Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sony slibuje řešení pirátství na PSP xD

Pytel

Recommended Posts

nevim jak vi ale ja to vidim jenom v CR a SR.kedze ziju v UK tak mam prehled jak to tady chodi tady si hru koupis za cca 1-7 liber v bazaru a novou do 30..tak neni co resit jedine na co mam flash je na ulozeni UMD na kartu atto netaham sebou a pluginy,e-book a HB..nestahuji hry na co kdyzje mam origos ??? a ta cena?? to nic neni za to ze sou kvalitna tituly...podle me by stacilo kdyby Sony povolilo HB a stacilo by to hodne lidem...(nad 16 a vic)..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 109
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 3 months later...

Orig hry se dají sehnat dobré a né za tak moc at už na aukro nebo kdekoliv jinde ted právě je na aukru nějaký borec co rpodává hodně her jen na PSP assasin,fifa,nba atd...nemá negativ takže na tyto lidi se asi můžete spolehnout stačí jen hledat

Odkaz ke komentáři

to cos řek je naprostá kravina...když ti někdo nabídne originálku zdarma tak je asi logický že ji někdo musel koupit tak to samý máš i u toho tvýho auta...kdežto tim že je rovou jen stahuješ tak je kradeš, at se ti to líbí nebo ne...a typická česká povaha to je, ty seš živej příklad, prostě hledáš cestičky, skulinky, abys nemusel platit, abys něco ochcal a tak

A ty si řekl ještě větší kravinu.....tu hru taky někdo musel koupit a pak to hodit' na net.....takže je to jako by sis to půjčil...:D

A on(ten kdo to koupil a dal to na net) ti ji vlastně nabízí:D

A taky nechápu ty lidi,co sem píšou že hry krademe.O čem je toto Forum?Máme tu návody na hack,návody na update,hry ke stažení atd.

Opravdu nevím co si o tom mám myslet........

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
A ty si řekl ještě větší kravinu.....tu hru taky někdo musel koupit a pak to hodit' na net.....takže je to jako by sis to půjčil...:D

A on(ten kdo to koupil a dal to na net) ti ji vlastně nabízí:D

Jenže půjčka znamená, že máš od té hry jen jednu kopii (takže jí může mít jen jeden člověk zaráz). Tím, že jí někdo koupí a nadělá z ní 50 000 kusů pro 50 000 lidí jí těm osobám rozhodně nepůjčuje. :)

Navíc je imho podle licenčního ujednání i to samotný půjčování nelegální (tzn. že jedinej člověk, co si tu hru může hrát, je její majitel).

Odkaz ke komentáři

nitendo to tak něřeší

to je spravne reseno. To, ze to tak neresi, ale preci neznamena, ze to podporuje. Evidentne se s tim srat nemusi, narozdil od Sony, radeji vyviji a premysli nad inovacemi. Ackoliv to tak neresi, tak je DS prodavanejsi nez PSP a vychazi na nej mnohem vic her - to o necem vypovida. Sony by si z nich mela brat priklad. Sony porad jen omezuje a sere kvuli piractvi a prolamovani a k cemu ji to je. Akorat vypada trapne a nakonec je na tom hure, jak Nintendo ;) Mozna je cas resit neco jineho, nez neustale piractvi. Jakmile firma resi vic piractvi, nez hry samotne, tak uz asi neco neni v poradku ;)

Odkaz ke komentáři

ja sem si koupil PSP a nic sem ani nevedel o stahovani her (velky zacatecnik sem byl :D) a potom sem si sel koupit svoji hru a potom co mi zbylo v penezence sem sel hledat jiny zpusob hrani her, a nakonec sem si ho flashnul,,,muj bratranec ma OFW a na hry nema skoro zadne penize, ale je maly a chce hodne hrat, a uz se mu dokonce stalo ze si koupil hru a pak se malem rozbrecel kdyz zjistil kolik za to dal a ze ta hra stoji uplne za prd. I hry do compu sem kupoval levneji nez ty 2 hry co sem koupil na psp, a pripominam ze ke flashnuti psp me primelo vysoka cena her, jinak sem o tom vubec nic nevedel ze se daji stahovat. Aspon kdyby ty hry od sony za neco staly kdyz sou tak drahy!(uznavam ze se par titulu povedlo, ale jinak je u me kazda druha hra sklamanim a mazu a sem rad ze sem ji nemusel kupovat). Muj nazor na tuto vec :D

Odkaz ke komentáři

na DS jdou pálenky? To sem si ho mohl koupit místo PSP páč mám ofw 6.20 a jdou jenom HB hry a stálo mě okolo 4500 :( , a 4 hry mě stáli minimálně 2100 kč!

A ještě k těm updatum nevim jak u NDS ale PSP má minimálně 2 update měsíčně

Odkaz ke komentáři

A ještě k těm updatum nevim jak u NDS ale PSP má minimálně 2 update měsíčně

No jo, jenze kolikrat ty updaty pridavaji nejakou novou funkci? V 90% jsou tam jen zabezpeceni proti moznym diram, umoznujicim HB.. Jak uz jsem psal vyse - kdyby se Sony radeji starala o nove funkce a o kvalitu her, nez o neustale zabezpecovani apod. hovadiny.

Odkaz ke komentáři

Miluju lidi co píšou,že většina z nás hry krade(stahuje).To se vám to říká když jste rozmazlenci co jen tak dostanou peníze na každou hru,co právě vyšla a pak nám tu povídáte jaký jsme zloději.My třeba nemáme takový rodiče co nám dají na každou blbost co si řekneme.Já si třeba na svoje psp šetřil 2 roky a vy jse ho měli během jednoho dne.To samý s hrama.

Odkaz ke komentáři

sorry za tu hovadinu co sem napsal,ale jak rikal anonymouse,zadny novy funkce jenom zaplaty,u 6.10 byl ten sensme prehravac ale ten je podle me knicemu a u 6.20 ty komiksi upe stejne k nicemu a pak za sebou 6.30 a 6.31 jenom zaplaty,ja bych nikdy nerekl ze se ty hry kradou,sou predrazeny a ja si na psp setril tvrde pul roku a 1 parchant od nas z panelaku je mu 7 let rekl dejte me psp a druhej den mel 3004 a nevedel jak se ovlada tak jenom paril hry a za mesic mel nds,nedivil bych se kdyby ted mel iphone 4

Odkaz ke komentáři

je to hrůza sony řeší pirátství o moc víc než vývoj her proto psp tak upadá vydají jeden který nepřináší skoro žádné novinky a za pár dní další který nepřináší lautr nic než jen zvýšení ochrany kam sony spěje.....

Keby si niečo o vývoji hier vedel tak vieš že nie všetky hry robí sám SONY ale robia ich aj štúdia ktoré majú od SONY kúpenú licenciu.

Miluju lidi co píšou,že většina z nás hry krade(stahuje).To se vám to říká když jste rozmazlenci co jen tak dostanou peníze na každou hru,co právě vyšla a pak nám tu povídáte jaký jsme zloději.My třeba nemáme takový rodiče co nám dají na každou blbost co si řekneme.Já si třeba na svoje psp šetřil 2 roky a vy jse ho měli během jednoho dne.To samý s hrama.

Kradnete a na tom nič nezmeníš. Ja nemám rodičov ktorí mi kúpia všetko čo chcem. Keď som chcel PSP tak som si naň musel našetriť a ísť na brigádu. Čiže mi ostali aj nejaké peniaze na hry. Ono ak chceš "kradnúť" hry naďalej (to aj všetci ostatní) mal by si si uvedomiť že PSP tým smeruje že vývojári nebudú mať dosť peňazí na vývoj čo spôsobí ich krach. Ja som si kúpil PSP teraz v auguste a povedal som si že tých vývojárov podporím a rozhodol som sa že si budem hry kupovať. Keby si si to rozmyslel a poobzeral sa po e-shopoch tak majú teraz na predaj aj staršie tituly ktoré sa dajú zohnať aj za 10€ čo myslím nie je veľa. Chceš si hru vyskúšať? Tak sa regni na PSN a môžeš si sťahovať demá, ak sa ti hra páči tak si ju kúp.

Odkaz ke komentáři

stahovat iso je jako stahovat nelegální kopie třeba filmů

mě ani tak neštve že je to tak drahý protože já si kupuji UMD pouze z bazaru nebo čekám na nějakou akci třeba jako teď na playcentrum.cz 16.8.-12.9.2010 Akce "BACK TO SCHOOL"

- sleva až 50% na megapecky od EA a Microsoft !

- běžná cena této hry je 799,- ale nyní v akci ji zakoupíte za 499,-

- neváhejte, skladové zásoby jsou omezené !

ale štve mě že já to jak blbec musím kupovat a jiný si to jen stáhnou z netu to je prostě tak nespravedlivé

Odkaz ke komentáři

Hm tak to nemas pravdu. Stahovat iso vubec neni jako stahovat filmy. Stahovat audiovizualni nahravky pro vlastni potrebu ze zakona muzes - takze je to legalni. Muzes mit doma nastahovane treba uplne nejnovejsi filmy, ktere ani nebyly v kinech a k tomu treba vsechnu hudbu, vcetne te nejnovejsi a muzes to mit doma 10x vypalene (i kdyz 10x uz jsem asi prehnal - to by jsi tezko vysvetloval, ze je to pro vlastni potrebu...) a stale na tebe nikdo nemuze a je to LEGALNI. Problem nastane, jakmile to zacnes sirit (uploadovat). Staci 1kB a uz jsi postihnutelny.

U software (tam spadaji i iso hry samozrejme) je to ale jinak. Ilegalni je nejen sireni, ale i jeho drzeni. Na HDD nesmis mit zadny SW, ke kteremu nemas licensi nebo ktery neni freeware/trial atd atd. Ani ho nemusis mit nainstalovany..

ale štve mě že já to jak blbec musím kupovat a jiný si to jen stáhnou z netu to je prostě tak nespravedlivé

To neni nespravedlive. To je jen hnusna zavist. Mel jsi stejnou moznost, jako kdokoliv z nas, si koupit PSP se starsim FW - jeste ted mas sanci sve prodat a koupit si bazarove, tak tu nebrec.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu