NuM3Ro Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Jen tak ze zajmavosti by mě zajímalo kam ukládáte stažený hry? Třeba ty co se už nevejdou na paměťovku nebo jste je dohráli... Necháte je v PC, vypálíte na DVD, hodíte na flešku, smažete...? Díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Ja je hodim na externak nebo smažu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 vždycky to otevřu v texovém dokumentu a přepíšu na papír ... ... ale nedávno nám vyhořela garáž tak asi 2 hry jsem musel přepisovat znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 já je hodim do koše, a jednou za čas příjde matka do pokoje, uklidí a vysype mi koš :( ... a pak sem v čudu :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 já je nahrávám na diskety,ale těch je strašně moc takže mám stůl z disket,postel z disket,židle z disket....diskety for life. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 já je mám na ploše ve složce (35 GB!) a pro jistotu i zálohu všech na dalšim disku - kdyby se kvůli viru muselo mazat Cčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Vypaluju na DVD8)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Něco mám na dvd a zbytek na mém internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtna Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Hodim to na externak a kdyz tam neni misto tak to vypalim na dvd nebo to necham v pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 ulozim na net a as budu chtit tak si je stahnu zpatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thorar Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 já je nahrávám na diskety,ale těch je strašně moc takže mám stůl z disket,postel z disket,židle z disket....diskety for life. Doufam ze stylove na 5,25" :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portable1468624750 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Já to vždy nahraju na 1,5TB externak a je to ted tam mám nákejch 200GB her a ukládám tam i hry pro x360 a filmy a ještě mám volno 900GB takže pohodička :-):? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 ja to ukládám do Dčka do myho druhyho HDD a ma asi 41,4GB :) ale ty stary mažu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 ty co za něco stály dám na HDD a zbytek mažu přímo v PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedoN Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 dobry hry na external ,zbytek mazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 vypaluju na DVD -> 5 DVDček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Mam to všechno normálně na hárdisku (je to asi dvacet šest giga), ale až budu mít třeba někdy funkční DVD mechaniku, tak si je budu vypalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 do složky psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Buď na hardisku v PC a nebo na flashce(Ale to jen hry,u kterých vím,že je budu chtít hrát,zbytek mažu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zidd Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Ukládám na 1TbExHadr Mám toho asi 50Gb vč. filmů... Je to taková moje větší fleška..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Taky ukládám na externí disk, případně vypálím, kam jinam, moc těch míst kam nacpat jedničky a nuly není:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewmanikOV Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Ahoj dobre hry si davam uz od roku 89 do supliku v detskem pokoji :),je me uz skoro tricet,ale pokazde na navsteve rodicu tento suplik navstivim no a potom doma na netu hledam emulatory vsech druhu no parada zavspominat na casy vytrepanych zapesti atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Driv vsechny na 1,5 TB externí disk... Kdyz vyhořel, tak vsechny, jen ne ty vyloženě pitomý, na 1 TB exterák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 vsechny si je hazu do slozky v PC,kdybych na ne nekdy dostal chut :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Risakplysak Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Na memory stick to dává smysl, ne? :cheesygrin: a nebo pro někoho taky ne:ziped: to je jedno jdu:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.