Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Prosba o radu


amiCO

Recommended Posts

Ahoj všem,

chtěl bych Vás moc poprosit o radu. Zvažuji koupi DSi a PSP GO!. Koukal jsem na obě varianty a měl bych pár dotazů. Zdá se mi to nebo GO! má lepší grafiku jak DSi? Jak to je s hrama? Dají se někde stahovat (torrent) nebo jen kupovat? Prostě budu rád za každou vaší radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PSP Go zatim bere jen original hry, stazene z PSP shopu.

DSi ma sice ochrany (berme FW 1.4), ale ty jsou prolomeny a vetsina flashkaret urcenych pro DSi na nem funguji (takze stahovane romky nejsou problem).

Porovnavat grafiku PSP a DSka je jako porovnavat jizdni vlastnosti Porsche GT a Ferrari... :D Oboji jsou svym zpusobem husty, hezky, vykony, ale proste je to jina znacka... Kazdopadne kdyz to vezmem jako auto, tak oboji te sveze...

Je fakt, ze PSP ma grafiku v leccem lepsi, ale hratelnosti je na tom lepe DSko.

Zkus si koupit oboji a porovnej sam :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

DSi ma sice ochrany (berme FW 1.4), ale ty jsou prolomeny a vetsina flashkaret urcenych pro DSi na nem funguji (takze stahovane romky nejsou problem).

Jakým způsobem se to tedy provádí? Koupím si nějakou kartu a na tu si stáhnu hry a pak ji dám do DSi a jde to? Nebo je potřeba nějaký unlock, atd.?

Kde se hry dají sehnat?

Ptám se proto, že jsem jeden z prvních kdo měl Wii a vím, že dlouhou dobu byl strašný problém sehnat někoho, kdy by mi tam dal čip, atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to presne jak rikas.

Koupis si flashkartu (kompatibilni s DSi - vetsinou ma v nazvu i a jako priklad uvedu mou oblibenou Acekard AK2i - ale je jich spousta jinych --- mrkni sem sem a uvidis nize dalsi typy u polozky UPDATE FW), poridis si microSD kartu (2GB, 4GB je akorat - 8GB je prepych) na kterou si nahrajes system pro danou kartu (priklad AK2 systemu) a volne misto docpes romkami (ke stazeni sekce download nebo oblibeny zdroj www.romulation.net) a pak uz vse vlozis a hrajes.

Problem ale je, pokud bys mel DSi s FW 1.4, kde sou flashkarty ZAKAZANY systemem DSi. Karty se vsak daji upravit tak, aby i na tomhle DSi fungovali (priklad fixu AK2i)

Takze ted jedine, co ti muzu doporucit je:

- procist si sekci TUTORIALY, kde najdes spoustu dalsich informaci

- popremyslet, kterou kartu si zvolit (popripade kterou konzoli)

Vse uz je tu na foru receno tolikrat, ze asi bude snadnejsi si procist par tematek :D

(rozhodne tu ale netvor tema - kterou kartu zvolit, jelikoz ti kazdy rekne neco jineho. Nekdo je spokojen s Acekardem, nekdo preferuje SuperCard DS One, dalsi treba jiny typ - je to hodne subjektivni a stejne ti nakonec nezbyde nic jineho, nez si zvolit sam :D )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 months later...

Dobry den.

Potreboval by som poradit aku flash kartu (adapter) si mam kupit. Doma mam Micro SD kartu taku (lenze 2GB) a chcel by som si kupit k tomu adapter do DSL. Mam ninteno DS Lite (verziu 5 -ukaze mi ruzovy displej) a neviem aku kartu si mam kupit a ako ju ovladat(ci treba stiahnut nejaky program alebo len staci nakopirovat hry na kartu a ide to).Tak keby ste mohli dajte tu nejake linky na nejake osvecene flash karty (dobra cena, vysoka kvalita a male postovne na SVK) a napiste ako sa to "ovlada".

Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Levna dobra Acekard AK2i, draha naslapana SUPERCARD DS TWO.

Bohuzel NIKDE nedostanes OBE DVE V JEDNOM BALENI (flashkarta s microsd), pouze se da na tom samem miste dokoupit.

Zde mas priklad u AK2i http://console-forum.net/showthread.php?t=79565 odkaz na gamecool :D - tam se da objednat i s ruznou velikosti msd

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Chtel sem se zeptat, ma Ds lite s TTds kartou romky jdou paradne zadny problem. Jen otazecka kdyz bych si koupil original hru a dal do slotu jedna misto me flash karty budu moc normalne hrat original hru, a potom klidne po prehozeni karet zase Romky. Nebo je moznost ze se me z originalu nahraje new firmware, a pak stahle hry nepujdou hrat diky za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu