Jump to content

Aliens Vs Predator

tvity

Recommended Posts

Ahoj lidi mam takovej problem, normálně sem naisntaloval hru Aliens Vs Predator dal čestinu, cracknul a kdyz chci hrát tak mi vůbec nereaguje klávesnice na nic, funguje mi jenom tlačítko Z, nevíte v čem je problem???

Zkusil jsi reinstalovat? A nb zkus dat nejdriv crack a pak cestinu... ale tam kdes to stahoval by mel bejt navod jak instalovat spravne...

Cau,ja mam taky dost velky problem,kdyz hraju tuto hru a v nastaveni grafiky dam vse na max. a nebo na uplne nejnisi,tak se me hra vzdy na jejakych mistech zasekne a za asi 10 vterin to zase jede bez problemu,jinak to ale jede uplne plynule az na ty zaseky fakt to nechapu??!! Hru mam samozremne original a grafiku na to taky mam,tak nevim.

Cau,ja mam taky dost velky problem,kdyz hraju tuto hru a v nastaveni grafiky dam vse na max. a nebo na uplne nejnisi,tak se me hra vzdy na jejakych mistech zasekne a za asi 10 vterin to zase jede bez problemu,jinak to ale jede uplne plynule az na ty zaseky fakt to nechapu??!! Hru mam samozremne original a grafiku na to taky mam,tak nevim.

Mám úplně ten samý problém mám na to také dobré pc a skvělou grafickou kartu za 7 000,- Ati Radeon 5870 1Gb ram a ty záseky mívám při nějaké větší akci třeba, když jdu z nějaké budovy ven, nebo když je tam hodně vetřelců.

A mám nastavení na maximum a vyhlazování hran atp mám na 8x, i když je úplně vypnu dělá to totéž.

Je to nějaké špatně optimalizované nebo co.:?