consolemaster Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Kazdy to tu chce ozivit tak stim musime nejak zacit. Tento topic je o hrach ktere doporucujete a ktere vubec.Vzdy hru napiste a ja ji pripisu du seznamu.Muzete i wiiware. Disc: Doporucene hry Metroid prime trilogy-1100Kč TIGER WOODS PGA 10-750Kč Resident evil 4-690 Wii sport-je v baleni. Need for speed nitro-870Kč Just dance-1200Kč Ökami-250Kč Super Mario galaxy-1000Kč The Legend Of zelda: Twilight Princess-1180Kč New super Mario wii-990Kč Grand Slam Tenis-999Kč MadWorld-970Kč No more heroes-1300Kč Nedoporucene hry Zatim nic Wiiware: Doporucene hry Bomberman blast-cena 1000 wii ponts. Nedoporucene hry Zatim nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 já bych doporučoval dvě hry, a to Original War, a Robin Hood - Legenda Sherwoodu.. ano pravda obě jsou už celkem staré nicméně pokud máte šanci je někde sehnat..od kámoše apod. neváhejte a zkuste..:) obě jsou to promakané a velmi kvalitní hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Nefospe - nepochybuji o kvalitách těchto her,ale vzhledem k tomu,že jsme v sekci Wii,tak bych čekal spíše něco pro tuo konzoli,než na PC jinak za mě,PGA 10 a Resident Evil 4,ale to kvalitě těchto her určitě už každej ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 mě nějvíc bavilo ve Wii sports ten tenis u toho sme se z klukama tak vyblbly ze nas jeste ten nasledujici den boleli ruce jak svině to doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devaa Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 NFS nitro Just dance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
consolemaster Odesláno Únor 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Dekuji vsem za odpoved a prosim jen hry na wii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Omlouvám se uplně jsem to přehlédl..xD Pardooon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam-One Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Za nejlepsi hry povazuji Ökami, Super Mario Galaxy, New Super Mario Wii, The Legend Of zelda: Twilight Princess. Pak je jeste fajn Grand Slam Tenis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Tak me nejvic bavil Naruto,The conduit a hlavne MadWorld a No more heroes - to sou 2 nejlepsi hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Nejdriv bych chtel rict ze tema o hrach by mela byt ve hrach diskuze!! Jinak me doporuceni:Dead Space-skvela hra pro dva i po graficke strance hodne zdarila(muze hrat i jeden) Spyborgs-taktez hooodne dobra hra pro dva hrace,kreslena grafika na skvele urovni(muze hrat i jeden) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 a taky nezapomenme na skvělou wiiware hru world of goo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Nedávno jsem házel seznam her, které stojí za vyzkoušení na hrej.cz, tak ho hodím i sem: No More Heroes, No More Heroes 2, Madworld, Silent Hill: Shattered Memories, Ju-on, Calling, Metroid Prime Trilogy, Monster Hunter 3, Sin and Punishment, Red Steel 2, Muramasa (mimochodem porazila na GameSpotu v kategorii "Grafika - umělecký dojem" Machinarium), Dead Space Extraction (i když ten je podle mě nic moc), Broken Sword Director's Cut, Another Code, série adventur Agathy Christie, Deadly Creatures, Endless Ocean (1 a 2), Fatal Frame 4, Grand Slam Tennis, Tiger Woods PGA Tour 10, Okami (ano, port z PS2, ale o tolik lepší, že prostě musí být zmíněn), A Boy and his Blob (remake hry z SNESu, ale naprosto úchvatný), série Sam and Max,... K tomu bych přihodil kouzelného Mario Galaxy i New Super Mario Bros. A co z toho doporučuju já? Hodně se mi líbil Broken Sword Director's Cut, Muramasa vypadá zajímavě a A Boy and his Blob je naprosto kouzelná hra. Z WiiWare ještě určitě je potřeba vypíchnout Lost Winds (oba díly). A na co se těšit? Už jste viděli trailer na Lost in Shadow? Vypadá to skvěle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.