tvity Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Ahoj lidi mam takovej problem, normálně sem naisntaloval hru Aliens Vs Predator dal čestinu, cracknul a kdyz chci hrát tak mi vůbec nereaguje klávesnice na nic, funguje mi jenom tlačítko Z, nevíte v čem je problem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Ahoj lidi mam takovej problem, normálně sem naisntaloval hru Aliens Vs Predator dal čestinu, cracknul a kdyz chci hrát tak mi vůbec nereaguje klávesnice na nic, funguje mi jenom tlačítko Z, nevíte v čem je problem??? Zkusil jsi reinstalovat? A nb zkus dat nejdriv crack a pak cestinu... ale tam kdes to stahoval by mel bejt navod jak instalovat spravne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Tak sem smazal češtinu a vrátil zpátky původní jazyk, znovu cracknul a ted to zatim běží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Ono je celkem dost chyb ve hrach kdy tam hodis cestinu(alespon me se to stava celkem casto)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Co je to za češtinu jenom české texty a nebo i CZ dabing? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Cau,ja mam taky dost velky problem,kdyz hraju tuto hru a v nastaveni grafiky dam vse na max. a nebo na uplne nejnisi,tak se me hra vzdy na jejakych mistech zasekne a za asi 10 vterin to zase jede bez problemu,jinak to ale jede uplne plynule az na ty zaseky fakt to nechapu??!! Hru mam samozremne original a grafiku na to taky mam,tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Cau,ja mam taky dost velky problem,kdyz hraju tuto hru a v nastaveni grafiky dam vse na max. a nebo na uplne nejnisi,tak se me hra vzdy na jejakych mistech zasekne a za asi 10 vterin to zase jede bez problemu,jinak to ale jede uplne plynule az na ty zaseky fakt to nechapu??!! Hru mam samozremne original a grafiku na to taky mam,tak nevim. Mám úplně ten samý problém mám na to také dobré pc a skvělou grafickou kartu za 7 000,- Ati Radeon 5870 1Gb ram a ty záseky mívám při nějaké větší akci třeba, když jdu z nějaké budovy ven, nebo když je tam hodně vetřelců. A mám nastavení na maximum a vyhlazování hran atp mám na 8x, i když je úplně vypnu dělá to totéž. Je to nějaké špatně optimalizované nebo co.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.