Killer22 Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 Zdravicko vsem...dnes jsem si koupil 2x4GB MS od Sony seka se mi na tom NHL07 a Brothers in Arms... Myslim si ze je to tim ze je ta karta pomala, jelikoz porad hrabe a blika...Dost me to sere pac staly celkem dost... Je to tahle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45509 Muzete poradit pls?? I'll be back... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 No to snad ne zrovna si ji chci koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 nemas tu hru v *.cso??? nekteré hry furt načítají tak by bylo lepší je ripnout a nechat v iso .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 To bude asi tim někde sem o tom četl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 já teda ať pustím jakoukoliv cso hru tak se mi seká a nwm co s tim helpnete???? sorry za ot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 udělej si test na rychlost a uvidíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 já teda ať pustím jakoukoliv cso hru tak se mi seká a nwm co s tim helpnete???? sorry za ot taktovat na 333 ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 taktovat na 333 ;) já to mám na 333 ale stejně se mi to seká třeba gta...tak se nedá ujet ani kilometr aniž by se mi to nezačalo sekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Killer22 Odesláno Červen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 Kouknete do sekce Prodam ;) Srat se s konvertovanim nebudu... hry tolik nehraju... slo mi o filmy a mp3 a na nich slape dobre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 Teď si ji budu kupovat tak snad to pude! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saddako Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 já to mám na 333 ale stejně se mi to seká třeba gta...tak se nedá ujet ani kilometr aniž by se mi to nezačalo sekat Ja to predelal na ISO a jede jak z praku ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 no ale já sem to z iso předělával abych ušetřil místo víš chlapečku ;) takkže neraď to je jen mezi velkýma klukama :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saddako Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 No ja radeji budu setrit jen u her, ktery namaji prubezny loading velky kluku a tim padem nebudu muset resit podobne problemy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Killer22 Odesláno Červen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 Tak ji prodavam za 1100,- je uplne nova... akorad rozbalena... na CZC stoji pres 1800,-, jinde vic... nic ji neni...Akorad u ni nemam paragon... Moje ICQ 316868896... I'll be back... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 njn..my velký kluci máme větší starosti aby sme ušetřili protože chceme víc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 entei Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 Tak mam uplne stejnej problem, to je v hazlu... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 sony bejvaj dost casto fake..zkuste nataktovat nebo si udelejte test na karty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Ale v ISO de všechno ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Ale v ISO de všechno ne? no pokud koupíš fake s rychlostí čtení 1MB tak se můžou i ISA sekat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Ja mam Sony 2gb a mam GTA v .cso a vubec se mi to neseka taky to nechapu ze snad vsem co to meli v cso se to seka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kronoss Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Cau, mel sem taky takovej problem.. zkousel sem vsechno mozny, prevod do iso, naformatovani karty v PSP.. az mi poradili: zkuste pres comp naformatovat kartu na FAT16 - dosahnete toho tak, ze pripojite psp k compu a pak date pravym tlacitkem na "tento pocitac" a date spravovat -> sprava disku, tam vyberete flash kartu a date zformatovat na FAT16... me to aspon pomohlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Cau, mel sem taky takovej problem.. zkousel sem vsechno mozny, prevod do iso, naformatovani karty v PSP.. az mi poradili: zkuste pres comp naformatovat kartu na FAT16 - dosahnete toho tak, ze pripojite psp k compu a pak date pravym tlacitkem na "tento pocitac" a date spravovat -> sprava disku, tam vyberete flash kartu a date zformatovat na FAT16... me to aspon pomohlo Tam je FAT32 a FAT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kronoss Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Tak jen FAT .. kazdopadne zazalohuj si veci z karty, pac samozrejme formatem o ne prijdes :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Tak jen FAT .. kazdopadne zazalohuj si veci z karty, pac samozrejme formatem o ne prijdes :) To je jasný nejsem n00b :!: :!: :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Cau, mel sem taky takovej problem.. zkousel sem vsechno mozny, prevod do iso, naformatovani karty v PSP.. az mi poradili: zkuste pres comp naformatovat kartu na FAT16 - dosahnete toho tak, ze pripojite psp k compu a pak date pravym tlacitkem na "tento pocitac" a date spravovat -> sprava disku, tam vyberete flash kartu a date zformatovat na FAT16... me to aspon pomohlo Co máš za kartu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kronoss Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Co máš za kartu? Sony MS Pro Duo 4GB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Killer22
Zdravicko vsem...dnes jsem si koupil 2x4GB MS od Sony seka se mi na tom NHL07 a Brothers in Arms... Myslim si ze je to tim ze je ta karta pomala, jelikoz porad hrabe a blika...Dost me to sere pac staly celkem dost...
Je to tahle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45509
Muzete poradit pls??
I'll be back... ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts