Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

MS SONY - Sekani her

Otázka

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Cau, mel sem taky takovej problem.. zkousel sem vsechno mozny, prevod do iso, naformatovani karty v PSP.. az mi poradili: zkuste pres comp naformatovat kartu na FAT16 - dosahnete toho tak, ze pripojite psp k compu a pak date pravym tlacitkem na "tento pocitac" a date spravovat -> sprava disku, tam vyberete flash kartu a date zformatovat na FAT16... me to aspon pomohlo

• 0
Odesláno
Cau, mel sem taky takovej problem.. zkousel sem vsechno mozny, prevod do iso, naformatovani karty v PSP.. az mi poradili: zkuste pres comp naformatovat kartu na FAT16 - dosahnete toho tak, ze pripojite psp k compu a pak date pravym tlacitkem na "tento pocitac" a date spravovat -> sprava disku, tam vyberete flash kartu a date zformatovat na FAT16... me to aspon pomohlo

Tam je FAT32 a FAT

• 0
Odesláno

Co máš za kartu?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu