Jump to content
  • 0

Question

Posted

Zdarec. Včera jsem upgradoval na 3.40 OE-A z 3.03 OE-C. Ale dneska jsem si přečetl, jaké jsou s tímto fw problémy. A hlavně mě znepokojuje to, že se může seknout hra a již PSP nespustíte. Je to problém pouze tohoto FW, nebo se to může stát u jakéhokoliv? Fakt se docela bojím, napište mi pls vaše zkušenosti s tímto problémem/fimwarem. Díkes moc

13 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Uff, docela jsem si oddech, protože dneska večer jedu na dovolenou a nerad bych aby mě nějaká takováhle nepříjemná zkušenost potkala.

Nějaké další názory?

EDIT: jo a s tím recorvery: lidičky, kterým se to stalo, se ani nemohli dostat do recorvery, což je největší problém, pro mě by byla hračka se dostat zpět na 1.5 jeho pomocí, ale když nejde...

• 0
Posted
Takže se nemám bát že mi to nadobro zamrzne během hraní?

..bat se musis vzdycky...:)

a kdes na to dosel? to slysim poprve neco takoveho... pri hrani se nehrabes ve Flash0 a navic vzdycky mas recovery

..je tady topic "psp jako tezitko" nebo tak nejak...typek to zasek pri hrani EXITa a uz to nerozjel...a recovery nespusti

• 0
  • Moderators
Posted

Ten typek co semu to pokazilo behem hrani udelal tu blbost , ze vydelal natvrdo baterku , kdys to mel sekli .... Ono to jde vzdy vypnout tlacitkem power , ale musi se to tlacitko podrzet 10-15 sec. A ne byt zbrceny a vydelavat baterku , me uz se psp taky nekolikrat seklo pri hrani , nebo hombrew ale baterku jsem nevydelaval od te doby co psp mam , tj. asi pul roku :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Privacy Policy