Mám takový problém na youtube mi nejdou nahrávat videa a ještě nedávno tuším předevčírem jsem je mohl nahrávat pomocí doplňku google gears ten slouží k hromadnému nahrávání videí, však ho budou znát ti co ho často používali, a teď když chci nahrávat hromadně videa, tak to nejde z jediného prostého důvodu a ten je : tahle volba co slouží k hromadnému nahrávání videí tam z ničeho nic vůbec není chybí tam!!!:!:
Nechápu to jestli tuhle službu pozastavili nebo zrušili je to pro mě velká záhada a dost jí postrádám!
I když tu ještě zbývá možnost nahrát videa jednotlivě, ale tohle mě spíše zdržuje než mi to ulehčí práci.
A navíc mi i tahle služba začala nějak zlobit.
Zkoušel jsem nahrát jedno video, a však se nenahrálo celé a vykazovalo mi to chybu, že nahrávání videa bylo přerušeno takže jsou i problémy s touhle službou!
U těchto položek byla tahle služba teď tam vůbec není!
Otázka
brians
Ahoj,
Mám takový problém na youtube mi nejdou nahrávat videa a ještě nedávno tuším předevčírem jsem je mohl nahrávat pomocí doplňku google gears ten slouží k hromadnému nahrávání videí, však ho budou znát ti co ho často používali, a teď když chci nahrávat hromadně videa, tak to nejde z jediného prostého důvodu a ten je : tahle volba co slouží k hromadnému nahrávání videí tam z ničeho nic vůbec není chybí tam!!!:!:
Nechápu to jestli tuhle službu pozastavili nebo zrušili je to pro mě velká záhada a dost jí postrádám!
I když tu ještě zbývá možnost nahrát videa jednotlivě, ale tohle mě spíše zdržuje než mi to ulehčí práci.
A navíc mi i tahle služba začala nějak zlobit.
Zkoušel jsem nahrát jedno video, a však se nenahrálo celé a vykazovalo mi to chybu, že nahrávání videa bylo přerušeno takže jsou i problémy s touhle službou!
U těchto položek byla tahle služba teď tam vůbec není!
O nahrávání
Potřebujete další informace? Naleznete je v Příručce YouTube.
Problémy s nahráváním? Zkuste to bez ukazatele průběhu.
Zkoušel jsem hledat odkaz na tuhle službu v historii svého prohlížeče a nenašel jsem ji nebo nevím pod čím by mohla být.:cry:
Proto bych uvítal na tuto službu odkaz a za správný poskytnutý odkaz bude samozřejmostí Thanks!!!
A pokud možno bych poprosil i vysvětlení, proč byla tahle služba zrušená nebo pozastavená.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.