Bios Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 no onoo to bylo přez aukro ale byl jsme až třetí výherce napsal mi že jestli nemám zájem o zboží že se mu ti první enozvali tak jestli bych ho nevzal tak jsme na to kývl poslal jsme mu 3300Kč pak mi druhý den napsal že musí odjet na hory ale že ho hned jak se vrátí pošla jakmile se vrátil napsal že se mu rozbil jeho nový telefon aže ten starý iphone si nechá a že mi peníze vrátí . Tak jsem si říkal ok. Hned jsme koupil nový za 2500Kč platba proběhla rychle a bylo to na učtě. Říkal jsme mu že ať mi poté pošle zbytek peněz na kamošuv učet tak taky podle něho učinil ale na učtě nic není dodnes.. Tak nevím co stím přeci nenáchám jen tak nějakýmu zmetkovi 800Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 A ten nový telefon jak píšeš jsi koupil od něj na základě nějaké aukce? Nebo ti on řekl na původní aukci něco ve smyslu tento mobil potřebuju, pošlu ti jinej. To je těžké tohle no.. každopádně na Aukru pokud se ti kupující neozve můžeš kontaktovat další přihazující, takže bych to možná aukru napsala - přesně to, co jsi napsat tady: Přihazoval jsem na aukci XY, po skončení mě prodejce informoval, že výherce se neozval, tak kontaktoval mě a já to přijal. Jenže okradl mě o 800Kč - poslal mi něco jiného, za míň peněz - peníze měl vrátit na účet, nevrátil. Zkus to, za zkoušku nic nedáš. I když s tím podle mě nic nevyřešíš, ale aspoň uvidíš jak se k tomu aukro postaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 No jakop ten telefon nebyl od něho ten druhej on mi ho jen zapalti převodem cena byla 2500Kč takže mu na učtě zustalo 800 a ty měl poslat totho prvního ale nic. Tady je odkaz na ten výpis :( http://s2.imgupload.cz/img/--/195262/zO9Xf/vypis2.JPG MYslíte že je to fake mě se to tedy vůbec takto nejeví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 jak jsou navrchu ty udáje nezdá se Vám že je tam napsáno stančík martin ? To mě připadne jako další podvod to je totiž jeho jméno a on říkal že to posílal od kamaráda z učtu kterému duvěřuje a přitom to posílal ze svého protože Stančík Martin je jeho jméno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 no hele kdys te obral o 800 tak je to jenom jako prestupek a nic s tim neudelas maximalne mu udelas povest okradace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 jak jsou navrchu ty udáje nezdá se Vám že je tam napsáno stančík martin ? To mě připadne jako další podvod to je totiž jeho jméno a on říkal že to posílal od kamaráda z učtu kterému duvěřuje a přitom to posílal ze svého protože Stančík Martin je jeho jméno.... Na 99% to je Stančík - to jméno vpravo nahoře. Musela by být obrovská náhoda, aby měl stejné jméno, kde je ˇ´ za sebou - to tam nezamaskoval. Proč ten výpis - potažmo tu tvojí transakci má začerněnou - proč má popis pro příjemce (tebe) začerněno? Je to prostě podvod. On mohl bezproblému ten den opravdu přeposlat 800Kč na svůj nějaký druhý účet a stačilo přepsat číslo účtu v tom výpisu. Nebo to celé dodělal... No prostě je to podvod podle mě stoprocentně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Zuzkys má na to uplně stejnej názor poslal jsem mu takovej polovýhružnej mail A jaký vy na to máte názor , za Vaše názory popřípadě návrhy jak to řešit budu vděčný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 nevyřešíš to nijak, vykašli se na to a vem si z toho raději ponaučení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Tak úplně se na to vykašlat je blbost, minimálně nějaký mailový nátlak bych rozhodně vyvinula. Každopádně jít na to slušně (žádné nadávky) a spíše psychologicky, třeba povolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 http://www.facebook.com/search/?q=Martin+Stan%C4%8D%C3%ADk&init=quick hmmm.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Tak úplně se na to vykašlat je blbost, minimálně nějaký mailový nátlak bych rozhodně vyvinula. Každopádně jít na to slušně (žádné nadávky) a spíše psychologicky, třeba povolí. jo ? a co tím docílí ? bude ho to stát další čas a stejně nezíská zpět ani kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Víš co tím docílí? Alespoň se bude snažit a ten blbec podvodník se třeba příště rozmyslí, jestli někoho dalšího podvádět. Pokud by každý hned vše vzdal bez boje, tak nikdo nebude mít nic... Není důvod to nezkusit. Obávám se, že biosovi vůbec o čas nejde... napsat email trvá tak 10minut (aby měl hlavu a patu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 já dávám za pravdu romiikovi - je to zkušenost, pryč od toho. To nejdražší, co jsem si v životě koupil, jsou zkušenosti - a kdyby mě první hajzlík kdysi nenapálil o 1000kč, tak bych později asi přišel o hodně větší prachy.. Navíc celá tahle situace je dost zamotaná, chlapík prodával něco, co nakonec neprodal, ale poslal něco jiného, vracely se nějaké prachy na kámošův účet, bios z aukra asi nic nevydyndá, jestli mu není 18... jako že jsem na prachy opatrný, tak tohle bych nechal být jak je. 800 - to je jeden veselý večer v hospodě, tak místo toho stráví večer levnou meditací nad čajem a za měsíc si na to ani nevzpomene :D a nedělám si z toho srandu, myslím to vážně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.