Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fable III


Jarisak

Recommended Posts

Video o Fable III v češtině.

http://www.eurogamer.cz/videos/fable-iii-vyvojarsky-denik-1-x10

Co na to říkáte?

Mě se to zdá celkem zajímavý, hlavně možnost velet.A to morfování vypadá taky pěkně.Pak ta změna zbraní podle vašeho chování.No hodně novinek, těšim se. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 195
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

No, tak jestli splní ty věci, co tady napovídali... tak to bude zatraceně dobrá hra a už se jí nemůžu dočkat... Až budu mít svůj Angel's Sword of Perdition :D. Změna vzhledu je určitě namíste, protože jakožto hrdina o sobě musíte samo dávat víc vědět a když vám vystřelí ze zad křídla, tak je to dostatečnej signál si myslím :D a i je logický, že hrdinova zbraň se mění v závislosti na jeho povaze :).

EDIT: Ten NATAL... to netušim... doufám, že ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dvojku sem odehrál za hodnýho a podruhé sem to ještě nerozjel proto se těším na trojku jak mě bude kapat z meče krev , na hlavě velké rohy a temná aura :) těším se na to jak budu šidit obyvatele .... kopat do slepic a ostatní zhovadilosti ... A doufám že pude to sliboval Peter ve dvojce to že bude svět žít vlastním životem a osidlovat nové vesnice ... ve dvojce mě vadilo jen jedno ten otravný raspawn nepřátel po každém průchodu ale jinak super na trojku se těším

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No parada, dvojku jsem dohral 4 krat, na trojku se tesim jak malej kluk, snad vyjde s cz titulkami? Jinak poradte mi nejake rpg podobne fable, cesky na xko asi nic neni co? V ang. moc dobry nejsem, obcas neco pochytim, ale nic moc. Libil se mi dragon age, rad bych si to zahral ale nevim, zda bych kvuli me spatne anglictine rozumel pribehu, coz je asi to nejdulezitejsi. Hola Ulrisak

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

WOW ! Už se na to těšim jak .. něco :cheesygrin: hlavně na to extrémní morfování :cheesygrin: a změnu zbraně podle povahy . Hele má tahle podporovat Projekt Natal ?

http://konzolista.cz/novinky/fable-3-s-podporou-natalu_3213.html

Od oznámení Fable 3 se spekuluj, jestli bude tato očekávané RPG hra podporovat NATAL. Peter Molyneux kolem této otázky v minulosti chodil jako o kolo horké kaše a nechtěl se k ní moc vyjadřovat. Až dnes oficiálně oznámil, že hra bude mít podporu NATALu a nějakým způsobem nové ovládání využije. Jaké funkce přes NATAL ve Fable 3 pojedou si už nechal pro sebe. Nyní si tak můžeme trošinku zaspekulovat my. K ovládání samotné hry zřejmě NATAL používat nebudeme, ale daleko více se nakláníme k teorii, že s ním budeme ovládat nějaké ty menší mini-hry. Až čas ukáže, jestli jsme se trefili.

Já se taky těšim, před vydáním ještě oživim dvojku :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

udělal jsem o fable webové stránky. jsou tady www.fable.u8o.info . o fable III tam sice zatim moc informaci neni ale urcite budou pribejvat ;)

Dobrá stránka :)

....

V tomto kalendářním roce mám v hledáčku 3 hry na které se těším jak malej jarda: FableIII , Mafia II , BF:BDII .. Ale na Fable asi nejvíc, doufám že dodrží sliby a pokud ano tak to bude pro mě hra roku :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pohádka pokračuje a tentokrát bude víc interaktivní nebo s možností vylepšovat si svoje zbraně.

Tento týden uspořádali Microsoft a Lionhead Studios na akci X10 prezentaci pohádkového RPG Fable III. Během třiceti minut se mohli herní novináři seznámit s hlavními přednostmi, kterými se bude již třetí díl populární série chlubit.

Ve Fable III budete synem nebo dcerou hrdiny z Fable II a s ním nebo s ní rozpoutáte vzpouru proti tyranskému králi. Aby se vám to podařilo, budete si muset získat přízeň ostatních obyvatel Albionu. To znamená chodit mezi nimi a řešit jejich problémy.

K tomu poslouží tlačítko pro interakci. Díky němu tak můžete pomoci najít žebrákovi práci, odvedete děti do školy, zachráníte nemluvně apod. Ostatní obyvatele s ním pozdravíte mávnutím, podáním ruky nebo obejmutím, to podle toho, jaký s nimi máte vztah.

598225.jpg

Foto: Oficiální zdroj

Na někoho zaberou dobré skutky, na jiného zase sliby nebo bojové schopnostmi. A právě boje se týká další zajímavá inovace. Ačkoliv soubojový režim bude podobný tomu z Fable II, vývojem nebude procházet jenom váš hrdina, ale i jeho zbraně.

Podle toho, jak se budete chovat, se budou měnit i vaše zbraně. Pokud s nimi budete pobíjet kostlivce, budou sestavené z jejich kostí. Pokud s nimi budete zabíjet nevinné, budou zadělané od jejich krve. A s počtem zabití budou silnější…

Každou ze svých zbraní si budete moci pojmenovat a uložit si jí ve své zbrojovně. Cílem vývojářů je, abyste měli ke svým zbraním vztah a bolelo vás, když vás okolnosti doženou k tomu, že některou prodáte. Buď nějakému NPC nebo jinému hráči.

598227.jpg

Foto: Oficiální zdroj

Ve Fable III se opět vrátí možnost kooperace se skutečnými lidmi. S nimi se budete moci vydat na dobrodružství, budete se společně zlepšovat a získávat zkušenosti. Ačkoliv tahle část je stále trochu nejasná, jelikož Fable III nebude mít žádné ukazatele života apod.

Jistotou ale je, že podle vašich činu se vaše postava bude blížit k blyštícímu se klaďasovi nebo temnému lordovi. Tenhle pocit pak umocní i fakt, že se kolem postav bude objevovat jakási andělská nebo pekelná aura. A výsledek prý vypadá hodně dobře. Stejně jako zbytek hry.

Když se vám podaří království zachránit a na hlavu si konečně nasadíte korunu, hra tím rozhodně nekončí. Poté mají být k dispozici dva herní režimy, o kterých nechtěl Peter Molyneux zatím příliš mluvit. Nicméně něco málo přeci jen naznačil.

598228.jpg

Foto: Oficiální zdroj

Jakožto král či královna budete mít přístup ke královské pokladně a s ní přijdou ta doopravdy těžká rozhodnutí. Pomůžete financemi hladovějícímu lidu nebo je investujete do výzbroje armády, se kterou se pak postavíte svým nepřátelům?

Lidé si také budou pamatovat vaše "předvolební" sliby a vy se budete muset rozhodnout, jestli je dodržíte nebo ne. Molyneux také naznačil, že ačkoliv je Fable III vyvíjena s ohledem na klasický joypad, hráči se mohou těšit na několik překvapení, při kterých přijde vhod Project Natal.

Fable III by měla vyjít koncem tohoto roku exkluzivně na Xbox 360.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Vývojáři ze studia Lionhead vydali úvodní filmeček hry Fable 3, který ukazuje ulice Albionu, ale i to, jak v něm lidé žijí. Celý filmeček má poté nevšedního hlavního hrdinu. Tím je kuře, které se snaží dostat na svobodu a uniknout tak svému krutému osudu, tedy zabití a hození do polívky. Jestli se mu to povede, to vám neprozradíme. Pokud se to tak chcete dozvědět, zamiřte do novinky, kde trailer naleznete. Hra Fable 3 vyjde v říjnu tohoto roku na Xbox 360, přičemž u nás nebude chybět česká lokalizace, jako tomu bylo u druhého dílu.

Když byla oznámena hra Fable 3, bylo řečeno, že nějakým způsobem bude využívat kamerku Kinect. Musí tak být menším zklamáním poslední informace, kterou prozradil přímo šéf Lionheadu, Peter Molyneux. Ten totiž řekl, že až se hra dostane v říjnu na pulty obchodů, nebude obsahovat žádnou podporu pro Kinect. Molyneux i tak řekl, že se s nějakým tím obsahem pro Kinect do Fable 3 počítá, ale jde spíše o otázku pozdějšího uvolnění, tedy, jestli se tak vůbec stane. Fable 3 si tak užijí hráči jen s klasickým ovladačem v ruce. Jestli je to na škodu, to si musí každý zodpovědět sám.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kinect- Podpora Fable 3 (Chce to více času)

Včera jsme vám přinesli novinku, že šéf studia Lionhead, Peter Molyneux, oznámil, že Fable 3 nebude podporovat Kinect, ačkoliv podpora byla dříve oficiálně oznámena. Důvod nebyl jasný, ale nyní ho trošinku Peter Molyneux objasnil. „Pravděpodobně bychom udělali nějaké malé úkoly s Kinectem, ale miluji Fable a Kinect natolik, že si myslím, že je potřeba daleko více času k rozvoji. Kinect určitě jednou bude podporován ve Fable 3, ale ne při startu,“ řekl Molyneux. Peter dále potvrdil, že studio už v současné době pracuje na několika Kinect projektech, na které se můžeme do budoucna těšit.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsme se dočkali pětice screenshotů z Fable III, které jsou označeny jako boj a levelování a je na ně opravdu pěkný pohled. Nečekejte ale žádný pohled na statistiky, ale můžete spatřit výběr zbraní. Něco podobného nabízí i nové gameplay video, ve kterém bojujete s nemrtvými a pak je k vidění výběr kouzel. Fable III vyjde na konci října a v češtině.

1281638027_combat_and_leveling_up__1_.jpg

1281637955_combat_and_leveling_up__2_.jpg

1281638018_combat_and_leveling_up__3_.jpg

1281638045_combat_and_leveling_up__4_.jpg

1281637970_combat_and_leveling_up__5_.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MajorNelson odhalil, že Fable III se dočká limitovaného ovladače, který vypadá opravdu dobře, ale jak to bude s jeho dostupností u nás, zatím netušíme. Dobrá zpráva je, že ovladač bude dostupný již 5. října, zatímco hra vyjde až na konci měsíce.

1281785356_fable-3-contr.jpg

1281785340_pattern_three_quarter_left.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu