pigi96 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Mám ps3 60Gb fat a když do romky dám film nebo PS2 hru tak to normálně načte, ale když tam dám PS3 hru tak mi nic nenačte jak to? EDIT: někdy najede někdy ne (myslím ta PS3 hra) třeba 10× to vytáhnu a dám zpátky a jde to :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pluhín Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 JJ jseš hold smolař v dlouhýýýýý řadě .Bohužel je v prde*i blue-ray laser.Měl jsem to samé co ty.Ale měl jsem ho v záruce , takže mi dali novej kus.Jestli ho máš,jakožto že předpokládám že už nemáš , v záruce , tak ti daj novej kus.Jinak hold pešek a musíš si to nechat opravit v servisu....do asi 3000.- , nebo opravit sám za 1500.- tak že si koupíš blueray mechaniku do PS3 a sám si to tam dáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Možná se ti nějak pokazil laser, ve smyslu, že má problémy s tou vlnovou délkou, která je potřebná pro čtení blu-ray disků;). Pro čtení DVD a CD se zase používá jiná vlnová délka, takže podle mě by toto mohlo být vysvětlení. Každopádně to nevypadá moc dobře, možná budeš muset brzo kupovat novou mechaniku do PS3 (popř. pouze čočku, ale nevím, jestli se i ta prodává samostatně) ... Každopádně hodně štěstí, budeš ho potřebovat, protože PS3 už asi v záruce nemáš, co?:) No, snad ti to dopadne relativně dobře, ale myslím, že jen tak samo se to nespraví ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 A nebo to tak hrozne neni a nastala zde stejna vec co se deje u ps2 a to ze se ti rozladil laser (pokud se tohle u ps3 deje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pluhín Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 JJ , jde koupit i samostatně čočka.Někde sem ji viděl i prodávat , ale musíš koupit přesně typ(číslo) mechaniky/čočky , jaký máš teď v PS3.Snad ti to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Tak že je v řiti, i když to sem tam najede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pluhín Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 JJ , je v háji.Za chvilku se ti stane , že hru načte a po 1-2 minutách hraní se ti hra sekne s nějakým erorem.Prostě smůla no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 To je zajímaví teď jsem to 5 vytáhl a vždy hra najela..... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pluhín Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Nechci tě strašit , ale ono se to vrátí.Hra se načte , ale třeba po 5 minutách se sekne a znova ji nenačte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 tohle se mi stalo taky. Filmy to přehrávalo ale hru ani náhodou. Konzole už nebyla v záruce a Sony za to chtělo 7 000 Kč. Celkem pálka co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Laser případně koupíš do 1000Kč. Co se týče výměny, pokud se na to necejtíš, tak doporučuju playservis.cz. Opravují i pozáručně YOLD za 2000Kč. U mechanik ceny nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Njn, tak těch 7 000 Kč, to je paušální poplatek vlastně. Je to udělané tak, že se vyplatí si už raději koupit novou PS3, když něco. No teď se ti to náhodou pětkrát povedlo, ale neboj, je to jenom otázka času:) Kup tu čočku, když Pluhín říká, že se taky prodává a najdi nějaký slušný servis, kde ti to opraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Únor 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 právě že deska je po YLOD je možný že se to té konzoly nezdálo a teď už jí to sedlo? Vím že je to blbost ale když jsem koukal na opravu YLOD tak mi to taky připadlo jako blbost ale funguje to. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pigi96
Mám ps3 60Gb fat a když do romky dám film nebo PS2 hru tak to normálně načte, ale když tam dám PS3 hru tak mi nic nenačte jak to?
EDIT: někdy najede někdy ne (myslím ta PS3 hra) třeba 10× to vytáhnu a dám zpátky a jde to :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.