toro Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 ..právě jsem zjistil TYP flashe ...měl by to být iExtreme LT+ s podporou AP25 ...no tak uvidíme jestli tomu aktualizace DASHBOARD pomůže :) ...,neboli nestana se aktualizací DASHBOARD nic, ne? dík Samozřejmě se nic nestane . Když máš LT + tak si můžeš dát rovnou nejnovější DB 12611 : http://support.xbox.com/en-gb/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx nebo odtud : http://www.uloz.to/6761895/2-0-12611-0-zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HansGruber Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 ...díky za zlatou trpělivost :) , mám ixko od Vánoc a jak koukám , mám se co učit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HansGruber Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 ..takový menší problém :( ..když dám na flasku složku (ve tvaru) SystemUpdate, tak se bohužel žádný UPDATE nestáhne... :( hldal jsem i v system seting, že bych tomu trochu "pomohl" ale taky nic ... opět díky za radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Zkus dát flashku do zadního USB. Jsi si jistý, že je naformátovaný na FAT32? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HansGruber Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 aha v zadu je taky USB :) ... naformátované ? Ale co? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 aha v zadu je taky USB :) ... naformátované ? Ale co? :) USB kluc formatujes v PC...FAT32 je system suborov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HansGruber Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 ...hmmm no mrknu na to a uvidíme :) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 ..takový menší problém :( ..když dám na flasku složku (ve tvaru) SystemUpdate, tak se bohužel žádný UPDATE nestáhne... :( hldal jsem i v system seting, že bych tomu trochu "pomohl" ale taky nic ... opět díky za radu! Některé flešky xbox nebere . Můžeš to i vypálit NEREM na CD RW . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HansGruber Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 ..tak formátování pomohlo, tak jsem zvědav!! dík ...no update se povedl, ale bohužel na Alana Wake si asi budu muset nechat zajít chuť .. :( (opět : This disk i unreadable, clean the disk a soft cloth...restart the console.).. ..snad se jedině vrhnout na PATCH , ale na to asi ted nemám sílu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 ..tak formátování pomohlo, tak jsem zvědav!! dík..snad se jedině vrhnout na PATCH , ale na to asi ted nemám sílu :( Když máš flash LT + tak se nemusí vůbec patchovat . Teď už je příčinou jen špatně vypálené DVD . Na jaké medium pálíš ? Na stolním PC a nebo ntb ? Jestli na VERBATIM , tak je špatná vypalovačka a budeš si muset koupit novou ( na vyzkoušení by jsi to mohl zkusit vypálit někde jinde ) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HansGruber Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 ..pálím samozřejmě na Verbatim a na noťasu, vyzkouším to ještě vypálit na PC... P.S. ale zkoušel jsem vypálit i Splinter Cell a ten FUNGUJE v pohodě...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Odchází ti vypalovačka . Někdy přestane fungovat vůbec , někdy se vypálení povede a někdy ne - vypalování na ntb je na tom nejhůř . Vypalovačky v ntb ( slimky ) jsou horší,než normální v stolním PC . Jestli máš možnost , tak raději vypaluj v stolním PC , nebo si k ntb poříď externí vypalovačku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HansGruber Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 ...no např.MAFIA 2 v NERU nešla , ale v ImgBurn jo... je to opravdu zvláštní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 ...no např.MAFIA 2 v NERU nešla , ale v ImgBurn jo... je to opravdu zvláštní :) V NERU mi nešly hry na xbox vypalovat vůbec - vypaluji jen v ImgBurnu . Takže na tom není nic zvláštního . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodrigo Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Zdarc chtěl sem se jenom zeptat stahl sem si mafii 2 mam tam 2 soubory DVD i iso, problem je v tom ze DVD ma 1kb a soubor iso 7.6GB a prece nebudu vypalovat 1kb na dvouvrstvé DVD+ a v druhém návodu kde se vypaluje na DVD- se vypaluje soubor ISO tak to chápu ze mam vypalovat na DVD- a nebo jak? Jinak predem děkuji za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 soubor .dvd je jen řídící soubor pro vypalovačku , kde je hodnota kdy má vypalování přejít na druhou vrstvu . Jinak ale vypaluješ to .iso Kdyby jsi ve složce měl jen to .dvd , tak by se ti stejně nic ImgBurnem nezačalo vypalovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohumil27 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Dobrý den kamarádi.Prosím o pomoc.Mám Xbox 360 (4GbHDD) +Kinect. DB:12611 včera novou mechaniku,vypálil jsem hru na ImgBurn(DVD+RDL Verbatim),nechal zkontrolovat,vše OK.Dám do konzole a hotovo, hra se nespustí pouze logo Xboxu a hláška vložit CD s filmem.Prosím o radu co dělat aby to makalo? Díky za všechny nápady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Ten HDD máš flash disk nebo máš Xbox 360 S :D ? Jinak jaká to byla hra,jaký máš FW v mechanice a na jeké médium a jakou rychlostí si pálil ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Dobrý den kamarádi.Prosím o pomoc.Mám Xbox 360 (4GbHDD) +Kinect. DB:12611 včera novou mechaniku,vypálil jsem hru na ImgBurn(DVD+RDL Verbatim),nechal zkontrolovat,vše OK.Dám do konzole a hotovo, hra se nespustí pouze logo Xboxu a hláška vložit CD s filmem.Prosím o radu co dělat aby to makalo? Díky za všechny nápady Možná trochu blbá otázka . Máš vůbec flash ? Když máš slimko , tak asi nemáš xbox flashnutý . Tak jak chceš spustit vypálenou hru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohumil27 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 HDD nevím přesně,Hra Kinect Sport,FW mechaniky 1.03(poslední verze) medium Verbatim DVD+R DL rychlost2,4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohumil27 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 To přesně nevím jestli mám flash jinak prosím o radu jak popřípadě Xbox flashnout předem moc a moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 To přesně nevím jestli mám flash jinak prosím o radu jak popřípadě Xbox flashnout předem moc a moc díky Sám to nejspíš nezvládneš,když ani nevíš zda-li flash máš :lol:, jestli ti jedou jiné pálené hry tak flash máš jestli žádná hra tak nemáš (nejspíš) :D,tady na fóru v sekci bazar -> prodám,je plno zručných flasherů co ti to udělají za 500 a nepříjdeš o záruku :). BTW: fw mechaniky jsem myslel v XBOXU ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohumil27 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Díky moc,snad nějakýho fashera vypátrám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fight€r Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Hele vypaluju svou 1. hru tak se chci zeptat, je normální aby mi windowsy ukázali že soubor .dvd má velikost 1kb ??? Chci vypálit guitar hero world tour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 a kolik bys chtěl aby zabíral? 10GB? ne, je to jenom texták s 3ma řádkama, takže je to uplně v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.