3 konzoli, kdy uz hru starou napr 2 roky nelze v klasicke verzy sehnat a nebo ano, ale stale za vysokou cenu, je platinu idealni nahrada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pbl.prochy Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Normální hra cca 1500,- . Platinum o 500 i víc levnější. A když jsem se rozhodoval co dál, PLATINUM....byla pro mě jasná volba.........Hraje se hezky :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 No jo, jenze ty Platinum nejsou na trhu hned jak ta hra vyjde jako novinka, to by tezko mohla byt o 500,- levnejsi :lol: Kdo by tu drazsi normalni verzi kupoval kdyz by ta druha byla o tretinu levnejsi :lol: A kdyz Platinum vyjde tak ta hra samotna hra uz davno 1500,- nestoji, Platinum je totiz to samy co Best of, cili kdyz ta hra je na trhu dyl a je osvedcena tak vydaj Platinum. Cili ten tvuj prispevek je zcela mimo misu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Já jsem nikdy platinovky nechtěl sice jsou levnější ... ale :-! seředná obal to je hrůza.. přesně jak to napsal tekk ... Dávám přednost classic ... Sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
deiv
Jenom jsem se chtěl zeptat, v čem jsou Platinum hry na PS3 horší od normálních her.
Každý kdo si tady kupuje hry píše doufám že to není platinum verze, tak se ptám v čem jsou teda horší.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.