adiZ Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Čau. Našel jsem stránky s Savama pro PS3 a tak mě napadlo, jestli ty savy pomáhají při sbírání trofejí?! Našel jsem např. save file pro Uncharted 2: Among Thieves, kde byly nalezeny všechny poklady, hra dokončena na Crushimg obtížnost atp. Takže když ten save nahraju do PS3, pak spustím hru a nahraju save, dostanu trofej za dokončení hry na Crushing? Nemám na mysli jen Uncharted 2, ale všechny hry celkově, u kterých jsou na internetu stažitelné savy. Díky za odpověď, hodně mě to zajímá :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 CHheVvy Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 to by mě taky zajímalo ale podlemě to nefunguje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tekken90 Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Samozřejmě že to takhle nefunguje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Han3 Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 nevím jestli je to takhle u všech her, ale u GTA4 to takhle nešlo když jste tam dali jinej save tak to okamžitě zablokovalo trofeje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kometa Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Me by zajimalo, jak je to s trofejema? Co kdyz zmenim PS3, trofeje se prenesou, kdyz se pak prihlasim do PS Network? Vysvetlete mi to nekdo prosím, díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 norbert Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Me by zajimalo, jak je to s trofejema?Co kdyz zmenim PS3, trofeje se prenesou, kdyz se pak prihlasim do PS Network? Vysvetlete mi to nekdo prosím, díky. Ano, všude kde budeš přihlášen, budeš mít své trofeje. Na všech ps3. Trofeje jsou totiž uploadovány na ps3 server. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xUltimate Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Určitě to takhle nejde.. Kdyby to šlo, měl bych u spousty her platiny xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 adiZ Posted March 7, 2010 Author Report Share Posted March 7, 2010 Tak jsem narazil na tohle a musim se o to podelit.. btw, funguje to pry i u FIFY, Socomu a dalsich her.. http://www.youtube.com/watch?v=nGad3w3BIe4 Tak co vy na to? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
adiZ
Čau. Našel jsem stránky s Savama pro PS3 a tak mě napadlo, jestli ty savy pomáhají při sbírání trofejí?!
Našel jsem např. save file pro Uncharted 2: Among Thieves, kde byly nalezeny všechny poklady, hra dokončena na Crushimg obtížnost atp.
Takže když ten save nahraju do PS3, pak spustím hru a nahraju save, dostanu trofej za dokončení hry na Crushing?
Nemám na mysli jen Uncharted 2, ale všechny hry celkově, u kterých jsou na internetu stažitelné savy.
Díky za odpověď, hodně mě to zajímá :)
7 answers to this question
Recommended Posts