Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

The Sims 3


tekken90

Recommended Posts

Datum vydání: podzim 2010

The Sims míří na konzole

John Riccitiello je docela ukecaný šéfík, takže asi nikoho nepřekvapí, když sem tam utrousí nějakou tu ještě neoznámenou informaci. Musíme se ale přiznat, že ho máme i celkem rádi, protože je to právě on, pod kterým šla kvalita her od EA rapidně nahoru, za což zaslouží velký dík. John Riccitiello nyní prokecl, že fanoušci Sims her se v tomto roce dočkají spousty nových datadisků na PC, ale nebude chybět ani konzolová verze, na kterých vývojáři už tvrdě pracují. Nyní si jen přát, aby nešlo jen o předělaný port PC verze třetího dílu, ale aby konzolová verze přinesla i něco vlastního a jedinečného. Brzy bychom se měli dočkat podrobnějších informací.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
EA oznamuje The Sims 3 na konzole

Společnost EA dnes oznámila, že cenami ověnčený milionový hit The Sims 3 míří oficiálně na konzole Playstation 3, Xbox 360, Wii a DS. Hráči se tak budou moci chopit Simíků a prožít s nimi nejen chvíle radosti, ale i smutku a dalších nezapomenutelných chvil. Navíc, každá konzolová verze by měla přinést něco jiného. Verze pro PS3 a Xbox 360 budou vynikat především audiovizuálním zpracováním a službami Playstation Network a Xbox Live. Právě přes tyto služby bude možné, aby hráči vytvářeli vlastní obsah do hry a poté ho sdíleli ostatním po celém světě. Dokonce budou moci hráči své úspěchy sdělit svým kamarádům okamžitě pomocí integrované služby facebook. To Wii verze bude spíše zaměřená na rozvoj samotného Simíka, přičemž vývojáři do této verze slibují několik nových lokací, město a dalších bonusů. I poslední DS verze bude především těžit z možností samotné konzole, přičemž hlavním režimem bude Story Mode, kde prožijete nejedno dobrodružství.

"Přinášíme hráčům nejlepší konzolovou a ovladatelnou hru ze série The Sims, kterou si můžete zahrát, je nám tak ctí, že můžeme nabídnout tento unikátní zážitek všem druhům hráčů," objasnil Sam Player, producent. "Díky unikátním povahám, otevřeném sousedství, životních přání a nekonečných možností úprav, přinášíme hráčům každé platformy exkluzivní zážitek tak, aby si jej užili všichni naprosto."

The Sims 3 vyjde na podzim.

.......................

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

The Sims 3 trailer

EA nedávno oznámila, že populární PC hra The Sims 3 se chystá tento rok na konzole. Bohužel oznámení doprovodily jen obrázky. Trailer přichází až nyní s blížící se E3. Pokud tak tuto simulaci lidského života máte rádi a zajímáte se o ni, první trailer konzolové verze naleznete v novince. Sice v něm nenaleznete moc gameplay záběrů, ale je vtipně natočen a rozhodně potěší naprosto každého fanouška mumlajících simů. The Sims 3 vyjde pro Playstation 3, Xbox 360, Nintendo Wii a DS už 26. října tohoto roku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu