deiv Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 Jenom jsem se chtěl zeptat, v čem jsou Platinum hry na PS3 horší od normálních her. Každý kdo si tady kupuje hry píše doufám že to není platinum verze, tak se ptám v čem jsou teda horší. Citovat
0 tekken90 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 Platinum http://playstationlifestyle.net/wp-content/uploads/2009/09/metal-gear-solid-4-platinum-300x344.jpg Normální verze http://www.onlinegamesfreedownload.com/wp-content/uploads/2009/03/download-mgs4-cover-259x300.jpg Platinum je tuším u her, které mají prodáno nad 1 mil. kusů... někdy se v nich objeví bonusy jako jsou všechny DLC balíčky atd. a jsou za celkem nízkou cenu Citovat
0 k4relB Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 taky to nechapu.. proc tak lidem zalezi na tom, aby byla ne-platinum? vzdyt to stejne za pul roku prodavate.. ja mam platinum radsi prave z duvodu, ze je novejsi, enbude tak poskrabana jako starsi edice a je levnejsi.. Citovat
0 tekken90 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 Já to teda docela chápu, když si chce někdo nechat hru do sbírky, protože ten žlutej obal je otřes... Citovat
0 Primátor3 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 proc? tak se koukni na ten prebal, ten je doslova a do pismene hnusnej, lacinej. Seda krabicka a zluty napisy, hnus. A ze ty hry koupis a pak je prodas neznamena ze to tak dela kazdej, nekdo je proste sbira a proste neprodava, napr. ja, nikdy sem zadnou hru neprodal a ani neprodam. Hry mam serazeny v policce a mezi nimi jednu Platinum a vypada to osklive. Citovat
0 th0ca Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 hh ja mam doma zas naopak pomalu samy platinum verze. A hry kupuju abych je hral, ne abych se na ne koukal...A prave vyhoda nizke ceny a "nove" vydaneho starsiho titulu, coz oceni hlavne novy majitele PS3 konzoli, kdy uz hru starou napr 2 roky nelze v klasicke verzy sehnat a nebo ano, ale stale za vysokou cenu, je platinu idealni nahrada. Citovat
0 pbl.prochy Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2010 Normální hra cca 1500,- . Platinum o 500 i víc levnější. A když jsem se rozhodoval co dál, PLATINUM....byla pro mě jasná volba.........Hraje se hezky :-))) Citovat
0 Primátor3 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2010 No jo, jenze ty Platinum nejsou na trhu hned jak ta hra vyjde jako novinka, to by tezko mohla byt o 500,- levnejsi :lol: Kdo by tu drazsi normalni verzi kupoval kdyz by ta druha byla o tretinu levnejsi :lol: A kdyz Platinum vyjde tak ta hra samotna hra uz davno 1500,- nestoji, Platinum je totiz to samy co Best of, cili kdyz ta hra je na trhu dyl a je osvedcena tak vydaj Platinum. Cili ten tvuj prispevek je zcela mimo misu... Citovat
0 Xbox360man Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2010 Já jsem nikdy platinovky nechtěl sice jsou levnější ... ale :-! seředná obal to je hrůza.. přesně jak to napsal tekk ... Dávám přednost classic ... Sry za OT Citovat
Otázka
deiv
Jenom jsem se chtěl zeptat, v čem jsou Platinum hry na PS3 horší od normálních her.
Každý kdo si tady kupuje hry píše doufám že to není platinum verze, tak se ptám v čem jsou teda horší.
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.