Rocko Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Před chvíly mi kod na betu dorazil,už stahuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Tak co lidi jak se vám hra líbí, momentálně hraju a mám z toho poměrně rozporuplné zážitky. Na jednu stranu je to super AC Online co víc si přát, že jo? Na druhou stranu je to prostě jen hra na kočku a myš. Hrozně mě tam prostě štve to tupé kolečko které přímo ukazuje kam jít, tohle mělo být vymyšleno nějak jinak. Jinak ale fajn hra, teď jsem dal svoje první vítězství :D (4050 a druhej měl tuším 2800). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spidlan Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Rád bych někomu věnoval beta klíč, protože betu už mám díky ps+. Tak jestli má někdo zájem, napište mi SZ. První bere! :) EDIT: Tak kód už byl odeslán. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Jak udelat abych nemusel stahovat aktualizaci kdyz se chci pripojit na PS store? Nechci stahovat ten update... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Ten multák moc dlouhodobá záležitost nebude,chvíly to zabaví ale aby nad tím člověk trávil desítky hodin si nemyslím. Ale chtělo by to HC mod kde by nebyly ukazatele a podobný věci a bylo by to víc o sledování :) riddle ale hrát chceš ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Nic jineho ne asi nezbude nez provest update :D, budu se muset rozloucit s PS3 Jailbreak :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 JAktože uz nikdo nehraje multak? Kdyz zapnu MP tak mi to furt hleda session....a to sem si kvuli MP tu hru kupoval... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Páč je to na jedno brdo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Takze chcete rict ze uz to VUBEC nikdo nehraje a ja si to taky tim padem vubec nezahraju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 No ono aji když to bylo nové tak byl problém se připojit do hry. Pořád člověk řekal na lidi až se přiojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 No ono aji když to bylo nové tak byl problém se připojit do hry. Pořád člověk čekal na lidi až se připojí páč to chce určtej počet jinak to nejede. A to mě odradilo od MP :(!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitbu2l Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Prosimvas, vysel pro AC:B nake dlc (pro singl) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 Vysel da vinci nehraje tu jeste nekdo multak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.