KOSScz Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Podle mě Tekken 6 a nebo gran turismo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Midnight club LA, Tomb Raider A, Daxter, Ghost Recon AW2 (opravdu jen graficky, jinak je to blbost), Socom, Syphon Filter LS, Manhunt 2, Silent hill Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SonySmith Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Určitě Tekken D.R., Midnight Club L.A. a z novinek se mi moc líbí Silent Hill Shatered Memories. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 midnight club LA remix, GOD of WAR, tekken DR, a little big planet bol celkom graficky vydarený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Assassin Creed, Midnight Club LA, FlatOut, LBP,MoH 2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Socom 3, Assasins creed, Ale i GTA LCS se mi celkem líbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 SOCOM 3 je nejlepsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 AC: Bloodlines je odpravdu velmi dobrý.........pak ještě Motorstorm Actic edge a LCS má velmi podobnou grfiku jako GTA SA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Gran Turismo,FlatOut-Head On... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 kde jste vzali, že FLATOUT má nejlepší grafiku? Zdá se mi to jako průměr.Assasin má dobrou grafiku protože je jednoduchá, také se mi na ní nezdá být nic impozantního. Rozhodně Tekken a dosti mě překvapilo WRC, protože když jsem hrál Colin DIRT2, tak jsem myslel, že mi praskne display. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Ono je GTA SA na PSP?( né, si chtěl VC, že) Soccom 3 mi příjde zatím nejlepší, pak docela dobrý NFS Pro street... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 u me to je taky assasin ale i se mi ted líbí il2 sturmovik ne o grafiku okoli ale nepratel atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pigwick Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Silent Hill SM, Socom 3 a i VCS se dá :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peaceices1468624713 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 To je jasný...LocoRoco 2!:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 pri spojeni psp s ps3 mas moznost hrat ps3 hry na psp display.... To jsi vzal kde? Pokud vim tak pres remote play se hry hrat nedaji. Jinak treba Tony Hawk Underground 2 Remix nebo LittleBigPlanet a GTačka maji dobrou grafiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlachtanx Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Gran Turismo vypada hodne dobre, tezko to zhodnotit jako nejlip vypadajici, vypada jinak nez ostatni a navic je v nem Antialiasing coz je plus Flatout vypada dobre, Wipeout me docela vyrazil dech, vypada to fakt pekne a Chain of olympus je celkem jasny. Luxusni shadery ma Medal of honor 2 ale nekere textury stoji za hovno. Nejak nemuzu souhlasit se socomem pripda mi to jako port z ps1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VanBuuren Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 tak ja bych dal Gran Turismo God Of War Resistance Syphon Filter-Logans Shadow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 silent hill S. M. lepsi grafiku sem este nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domvala Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Mě se hodně líbil Assassin's Creed: Bloodlines, ale ani Tekken 6 není spatně graficky provedenej! 8):psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedoN Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 GoW ,NFS :Shift a Assasins Creed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 já jsem asi hrál nějakej jinej assassin's creed. jediný, co tam bylo hezký, byla postava Altaira a zbytek vypadal dost hrozně. a za mě God of War a druhej Syphon Filter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rayden Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 God of War je jasný, Syphon Filter taky, Silent Hill SM, Soul Calibur a teď mě mile překvapil Dantes Inferno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Loco Roco :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Retardin Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Já určitě Dantes inferno a GOW...asi to sem nepatri,ale ...neni jeste nejaka podobna hra jako tydle dve ? jsem z nich uplne udelanej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gulo Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 podle me tekken DR a taky zalezi jaky mas psp na 3k je to cool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.